Şimdi Ara

Man of Steel (2013) (23. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.148
Cevap
11
Favori
105.787
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Erwin

Aboov tüylerim diken diken oldu.

• Gişede Dark Knight'ı yakalar diye umuyorum.
  • fragmanın yüksek çözünürlükde ve dts ses destekli versiyonu varmı varsa pm den yada alıntı yaparmısınız
  • Çok güzel olacak
  • Henry Cavill i tudorsta izlemiştim sonra 1-2 filmini daha izledim ama aklımda yok şuan.bence oyunculuğu çok iyi değil ama tip ve şekil açısından superman e yakışabilir
  • Heyecanlandım.
  • Efsane geri geliyor demek. Güzel ilk filmi kadar güzel yapılması dileğiyle ancak çok amatörce hatalar vardı.
  • Yeni fragmandaki müziği merak edenlere Lisa Gerrard&Patrick Cassidy - Elegy (Hans Zimmer fragmana çok iyi oturtmuş müziği)
  • fragman da bence bütün film i gösteren tarzda olmuş büyük beklentiye girmeyin bütün doneleri vermişler gibi sezdim.ayrıca nolan yapsa bile hiç sevmem superman i gözlükle kamufule olan süper kahraman mı olur?örümcek adam filan yapsaydı iyiydi nolan batman den sonra oldu mu bu taytlıvalla gitmeyi düşünmüyorum ama ana karakter de pek superman tipi sezemedim.
  • Fragman yine çok güzel. Bu filmden beklentilerim ve heyecanım git gide yükseliyor arkadaş. Sonunda Süpermen'in değerini taşıyacak bir film geliyor sanırım. Öyle de olsun yoksa adamlar bir süperkahraman'ı yenilmiyor diye neredeyse taşlayacaklar.

Neyse Hobbit geldi, şu film de gelsin biran önce yahu, sabırsızlanıyorum. Yalnız fragmanda gördüğüm kadarıyla Henry Cavill karaktere tam anlamıyla oturmamış gibi geldi bana ama umarım filmi izlerken böyle olmadığını anlarız.
  • hobbitin fragmaninda man of steel i superman in zirhi diye cevirmisler. gorunce sok oldum. nasil bir tercumedir

• Fragmanı yeni gördüm gerçekten olmuş bence. Merakla bekliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lithium 

fragman da bence bütün film i gösteren tarzda olmuş büyük beklentiye girmeyin bütün doneleri vermişler gibi sezdim.ayrıca nolan yapsa bile hiç sevmem superman i gözlükle kamufule olan süper kahraman mı olur?örümcek adam filan yapsaydı iyiydi nolan batman den sonra oldu mu bu taytlıvalla gitmeyi düşünmüyorum ama ana karakter de pek superman tipi sezemedim.

Adamlar onu önceden hesaplamışlardır heralde yıllardır bu sektörün ustası olmuş adamlardan daha iyi bilcek değiliz işi bırakalımda istediklerini yapsınlar ayrıca superman'in gözlükle kamuflesine saçmalık diyen cahillere şaşıyorum biraz araştırın o kadar insan idiot değil bi gözlük takılınca tanımayacaklar buyrun buda benden gelsin en azından insan bi vikipedi sayfasına bakar

Süper hipnotizma: Pre-Crisis Superman istediği zaman başkalarını hipnotize edebilir.Clark Kent’in Superman kimliğini gizlemek için bu yeteneğini kullanır.Clark Kent'in gözlükleri bu gücünü kullanmasına yardımcı olur sürekli çalışarak onun diğerleri gibi görünmesini sağlar,herkes onu iyi huylu,korkak adam olarak algılar ama fotoğraflarda Superman gibi çıkar.

Vikipedi den Alıntıdır.

Birde şu superman çok güçlü hiç yenilmiyo diyenler var bunların hepsi ilk seriyi çekenlerin başlarının altından çıkıyo habire adamın karşısına lex luthor'u koyup durdular (gerçi lex luthor çok güçlü bir karakter ancak çok zayıf gösterildi filmlerde) dolayısıyla çizgi roman okumayanlarda tek düşman lex luthor sanıyo. Ayrıca hiç yenilmiyo denilen superman ayrı ayrı serilerde hem doomsday hemde all-star superman serisinde ölmüştür. Yani bu adamı bu kadar aşağılamanın anlamı ne anlamıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bLackMumbLe

quote:

fragman da bence bütün film i gösteren tarzda olmuş büyük beklentiye girmeyin bütün doneleri vermişler gibi sezdim.ayrıca nolan yapsa bile hiç sevmem superman i gözlükle kamufule olan süper kahraman mı olur?örümcek adam filan yapsaydı iyiydi nolan batman den sonra oldu mu bu taytlıvalla gitmeyi düşünmüyorum ama ana karakter de pek superman tipi sezemedim.

