Bencede Supermani Tom Welling'dan (Smallville başrol oyunucusu) başka birisinin güzel oynayacağına ihtimal vermiyorum.Adamın 10 sene geçmişi var supermanle ilgili.Kesinlikle bu role gidecektir.
quote:
Orijinalden alıntı: Deviilll
Bencede Supermani Tom Welling'dan (Smallville başrol oyunucusu) başka birisinin güzel oynayacağına ihtimal vermiyorum.Adamın 10 sene geçmişi var supermanle ilgili.Kesinlikle bu role gidecektir.
Kesinlikle hocam, adam 10 yılını verdi Superman'e, hem o role yakışıyorda.
Superman oylaması başlatmışlar. Tom Welling 56.96% ile gidiyor şuana kadar.
Tom Welling mükemmel bir seçim olur bencede. Onur oylamayı Smallville konusuna da koysaydın oradan da bir kaç oy çıkarırdık :)
Oylar Tom'a Smallville konusundakilere de söyledim, 10 oyda oradan çıkar.
Tom olursa harikulade olur ve en yerinde seçim olur. Hem Smallvillee izleyicileri olarakta hevesimiz kursağımızda kalmaz şöyle bol bol havada uçan karada koşan bir Tom görürüz.
Ben Bradon Routh'un oynamasından yanayım geçen filmin en iyi yanı oyunculuğuydu ayrıca role çok yakışıyor.Şimdi çok iyi bir yönetmen ve konu ile çok daha iyi bir film yaşatırdı bize. Ayrıca Tom Welling'in iyi bir 10 yıl geçirmesine rağmen Süperman rolüne seçileceğini zannetmiyorum.
quote:
Orijinalden alıntı: John Dillinger
Ben Bradon Routh'un oynamasından yanayım geçen filmin en iyi yanı oyunculuğuydu ayrıca role çok yakışıyor.Şimdi çok iyi bir yönetmen ve konu ile çok daha iyi bir film yaşatırdı bize. Ayrıca Tom Welling'in iyi bir 10 yıl geçirmesine rağmen Süperman rolüne seçileceğini zannetmiyorum.
Bence yeni filmin 2006 yapımı filmden bağımsız olması lazım, bu nedenle Superman'de değişmeli, Brandon Routh yerine başka bir yüz gelmeli.
yine mi yeter be arkadaş
quote:
Orijinalden alıntı: oktayd
yine mi yeter be arkadaş
Nasıl yani?
Zack Snyder'den Superman hakkında detaylar.
Film Superman'in gençlik yıllarını anlatacak biçimde olacak. Bu bakımdan hikaye açısından bir remake/yeniden yapım değil.
Aslında Smallville'den hemen sonrasını anlatsa ve Tom Welling oynasa.
Madem gençlik yıllarını anlatacak o zaman en güçlü aday konumuna Tom Welling geliyor. Ama hiç bilgi vermemiş herif. 2 yıl sonra çıkacak bari 1 yıl önceden söyleselerdi filmin çıkacağını.Şimdi 2 sene nasıl bekleyeceğiz.
Focus Early days demiş bence de Tom Welling olmalı. Güzel bir başlangıç filmiyle çok büyük ses getirebilir.
Tom Welling 9 artı sezon finalindeki performansıyla Süperman olmayı hakediyor. Başkasını yapmaları tam bir hayal kırıklığı olur.
quote:
Orijinalden alıntı: £se®
quote:
Bence yeni filmin 2006 yapımı filmden bağımsız olması lazım, bu nedenle Superman'de değişmeli, Brandon Routh yerine başka bir yüz gelmeli.
İlk filmin başarısızlığı Routh'a patlamış olsa gerek.O zaman tek seçenek Tom kalıyor ama yine'de sürprizlere hazırlıklı olmalıyız.
quote:
quote:
quote:
İlk filmin başarısızlığı Routh'a patlamış olsa gerek.O zaman tek seçenek Tom kalıyor ama yine'de sürprizlere hazırlıklı olmalıyız.
Ben ne kadar Tom'un rolü almasını istesemde, rolü başka bir oyuncuya vereceklermiş gibi bir his var içimde. Daha hiçbir şey kesin değil.
quote:
quote:
quote:
quote:
Ben ne kadar Tom'un rolü almasını istesemde, rolü başka bir oyuncuya vereceklermiş gibi bir his var içimde. Daha hiçbir şey kesin değil.
Ben de ayni sekilde dusunuyorum. Ama umarim Tom Welling alir rolu.
Tom Welling'de yetişkin tipi yok, Superman filminde oynayacak yapıya sahip değil bence.
Bence en doğru seçim Bradon Routh olur.Keşke daha iyi konuda kendisini bir kez daha görebilsek. Ama Tom seçilirse onu'da izlemek güzel olur.