Şimdi Ara

Man of Steel (2013)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3.148
Cevap
11
Favori
105.780
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• "Arkadaşlar, tüm masaüstü resimlerinin, yayınlanan posterlerin, fragmanların, tv spotlarının, yayınlanan müziklerin ve filmle ilgili temel bilgilerin olduğu bir metin hazırladım, konuyu açan arkadaş bunu ilk mesaja ekleyebilirse çok iyi olur, güncellenmiş olur böylece."

MAN OF STEEL

Man of Steel (2013)

Arkadaşlar bildiğiniz gibi DC Comics'in Superman'i "reboot" olarak tekrar sinemeye uyarlanacak. Üçlemenin ilk filmi olan "Man Of Steel" 2013 yazında gösterime girecek. Filmin yönetmenliğini Zack Snyder (Watchmen, 300 gibi yapımların da yönetmeni) üstleniyor, senaryo ekibinde ise David S. Goyer ve Christopher Nolan (The Dark Knight üçlemesinin yönetmeni) gibi isimler bulunuyor.

Clark Kent/Kal-El yani Superman rolünü Henry Cavill, Daily Planet'in doğrucu ve cesur gazetecisi Lois Lane rolünü Amy Adams, Kal-El'in biyolojik babası olan Jor-El rolünü Russell Crowe, biyolojik annesi Lara Lor-Van rolünü Ayelet Zurer, dünyadaki babası olan Jonathan Kent rolünü Kevin Costner, dünyadaki annesi Martha Kent rolünü Diane Lane, filmin baş kötüsü olan Kriptonlu komutan General Zod rolünü Michael Shannon ve onun sağ kolu Faora Hu-ul rolünü de Antje Traue canlandıracak.

Kısaca filmin konusu;

"Genç bir gazeteci, gizli dünya-dışı kimliğiyle yüzleşmek zorunda kalır ve bu sırada kendi ırkından olan bir grup Dünya'yı istilâ eder."

Filmin süresinin 143 dakika (2 saat 23 dakika) olacağı resmî olarak doğrulandı.

Son olarak eklemekte fayda var, bu film başarılı olduğun taktirde DC sinematik evrenini başlatmış olacak ve ardından yeni Batman, Flash, Aquaman,Green Lantern ve Wonder Woman gibi DC'nin önemli karakterlerinin de filmleri çekilecek ve birçok kişinin uzun zamandır beklediği, şu an hayal gibi gelen bir Justice League filmi çekilecek. Kısacası Man of Steel, Justice League için ilk adım niteliğindedir.

Filmin resmî gösterim tarihi 14.06.2013, Türkiye gösterim tarihi ise 21.06.2013'tür.

AFİŞLER:

Man of Steel (2013)  Man of Steel (2013)  Man of Steel (2013)  Man of Steel (2013)  Man of Steel (2013)  Man of Steel (2013)  Man of Steel (2013)

MASAÜSTÜ DUVARKAĞIDI RESİMLERİ [HD 1920x1200 & 1920x1080]:

Man of Steel (2013)  Man of Steel (2013)  Man of Steel (2013)  Man of Steel (2013)  Man of Steel (2013)  Man of Steel (2013)  Man of Steel (2013)  Man of Steel (2013)

FRAGMANLAR & TV REKLÂMLARI:

Fragman 1 (Jor-El):

Fragman 1 (Jonathan Kent):

Fragman 2:

YOU ARE NOT ALONE [General Zod'un Dünya'ya Uyarı Mesajı - Viral Reklâm]:

Fragman 3:

TV Spot 1:

TV Spot 2:

TV Spot 3:

UK 'Greater' TV Spot:

TV Spot 4:

TV Spot 5:

MÜZİKLER:

1. Fragman Müziği:

2. Fragman Müziği:

3. Fragman Müziği:

Man Of Steel: Original Motion Picture Soundtrack Deluxe Edition - Parça Tanıtımları [Hans Zimmer]:

Man Of Steel: Original Motion Picture Soundtrack #04- DNA [Hans Zimmer]:

< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • Ahaha, felsefik Superman!
  • Adam gibi bir film yapabilseler bile tayt üstüne don giyen bir kahramanın karizmasını kurtarabilirler mi merak ediyorum doğrusu
  • Nolan'lar Batman'i dirilten adamlardır. Superman'e de aynısını yaparlar eminim.
  • Bence Brandon Routh ile devam etsinler çok yakışıyor ona.
    Oda olmazsa smallville'de 9 sezondur clark kent'i canlandıran tom welling'de olabilir.Bilinenleri varken yeni superman aramaya gerek yok bence
  • Nası ya ne alaka Superman la Nolan. Biz ondan 3. Batman filmini bekliyoruz. Superman da nerden çıktı.
  • DC nasıl kaybediyor onu anlamadım.
    DC zaten çıkaran değil mi ilk Supermen'i
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: QuadroFX

DC nasıl kaybediyor onu anlamadım.
    DC zaten çıkaran değil mi ilk Supermen'i

Karakteri yaratanların varisleri çeşitli yayın haklarından yeterli para alamadıkları için mahkemeye verdiler. Birkaçını aldılar şimdi tamamen almaya çalışıyorlar. Para bürümüş gözlerini sanırım.
  • Christian Bale de olabilir o zaman süperman
  • quote:

Orijinalden alıntı: PHI

Nolan'lar Batman'i dirilten adamlardır. Superman'e de aynısını yaparlar eminim.

aynen ßende öyle düşünüyorum güzel bişi çıkacağına eminim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cincinnati Kid

Christian Bale de olabilir o zaman süperman

Acayip birşey olur.
    Düşünsene Justice League olsa.
    Hem Batman hem Superman
    Bale olmaz yani.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Intruder -- 15 Şubat 2010; 10:57:47 >
  • Superman: Man of Steel (2011)
    Untitled Superman Project (2011)
    Bizarro Superman (2013)

projeleri gözüküyor imdb'de ama fazla bilgi yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cincinnati Kid

Christian Bale de olabilir o zaman süperman

Sanmam. Hatta ihtimal bile vermiyorum. Hem Batman'i hem Superman'i 1 oyuncuya vermezler.
  • David S. Goyer Could Write the Next Superman Film The Man of Steel?

David S. Goyer'ın Superman filminin senaristliğini yapabileceği haberi dolaşıyor internette.
    Bence müthiş olur
    Chris Nolan'la Batman Begins ve The Dark Knight'ta çalışmıştı.
    Nolan'ın Batman serlerinde çok emeği var.
    Özellikle hikayeleri beraber yazmışları J.Nolan C.Nolan ve Goyer.

Hali hazırda Batman 3 (Kesin değil) ve Marvel'ın ilerki yıllardan çıkaracağı X-men Origins:Magneto filminin de senartistliğini yapacak Goyer süper olur.

http://www.movieweb.com/news/NEAslJAG2QxAEC

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Intruder -- 25 Şubat 2010; 19:58:58 >
  • Evet geçen gün imdb'de de yazıyordu bu haber
  • Anime gibi yapmasınlarda.
  • Güzel haber yeni ve doğru dürüst bir Superman filmine ihtiyaç var.
  • ne christian bale den süperman mi olur.yapmayın etmeyin.bu role cuk oturan adam brandon routh tu.ya onunla devam etsinler yada ona benzer bir oyuncu bulsunlar.süpermanin boyu posu saç rengi tipi bellidir.bale oynatırlarsa komik duruma düşerler.
  • Valla Süperman Dönüyor kimi yerleri komik olan bir filmdi, daha iyisi olsa keşke.
  • süperman dönüyor bana göre oldukça etkileyici görselliğe sahip bir filmdi.özellikle uçarken hiç sırıtmıyordu bence.ancak bu kadar büyük bütçeye kötü bir senaryo vardı.nitekim bir filmdeki ana öğe oyunculuk,yönetmenlik veya görsellikten çok iyi bir senaryoda bitiyor.Chriss Nolan sağlam senaryolar çıkaran ve bunu iyi harmanlayan bir yönetmen fakat bana sorarsanız superman filminin ne yönetmeni ne de yazarı değil.umarım olmaz ki kuvvetle muhtemel olmazda...
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.