Şimdi Ara

Man of Steel (2013) (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3.148
Cevap
11
Favori
105.780
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Filmde 2-3 tane sahne vardı bana göre (örnek : uçak sahnesi)

Arkadaşlarında dediği gibi güzel bir görsellik kötü bir konu seçilmişti.
  • filmi çekilecekse superman vs doomsday olmalı ama çizgi romana sadık kalarak
  • bale oynar mı hiç abi ya. bir adamı hem batman hem de süperman yapmazlar tabiki. superman en güçlü olabilir ama sinema için en çok falsosu olan süperkahraman. zor filminin yapılması. örümcek adam batman yeri geldiğinde dayak da yer güçlü rakiplerle karşılaşabilirler ama superman yok edilmesi nerdeyse imkansız öldürülmesinin tek yolu var galiba o da geçen filmde kullanılmıştı zaten başka türlü diğer süper kahramanlarla yarışamaz.
  • keşke reeve de bugünleri görebilseydi
  • Bizim Superman'i geçen gün Fulya'daki Mediamarkette gördüm... Artist bir poz vermiş aval aval bakıyordu... Merak edenler gidip görebilir...
     Man of Steel (2013)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Barbar -- 5 Mart 2010; 16:28:11 >
  • Superman kostümünü nedense hiç beğenmiyorum. Anladık kası falan gösteriyorsunuzda olmuyor ki gereğinden çok sırıtıyor, hele o kırmızı don mu tanga mı o nedir hiç yakışmış mı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eru ilúvatar -- 5 Mart 2010; 16:50:53 >
  • Bencede supermanin nolan gibi radikal birine ihtiyacı var.
    Hatta supermanin değişmeye ihtiyacı var.
    Çünkü filmi izlerken hiç heyecanlanmıyorum.Superman tanrı şifresi yazmış gibi oynuyor.
    hiç birşey öldüremiyor.(kripton demeyin son filminde kriptonla böğrü deşilmesine rağmen kriptondan yapılmış koca bir adayı yerinden söküp uzaya kadar çıkardı)

Çok abartılıyor bu da 21. yüzyıl da seyirciyi baıyor.

Ama biz nolandan batman bekliyoruz superman kenarda dursun bi.
  • Bence tutmuyacak.
  • Ula bu Süperman dönmemiş miydi 4 sene önce
  • Ve Resmi Haber geldi , Superman Chris Nolan'a emanet.

Yeni Superman Filminin başlığı şu şekilde olacak The Man of Steel
    Yönetmen Nolan LA Times'a verdiği roportajda
    "Çok heyecanlıyım. Elimde film için harika bir hikaye var ve bunu yapabileceğimizi hissediyorum." dedi.
  • Umarım hayal kırıklığı yaşanmaz.
  • Filmin yönetmen seçimi

Uygulayıcı sorumlu olarak Chris Nolan'ın yönetmen seçimi konusunda kardeşi Jonathan Nolan ve David S.Goyer'ı ön planda tutuyor.
    Kimilerine göre daha resmi olmasa bile Jonathan Nolan'ın kesin olarak filmi yöneteceği söyleniyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Intruder -- 27 Temmuz 2010; 17:27:57 >
  • Superman filmlerinde her şey "öncelikle" başrol oyuncusunun karaktere yakışıp yakışmadığına bakar, sonra senoryonun supermanin kişiliğine ve güçlerinin düzgün kullanımının uygunluğuna en son da yönetmenin ve görsel efektçinin kalitesine bence. Bunu en çok da superman 4 de yaşadık. O kadar dandik efektlere ve saçmalıklara rağmen ben yinede severim o filmi. Eğer Nolanlar biraz dikkat ederlerse, baya kar elde edebilirler bu filmden...
  • Umarım Batmande yaptıkları gibi kıyafette birkaç değişiklik yaparlar.
  • Batman zaten bir efsane dibe vurduğu söylenemez , nolan superman'de halkın sosyolojik yapısınımı anlatacak...
  • Bence Nolan her halükarda Bryan Singer den daha iyi bir Süpermen filmi ortaya çıkartır.Superman Returns neydi öyle.Supermen'i Romeo ya çevirdi adam.
  • Haydi Nolan'cım kolay gelsin.
  • Sorun çıkmaz.
  • Eğer bu filmde bir başrol olacaksa en uygun isim Tom Welling'dir. Smallville üstüne bence iyi gider. Çünkü adam en olgun döneminde. Bir kostümde biraz revizyona gidilirse, süper olur.
  • Batman tam Nolan`a giden bir filmdi. Atmosfer iyi yaratilmisti, karakter yapisi yeni canlandirmada guzeldi (bazi yerler abartildi ama neyse).

Simdi dusunuyorum, Superman bildigin halk kahramani, bebek kurtarsin yangindan, patlamakta olan fabrikalari sondursun vsvs . Bence Nolan`nin tarzina oturmayacak bir film Superman.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.