Adamlar onu önceden hesaplamışlardır heralde yıllardır bu sektörün ustası olmuş adamlardan daha iyi bilcek değiliz işi bırakalımda istediklerini yapsınlar ayrıca superman'in gözlükle kamuflesine saçmalık diyen cahillere şaşıyorum biraz araştırın o kadar insan idiot değil bi gözlük takılınca tanımayacaklar buyrun buda benden gelsin en azından insan bi vikipedi sayfasına bakar

Süper hipnotizma: Pre-Crisis Superman istediği zaman başkalarını hipnotize edebilir.Clark Kent’in Superman kimliğini gizlemek için bu yeteneğini kullanır.Clark Kent'in gözlükleri bu gücünü kullanmasına yardımcı olur sürekli çalışarak onun diğerleri gibi görünmesini sağlar,herkes onu iyi huylu,korkak adam olarak algılar ama fotoğraflarda Superman gibi çıkar.

Vikipedi den Alıntıdır.

Birde şu superman çok güçlü hiç yenilmiyo diyenler var bunların hepsi ilk seriyi çekenlerin başlarının altından çıkıyo habire adamın karşısına lex luthor'u koyup durdular (gerçi lex luthor çok güçlü bir karakter ancak çok zayıf gösterildi filmlerde) dolayısıyla çizgi roman okumayanlarda tek düşman lex luthor sanıyo. Ayrıca hiç yenilmiyo denilen superman ayrı ayrı serilerde hem doomsday hemde all-star superman serisinde ölmüştür. Yani bu adamı bu kadar aşağılamanın anlamı ne anlamıyorum.

Renkli kriptonitler olmasa bende yenilmez derdim ama insan hayatima onem vermesi ve kriptonit zaafiyla gayette yenilebilir ama gucu hafife alinmamali tabii.

All star serisini yapanlar hikayeden tamamen ayri ve farkli bir seri olacagini soylemistiler.Ona bakarsan earth 2'de batman dahil hepsi ölüyor.Yani satis politikasi icin yapilmis alternatif ek seriler bunlar.Doomsdayde öldü ama tekrar geri geldi.

Ben daha cok seye dikkat cekmek istiyorum.Adamdaki iyilik ve ust duzey insani ozelliklerin yaninda hicbir kotu huy yada art niyet yok.Ne nefret ne kin ne giybet yada ustun gorme.Dini yonden dusunduruyor biraz tam devamini getiremeyecegim ama bosluklari birazcik doldurursunuz umarim.

• quote:

Orijinalden alıntı: furlaka

quote:

quote:

Vikipedi den Alıntıdır.

Renkli kriptonitler olmasa bende yenilmez derdim ama insan hayatima onem vermesi ve kriptonit zaafiyla gayette yenilebilir ama gucu hafife alinmamali tabii.

All star serisini yapanlar hikayeden tamamen ayri ve farkli bir seri olacagini soylemistiler.Ona bakarsan earth 2'de batman dahil hepsi ölüyor.Yani satis politikasi icin yapilmis alternatif ek seriler bunlar.Doomsdayde öldü ama tekrar geri geldi.

Ben daha cok seye dikkat cekmek istiyorum.Adamdaki iyilik ve ust duzey insani ozelliklerin yaninda hicbir kotu huy yada art niyet yok.Ne nefret ne kin ne giybet yada ustun gorme.Dini yonden dusunduruyor biraz tam devamini getiremeyecegim ama bosluklari birazcik doldurursunuz umarim.

Übermensch.

Herkesin yorumladığı gibi taytlı, uzaylı, gözlerinden ışık çıkaran, çok güçlü yumruklara sahip basit bir karakter değildir. Aynı şekilde diğer çizgi romanlarda da var. Hulk'u birine sorsan sinirlendiğinde canavar oluyor herkesi dövüyor bilmem ne der. Her karakterin vermek istediği mesajlar vardır. Bunu alamayanlar başlar filme basit demeye. Düşünmek gerek üstünde bana kalırsa.

