Şimdi Ara

Man of Steel (2013) (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3.148
Cevap
11
Favori
105.780
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Konu çok gerilerde kalmış. Superman'in yeni filmi hakkındaki haberleri nereden alacağımı bilmediğim için size soruyorum; oyuncu seçimi konusunda bir gelişme var mı?
  •  Man of Steel (2013)

Man of Steel (2013)

YAŞLI SUPERMAN

Superman serisinin tekrar çekileceği ve yönetmenin de 300 ve Watchmen gibi çizgiroman uyarlamalarının başarılı yönetmeni Zack Snyder olacağı açıklandıktan sonra, oyuncu kadrosunun nasıl şekilleneceği yeni merak konusu olmuştu. Superman hayranlarının merakla beklediği en büyük soru elbette Clark Kent'i kimin canlandıracağı. Kimi hayranlar, bu sezon 10. sezonu ile sonlanacak Smallville dizisinde Clark Kent'i canlandıran Tom Welling'i yeni Superman filminde görmek istiyor, kimileri de eski Superman'lerden birisini yine kadroda görmek istiyor. Ancak en sevilen Kriptonlu için başarılı yönetmen Zack Snyder'in daha farklı düşünceleri var.

Çizgiroman serisinde bulunan konuların dışına çıkmayı amaçlayan Snyder, Clark Kent'i biraz daha yaşlı olarak sahneye koymak istiyor. Bunun için de orta yaşlı oyuncular arasında bir araştırma yapmaya başlanmış. Akla ilk gelen isim ise, Mad Men dizisindeki Donald Draper karakteri sayesinde yakından tanınan ve son olarak The A-Team (A Takımı) filminde ufak bir rolde seyircinin karşısına çıkan Jon Hamm. 39 yaşındaki karizmatik oyuncu, Superman'in karizmatik orta yaşlı erkek uyarlamasında rol alması muhtemel en güçlü aday.

Çoğu Superman hayranı için orta yaşlı bir Kriptonlu düşüncesi çok heyecan verici olmasa bile çizgiroman serisindeki Superman, şu ana kadar sinemaya uyarlanmış Superman'lerden daha yaşlı bir görünüme sahip. Görünüş olarak Zack Snyder tarafından çizgiromandaki haline döndürülmek istenen Superman'i 2012'de çıkması planlanan yeni filmde kim canlandıracak henüz belli değil ancak orta yaşlı bir aktör olmasına kesin gözüyle bakılıyor.
  • Şahsen bu karara mutlu olurum.
  • Tom Welling'inde artık genç olduğu söylenemez ama yüz olarak hala çok genç duruyor. Sanırım Welling'in Superman olma şansı kalmadı. Galiba hiç beklemediğimiz biri Superman'i canlandıracak.
  • Yukarıda bir arkadaş da gençlik yıllarında geçecek diye yazmamış mıydı? Yaşlı falan olmasın yahu, zaten bu superman yaşlanmıyor . Hafif yaşlı halini göreceksek ortada ne Lois kalır ne Jimmy kalır ne de Lex Luther kalır, yüzyıllar geçmesi lazım abi. Gerçi Lois olmasın zaten o karakteri sevmiyorum arkadaş..

O değil de kim oynayacak konusuna gelirsek ben hep superman'in yüzünü geniş ve kemikli olarak düşündüm. Yani etli butlu değil, kemiklerin şekli belli olacak, vücudu da aynı şekilde. Uzun ve hafif dar ama tabiki kalıplı. Demek istediğim smallville'de izlediğimiz Tom Welling'in superman için ideal seçim olacağını düşünmüyorum. Ama oynarsada benim için sıkıntı olmaz. Verilen anketteki oyuncular içinden ben de Tom'u isterim. Ama daha iyisi neden bulunmasın. Bir de şu son resimdeki adam olmasın. O olacağına Jim carrey olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MinikYas

Yukarıda bir arkadaş da gençlik yıllarında geçecek diye yazmamış mıydı? Yaşlı falan olmasın yahu, zaten bu superman yaşlanmıyor . Hafif yaşlı halini göreceksek ortada ne Lois kalır ne Jimmy kalır ne de Lex Luther kalır, yüzyıllar geçmesi lazım abi. Gerçi Lois olmasın zaten o karakteri sevmiyorum arkadaş..

O değil de kim oynayacak konusuna gelirsek ben hep superman'in yüzünü geniş ve kemikli olarak düşündüm. Yani etli butlu değil, kemiklerin şekli belli olacak, vücudu da aynı şekilde. Uzun ve hafif dar ama tabiki kalıplı. Demek istediğim smallville'de izlediğimiz Tom Welling'in superman için ideal seçim olacağını düşünmüyorum. Ama oynarsada benim için sıkıntı olmaz. Verilen anketteki oyuncular içinden ben de Tom'u isterim. Ama daha iyisi neden bulunmasın. Bir de şu son resimdeki adam olmasın. O olacağına Jim carrey olsun.

