Arkadaşlar bende Winkavaks die bir cd var 650 mb boyutundadır. internetten indirdirilen winkavakslardan deil. Bu o oyun programının içinde bir sürü dosyası var fakat ROMS ve EEPROM die 2 tane dosya var ve bunlar içinde de oyunlar var. ROMS klasörünün içinde CPS1 CPS2 ve NEOGEO die 3 tane klasör var, ayrıca bu dosyaların yanında yine neogeo die bir tane de winrar dosyası var. İnternetten indirdiğim 1 2 oyunu buralara attım ama bir türlü çalıştıramadım. İnternetten indirilen oyunları ben nasıl CPS1 CPS2 veya NEOGEO oyunu olduğunu anlayabilirim. Özellikle CPS1-2 oyunlarını nerde bulabilirim. Birde ben street fighter hastasıyım. bende street figther alpha 2-3, super street figther 2, street figther II, street figther II Champion Edition oyunları var bunları hemen hemen hergün oynarım bunların yenileri çıkmış nerden indirebilirim ve neler yapmam gerekir bu oyunları çalıştırabilmem için. Mame oyunlarını da oynuyorum fakat orda da street figtherleri çalıştıramıyorum neden? İnternetten indirilen kawaks programını da denedim oraya da oyun yükleyemedim bunun nasıl yapıldığını anlaran bir arkadaş varısa çok memnun olurum saygılar...
Sana fazla yardimci olamayacam ama bir liste verebilirim :P
CPS-1
1941 - Counter Attack Area 88 Captain Commando Carrier Air Wing Cadillacs and Dinosaurs Dynasty Wars Final Fight Forgotten Worlds Ghouls 'N Ghosts King of Dragons Knights of the Round Mega Man - The Power Battle Mega Twins Mercs Magic Sword - Heroic Fantasy Nemo Pang! 3 Punisher Strider Three Wonders U.N. Squadron Varth - Operation Thunderstorm Warriors of Fate Willow
CPS-2 1944 19XX - The War Against Destiny Alien Vs Predator Armored Warriors Capcom Sports Club Cyberbots - Fullmetal Madness Darkstalkers - The Night Warriors Dungeons & Dragons - Shadow Over Mystara Dungeons & Dragons - Tower of Doom Eco Fighters Giga Wing Marvel Super Heroes Vs Street Fighter Mega Man 2 - The Power Fighters Marvel Super Heroes Marvel Vs Capcom - Clash of Super Heroes Night Warriors - Darkstalkers' Revenge Pocket Fighter Ring of Destruction - Slammasters II Street Fighter Alpha - Warriors' Dreams Street Fighter Alpha 2 Street Fighter Alpha 3 Street Fighter Zero Street Fighter Zero 2 Street Fighter Zero 2 Alpha Street Fighter Zero 3 Super Gem Fighter Mini Mix Super Puzzle Fighter 2 Turbo Ultimate Ecology Vampire Hunter 2 - Darkstalkers' Revenge Vampire Savior - The Lord of Vampire X-Men - Children of the Atom
Neo Geo
3 Count Bout 2020 Baseball Aero Fighters 2 Aero Fighters 3 Aggressors of Dark Kombat Alpha Mission 2 Andro Dunos Art of Fighting Art of Fighting 2 Art of Fighting 3 Bang Bead Baseball Stars Baseball Stars 2 Battle Flip Shot Blazing Star Blue's Journey Breaker's Breaker's Revenge Burning Fight Captain Tomaday Crossed Swords Cyber Lip Double Dragon Eightman Fatal Fury Fatal Fury 2 Fatal Fury 3 Fatal Fury Special Fight Fever Football Frenzy Galaxy Fight Garou - Mark of the Wolves Ghost Pilots Goal! Goal! Goal! Irritating Maze Kabuki Klash Karnov's Revenge King of Fighters '94 King of Fighters '95 King of Fighters '96 King of Fighters '97 King of Fighters '98 King of Fighters '99 King of Fighters 2000 King of Fighters 2001 King of Fighters 2002 King of the Monsters King of the Monsters 2 Kizuna Encounter Last Blade Last Blade 2 Last Resort League Bowling Legend of Success Joe Magical Drop II Magical Drop III Magician Lord Matrimelee Metal Slug Metal Slug 2 Metal Slug 3 Metal Slug 4 Metal Slug 5 Metal Slug X Mutation Nation Nam 1975 Neo Bomberman Neo Driftout Neo Mr. Do Neo Turf Masters Nightmare in the Dark Ninja Combat Ninja Commando Ninja Master's Operation Ragnagard Overtop Panic Bomber Power Spikes 2 Prehistoric Isle 2 Pulstar Puzzle Bobble Puzzle Bobble 2 Puzzled Puzzle De Pon! Real Bout Fatal Fury Real Bout Fatal Fury 2 Real Bout Fatal Fury Special Riding Hero Robo Army Samurai Shodown Samurai Shodown 2 Samurai Shodown 3 Samurai Shodown 4 Savage Reign Sengoku Sengoku 2 Sengoku 3 Shock Troopers Shock Troopers 2 Soccer Brawl Spin Master Stakes Winner Stakes Winner 2 Street Hoop Strikers 1945 Plus Super Dodge Ball Super Sidekicks Super Sidekicks 2 Super Sidekicks 3 Super Sidekicks 4 Super Spy Tecmo World Soccer '96 Thrash Rally Top Hunter Top Player's Golf Twinkestar Sprites Viewpoint Voltage Fighter - Gowcaizer Waku Waku 7 Wind Jammers World Heroes World Heroes 2 World Heroes Perfect Zed Blade Zupapa
Bunlarin disindakilerde gene bu listedeki oyunlarini değişik versiyonlari dir ana liste bu ...
saolun arkadaşlar herşey için bende kendime göre arşiv oluşturdum sayenizde saygılar.
oncelikel senin oyunları cps1-2 yada neogeo diye ayırmana gerek yok kawaks bu işi yapıyor tüm oyunları tek bir klasorde topla o klasorude kawaksa goster daha sonrada oynamaya bsla ha o cd deki neogeo.rar büyük ihtimalle küçük bi dosyador ve oda bios dosyasıdır onu açmadan direkt romları koyduğun klasore salla neogeo oyunları için lazımdır o
yardım edebilmişimdir umarım...
arkadaşım şimdik emulasyom.com dan 1 tane mortol kombat 4 (rev L3) ü endirdim mame nin rom klasörünün içine attım fakat çalışmadı. çalıştırmak için ne yapmam gerekir bir yardım edersan sevinirim.
sende gidip en kıllı oyunlardan indirmişssin
1.kural mame ile 3d anlaşamyan karı koca gibidir bu yuzden 3d oyunlar mameyi "impact-zinc" emulatoru ile aldatır
onun yerine aynı siteden sf alpha serisini ve genelde 2d oyunları indirmeni tavsiye edeim
ee ne yapmam gerekir arkadaşım şimdik bir yardımcı olurmusun bana ya çok zor bir durumdayım.
walla impact olayı benim dısmda kalıyor ben gnelde 2d oyunlar oynuyorum (hem net vardı bi aralar evde netten kapısırken daha iyi oluyodu) yani benden anca bukadar yardım bulursun ama 2d olursa daha fazla yardım edebilirm ha bu arada street fighter 3 gorunce sevinme daha emu edilemedi bilgin olsun..
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme