Şimdi Ara

Man of Steel (2013) (6. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.148
Cevap
11
Favori
105.782
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Superman rolü için aramalar resmen başladı.Rolü alacak kişi TV
    dünyasında fazla ön planda olmayan ve 28-to-32 yaş aralığında olan
    birisi olacak.Çekimler 2011 haziran,film 2013 yılında olması
    planlanıyor.

Adaylar

The Social Network filminden Armie Hammer 24 yaşında.

True Blood'dan Joe Manganiello 34 yaşında.

The Vampire Diaries dizisinden Ian Somerhalder 32 yaşında.

Tom Welling, Brandon Routh ve Jon Hamm'dan bahsedilmiyor bile.

Joe Manganiello (Eğer adaylar içinde Tom ve Brandon yoksa) diğerlerinden daha çok yakışır o zaman.

nessima.com

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onur* -- 19 Kasım 2010; 2:46:05 >
  • Tom Welling'i tanımıyoruz biz valla ya. Var mı tanıyan? 2-3 yaşdan da bir şey olmaz bence. :D
  • Şahsen ilk superman filmi iğrenç ötesiydi, öyle loise lane mi olur allah aşkına ? ayrıca süpermenin çocuk yapıp, acile kaldırıldığı nerede görülmüş ?Brandon Routh oturmuş süperman rolüne ama adamda rol yapma kabiliyeti yok koca gemi kaldırıyor insan bir ıkınır lanTom Welling gerçekten iyi gider ama tek istediğim maymun etmesinler güzelim süpermanı, Ian Somerhalder gibi bir elma yanakla olucak iş değil bunlar.

Edit:Ayrıca iddia ediyorum Smallville'deki Lex Luthor'u,Louis Lane'i ve Superman'ı al cuk oturur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DMUKKS -- 11 Aralık 2010; 1:35:28 >
  • jon hamm yaşlı olabilir ama fiziği çizgi romalnardaki süpermene çok benziyor
  • Jon hamm'ın olmayacağı kesinleşti geçen hafta, kendisi daha çok gençlere göre bir rol olduğunu belirtmiş.http://goo.gl/QjO4r
  • Ian Somerhalder yakışır

Benim merak ettiğim bu film 2006 yılında çıkan Superman Returns'ün devamı niteliğinde mi? yoksa en baştan mı çekiliyor anladığım kadarıyla baştan çekiliyor oyuncu kadrosu yönetmen falan değiştiğine göre
  • Bu Superman Filminin üzerinde kaç yıldır duruyolar Sonun da bir yere varıldı..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Qyrein -- 21 Ocak 2011; 22:00:45 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: NéGRo

Ian Somerhalder yakışır

Benim merak ettiğim bu film 2006 yılında çıkan Superman Returns'ün devamı niteliğinde mi? yoksa en baştan mı çekiliyor anladığım kadarıyla baştan çekiliyor oyuncu kadrosu yönetmen falan değiştiğine göre

Ian in bu role oturması için bolca kilo alıp kas yapması gerekir. Bu role gideceğini hiç düşünmüyorum. Yıllardır Smallville de oynayan Tom zaten bu konuda artık bir profesyonel ve çok iyi gider. Kesinlikle Tom olmalı
  • quote:

Orijinalden alıntı: NéGRo

Ian Somerhalder yakışır

Tip olarak tamam da 1.77 lik adamdan süperman mi olr allahısen, filmde en büyük bütçeyi onu uzun göstermek için görsel efekte ayırmaları gerekir o zaman

Valla bence spartacusde nasıl seçtilerse bunda da 3-5bin kişi toplayıp adı sanı duyulmamış ama karaktere sağlam oturan birini bulabilirler kanımca...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi weneorn -- 22 Ocak 2011; 1:55:54 >
  • Ian Somerhalder yakışır dememin nedeni Tom Welling, Brandon Routh ve Jon Hamm adının bile geçmediğini biliyoruz ki bence Brandon Routh olmalıydı. Adaylar arasındaki Joe Manganiello olmayacağı kesinleşmiş geriye kalan 2 seçenekten Ian Somerhalder daha çok yakışır demek istemiştim yani aslında Ian ve Armie Hammer arasında bir seçim yaptım
  • Tom Welling'in adının bile geçmemesini yadırgadım. Adam da boy var, yıllardır Smallville'de kazandığı bir tecrübesi var ama adı bile geçmiyor adaylar içerisinde.
  • süperman seçilecekse brandon routh fiziğinde ve tipinde olması gerekiyor.dizide oynayan aktör bana kalırsa süperman tarifine pek uymuyor.siyah saçlı olması gerekiyor başta bir kere...
  • John Hamm aslında müthiş oturur ama TV dünyasında ön planda olmayan birini arıyorlarmış.
  • Tom Welling'in adı bile geçmemiş.
    Bu gidişle oynayamayacak birisini başrol seçecekler.
  • SIktI superman filmleri 10 sezon smallvilleden sonra izleyecegimi sanmiyorum
  • Tom Welling'ten başkasını Superman'liğe yakıştıramam. Tom Welling resmen Superman ile özdeşsede ne yazık ki ismi bile geçmemiş...

Aday seçimleride başarısız olmuş. Bir Ian hayranı olarak role pek yakışacağını düşünmesemde Ian'ı Superman olarak görmek isterim. Yalnız adamın alnı geniş olduğu için saçlarını geriye yapıştırdığında çok itici olacağını görür gibiyim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kubilây

SIktI superman filmleri 10 sezon smallvilleden sonra izleyecegimi sanmiyorum

Oldu o zaman biz kalkalım.
  • henry cavill yeni superman olmuş imdb'ye göre. tipi iyi görünüyor.

http://www.imdb.com/news/ni7306410/

Man of Steel (2013)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi koobee24 -- 30 Ocak 2011; 21:45:48 >
  • Vay anasını tudorstaki eleman süpermen olmuş
  • henry cavill den supermen olurda clark kent olurmu bilmem. Clark kent aslında salak bir karakter ve karizmatik olmayan silik bir karakter olalı ki süpermene iş düştüğünde kimse onu umursamasın. Filmleri bunu başardı ama smallville dizisi farklı işliyor.Yeni film umarım smallvill gibi supermenin hayatındaki çoğu macerayı
    adamın gençliğine (smallville'e ) toplamaz. Diziyi sevsemde çizgi romana (benim zamanındaki 1978-1990) sadık değil ama gene de güzel diziydi.
    (lois lanenin ne işi var smavillde? onu metropoliste tanıması gerekiyor daha sonradan)
    Çizgi romanlarına bayılırdım. (okumayı ilk söktüğümde ilk çizgi romanım süpermendi) Superman returns vizyona girdiğinde bir hevesle o eski çizgi romanları tekrar okudum. Tabi yetişkin biri olarak bazı bölümleri acayip saçma bulmuştum ama gene güzeldiler. Ama içersinde gerçekten sıkı hikayeler var.

Sonradan fark ettim süpermeni yaratanlar niye diğer karakterlerin isimlerinde bu kadar " L " kullanıyorlar? (Lois Lane, Lana Lang, Lex Luthor vs. resmen türetmişler.)

Supermenin çok eski bir karakter olduğunu biliyorsunuz umarım. 1938 gibi zamanlardan günümüze kadar yazıldığı dönemlere göre değişikliğe uğrar.
    5 filmdir luthor işleniyor artık yeni karakterleri işlemeleri lazım. Supermenin bir sürü gerek dünyamızdan gerekse başka gezegenlerden bir sürü düşmanı var.
    Supermen'e gerçekten iyi bir düşman gerekiyor. Sizi bilmem ama aslında ben braniac'ı görmek isterim.
    ( Çizgi romanda 5.cildin sonunda başlayan ve 6 ciltde devam eden bir hikaye vardı. En sevdiğim hikayelerden birisiydi ve beyaz perde de görmek isteyeceğim bir konu)

Nolan için batman senaryosu daha uygun çünkü filmleri daha karanlık agresif çekiyor. Tarzını beğensemde süpermene gitmez gibi geliyor.
    Kostüm olarakda mevcut kostüme sadık kalınarak ufak tefek değişikler yapılabilinir. Ama en çok istediğim şey kesinlikle ama kesinlikle çizgi romanına aykırı bir şey yapılmaması. Ektra karakterler veya hiç anlatılmamış hikaye kabul ama daha önce yapılanlarla çelişmemesi lazım (hoş çizgi roman da kendi içinde bazı yerlerde çelişiyor)
    Bakalım nasıl olacak?
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.