Evet ben yazdım.

Zack Snyder böyle demiş:
    "As I have already explained, the film will focus on the early days of Superman, so there will be no links with the other films.
    This is not a remake then. Similarly, although I still cannot talk about the script, I can assure you that this new Superman will not be based on any comic book in particular."

Film Superman'in ilk(gençlik) günlerine/yıllarına odaklı bir film olacak diyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Intruder -- 2 Kasım 2010; 14:58:52 >
  • O halde seriyi baştan ele alıyorlar diyebilimiyiz, Superman sevdiğim bir karekter devam filmleri çekilmesini her zaman isterim yeterki kaliteli olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cpt. Miller -- 2 Kasım 2010; 16:03:01 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MoNZaREs

O Halde seriyi baştan ele alıyorlar diyebilimiyiz, Superman sevdiğim bir karekter devam filmleri çekilmesini her zaman isterim yeterki kaliteli olsun.

En önemli şey konu bence.Çünkü elinizde her anlamda süper bir kahraman var.
  • Ee? Çiftlik yıllarını ele alacaktı yani superman'in gençlik yılları olacak dediler.Şimdi de 39 yaşında adamı mı oynatmaya çalışıyorlar.Genç diye yutturamazlar ki o adamı.
  • Bu seriden ekmek yemek istiyorlarsa tekrardan gençlik yıllarından başlayıp yaşlandırma olaylarına girmeleri lazım. Böylesi daha akıllıca olur. Hem şu an oynatacakları genç oyuncu bir kaç seri sonra yaşlanmış olacak zaten ve cukkada rolüne oturacak. Uzun yıllarda filmin kaymağını yiyebilirler. Superman i yaşlandırma fikri hiç hoşuma gitmedi.
  • valla yaşlı,genç bilmem de işin içinde christopher nolan varsa tamamdır.
  • Tim Burton’un çekemediği, Nicholas Cage'in oynaması planlanan Superman Lives filmindeki Superman kostümü

Man of Steel (2013)
     Man of Steel (2013)
     Man of Steel (2013)
     Man of Steel (2013)
     Man of Steel (2013)
     Man of Steel (2013)
     Man of Steel (2013)
     Man of Steel (2013)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi selodonanımhaber -- 3 Kasım 2010; 12:28:31 >
  • Kıyafette Revizyona gitmeleri şart ama yukarıdaki resimdeki gibi orjinalinden çok uzaklaşmamaları gerek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: £se®

Kıyafette Revizyona gitmeleri şart ama yukarıdaki resimdeki gibi orjinalinden çok uzaklaşmamaları gerek.

+1
  • Bildiğimiz kostümün neyini beğenmiyorsunuz anlamıyorum, bence gayet iyi. Kaliteli işçilikle üzerine hafif süslemelerle güzel olacaktır.

Hele o üstteki kostumler ne öyle yahu. Eğer gerçekse onlar iyiki çekilememiş yani film. Rezalet..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MinikYas -- 4 Kasım 2010; 2:22:35 >
  • quote:

Bildiğimiz kostümün neyini beğenmiyorsunuz anlamıyorum, bence gayet iyi. Kaliteli işçilikle üzerine hafif süslemelerle güzel olacaktır.

Hele o üstteki kostumler ne öyle yahu. Eğer gerçekse onlar iyiki çekilememiş yani film. Rezalet..

Aynen değişik kostüm yapacaz diye saçmalamanın alemi yok.Superman'in kostümü sabittir arkadaş.
  • hobaaaa
  • quote:

Orijinalden alıntı: onur*

quote:

Bildiğimiz kostümün neyini beğenmiyorsunuz anlamıyorum, bence gayet iyi. Kaliteli işçilikle üzerine hafif süslemelerle güzel olacaktır.

Aynen değişik kostüm yapacaz diye saçmalamanın alemi yok.Superman'in kostümü sabittir arkadaş.

+1
  • quote:

quote:

Hocam kıyafet zaten güzel ama biraz üzerine gidip geliştirmeleri lazım. Renkler harika ama biraz oynama yapmaları lazım. Orjinalini fazla bozmayacak şekilde bir revizyon bana göre şart.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Azor Ahai -- 4 Kasım 2010; 13:18:13 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: £se®

quote:

quote:

Hocam kıyafet zaten güzel ama biraz üzerine gidip geliştirmeleri lazım. Renkler harika ama biraz oynama yapmaları lazım. Orjinalini fazla bozmayacak şekilde bir revizyon bana göre şart.

Katılıyorum fakat bence; yönetmene ve senariste bakarak filmin kaliteli olacağını söylebiliriz; bu yüzden en ömenli sorun kimin oynayacağı. Ve yine bence Christopher Reeve(ruhu şad olsun) e çok benzeyen(tavır ve hareketler olarak da) birini bulurlarsa bu film patlama yapar...
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.