Ayrıca Furlaka adlı arkadaşa ben de katılıyorum. Ek satışlar için yapılan şeylerdir ölüp dirilme mevzuları.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest Account

quote:

Orijinalden alıntı: furlaka

quote:

quote:

Vikipedi den Alıntıdır.

Übermensch.

Herkesin yorumladığı gibi taytlı, uzaylı, gözlerinden ışık çıkaran, çok güçlü yumruklara sahip basit bir karakter değildir. Aynı şekilde diğer çizgi romanlarda da var. Hulk'u birine sorsan sinirlendiğinde canavar oluyor herkesi dövüyor bilmem ne der. Her karakterin vermek istediği mesajlar vardır. Bunu alamayanlar başlar filme basit demeye. Düşünmek gerek üstünde bana kalırsa.

Ayrıca Furlaka adlı arkadaşa ben de katılıyorum. Ek satışlar için yapılan şeylerdir ölüp dirilme mevzuları.

Haklısınız orjinal hikayeden ayrı olarak sunulmuş birçok ek seri var all-star gibi ancak benim anlatmak istediğim millet thoru izliyo çok güzel diyo superman'i izleyip çok saçma diyor superman'i beğenmeyen insanlar thor'u nasıl beğeniyor? Superman'i saçma bulanlar thor'u nasıl saçma bulmuyor (keza hulk da öyle sinirlendinmi hobaa yeşil dev ol) adam yarı tanrı sonuçta ne yani tanrı dünyaya inip kötülerlemi savaşıyor asıl saçma olan bu insanlar superman'i çok basit görüyor (Sonuçta bahsettiklerimiz hayal ürünü karakterler ama asıl sinirlendiğim insanların düşünce tarzı)

Kriptonit olayının aslına bakarsanız aslında haklara bağlı bişey örneğin film hakkı warner bros. ile birlikte legendary entertainment şirketinde ve isterse supermani kriptonite karşı tamamen bağışıklı hale getirebilir hak sahiplerine göre ancak bana kalırsa superman'ın fazla eleştirilmesinin nedeni ilk serideki filmler her filmde lex luthor görmekten midemiz bulandı. (Ülkemizde maalesef çizgi roman yayını olmadığı için çoğu zaman filmelrle yetinmek zorunda kalıyoruz) 2006'da çekilen superman returns filminin mantığınıda çözmüş diilim neden süper düşmanlar varken (darkseid, doomsday, mongul, metallo vs.) insan düşman olarak elinde taş olan kel bi adamı seçerki teknolojimi yetersizdi hayır bana kalırsa superman'i gözden düşüren kendi yayıncıları ve yapımcıları. Bu arada lex luthor içinde bişey söylemek gerekirse bu adam aslında dc comics'in braniac ile birlikte en zekileri ve lex luthor çok çevik atletik bi insan üstüne zengin neden her filmde bu adamın eline kriptonit tutuşturuluyo neden hiçbi filmde üstünde warsuit'i göremedik bunların hepsi yapımcılar yüzünden umarım yeni filmde çelik adam kaybettiği saygınlığı geri kazanır ki kazancak gibide duruyor hayırlısı bakalım
  • Lex in zekası ile ilgili aklıma gelen bi sahneyi paylaşayım
    http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=bR7MiNXKVNE#t=1113s

• şu "kırmızı don" olayından bizi kurtaran nolan umuyorum ki gözlük olayına da bi çare bulacaktır
    fikrimce konu da şöyle olacaktır jonathan kent abi supermanin günümüz dünyasında kabul görmeyeciğini düşünüp "bulaşma bu işlere" tribine sokacaktır kendini ve clark'ı bu sebepten de kolay kolay superman olmak istemeyecektir ama eninde sonunda olacaktır olunca da tam da jonathan abinin dediği gibi insanlık kabullenemeyecek ve hapse tıkacaklardır sonra general zod gelip ortalığı yakıp yıkacak ve seve seve supermane abi gel kurtar bizi diyeceklerdir "kabaca" böyle olacaktır konu diye düşünüyotum saygılar...
  • New 52 nin kıyafeti bu.

• 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.