Şimdi Ara

Man of Steel (2013) (7. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.148
Cevap
11
Favori
105.780
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bencede superman olurda Clark Kent olması zor gibime geliyor.Clark Kent dediğin sünepe olur biraz.Bu herif karizma yanlız.
  • Clark'ta olur. Kocaman gözlükleri takınca görün siz, direk şapşal görünümü veriyor. Geriside oyunculuğuna kalmış bence sorun yaşanmaz bu konuda. Ama Lex'ten acayip gına geldi haklısınız, Doomsday ya da dediğiniz gibi Braniac falan yapsalar çok güzel olur. Ya da ille de Lex'i ayırmak zorunda değiller bir filmde 2 kötü karakterde olabilir.
  • Süperman karakteri için 35-40 yaşlarında orta yaş tadında biri daha uygun olurdu aslında.
    Henry Cavill biraz genç duruyor, olsa olsa Süperboy olur ondan.
  • Filmin geçeceği zaman önemli. Süpermenin gençliği ise genç birisi iş görür ama normalde en azından çizgi romanlarında 30'lu yaşlardaki maceraları konu ediliyor.
    Ayrıca 2 veya daha fazla düşman neden olmasın renk katar yani Spideman olsun, Batman olsun kullanıldı. Yeter ki yeterli önem verilsin. Spiderman 3 de Venom'u hemen harcamışlardı sinir olmuştum.
  • Lois Lane olarak Kate Beckinsale ismi geçmeye başlamış.
  • Valla hocam ben de Kristen Stewart olacak diye duydum.Kate Beckinsale olsun ben de isterim ama

http://www.ntvmsnbc.com/id/25178272/
  • quote:

Orijinalden alıntı: DMUKKS

Valla hocam ben de Kristen Stewart olacak diye duydum.Kate Beckinsale olsun ben de isterim ama

Kristen Stewart mı? başka oyuncu mu kalmadı Superman başlamadan bitti benim için umarım Kristen olmaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: NéGRo

quote:

Valla hocam ben de Kristen Stewart olacak diye duydum.Kate Beckinsale olsun ben de isterim ama

Kristen Stewart mı? başka oyuncu mu kalmadı Superman başlamadan bitti benim için umarım Kristen olmaz

Bende öyle diyordum ama Kate Beckinsale dururken ona hayatta verilmez rol diye düşünüyorum.
    Olivia Wilde de denemeye girmiş.Bu ikisinden rolü alamaz bence Kristen.Almamalı da zaten.Lois rolü de hiç yakışmaz ona.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onur* -- 4 Şubat 2011; 12:29:20 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: onur*

quote:

Orijinalden alıntı: NéGRo

quote:

Bende öyle diyordum ama Kate Beckinsale dururken ona hayatta verilmez rol diye düşünüyorum.
    Olivia Wilde de denemeye girmiş.Bu ikisinden rolü alamaz bence Kristen.Almamalı da zaten.Lois rolü de hiç yakışmaz ona.

Arkadaşlar bende bir an yadırgadım ama çizgi roman hariç biraz düşünürsek(çünkü hiç okumadım, ama diğer tüm organlardan takip ederim) Lois Lane biraz sakar, biraz tırlak biridir. Olur olmadık yerlere girer çıkar başını belaya sokar. Ha güzellik olarak biraz yetersiz kalacağı gerçek(ama biraz:). Ama bir de şu var, daha seçilebilecek onca insan varken bu kız seçilir mi, o da tartışılır tabii. Kate keşke olsaydı ama o çok karizma kaçar bir de haliyle yaşıda ilerledi artık(ne kadar hala bir tanrıça gibi belli etmesede) eleman yanında çok genç kalırdı.

Gelelim Henrye, sonunda doğuştan mavi gözlü birini seçmişler(Brandonda gözüme en çok batan şey çakma mavi gözleriydi). Ben seçtikleri kişiyi beğendim açıkcası. Ek olarak umarım özel efektler returnsdeki gibi aşırı bilgisayar efektli olmaz. Supermanin tüm kostümlü sahnelerini izlerken bana animasyon izliyormuşum gibi geliyordu. Umarım bilgisayar yerine daha çok ip ve cambazlık kullanırlar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi weneorn -- 4 Şubat 2011; 21:09:25 >
  • Kristen'in olmaması gayet normal Smallville gibi bir dizide Lana karakteri filmde Lois mi olucak yani çok komik olurdu.

Ayrıca Tom'un da oynama ihtimali hiç yok çünkü Smallville dizi olarak bitince ileride devamı niteliğinde bir Superman filmi çekilebileceği dedikoduları var. Kısaca Smallville kadrosundan kimseyi oynatmazlar, oynamasında zaten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eru ilúvatar

Kristen'in olmaması gayet normal Smallville gibi bir dizide Lana karakteri filmde Lois mi olucak yani çok komik olurdu.

Ayrıca Tom'un da oynama ihtimali hiç yok çünkü Smallville dizi olarak bitince ileride devamı niteliğinde bir Superman filmi çekilebileceği dedikoduları var. Kısaca Smallville kadrosundan kimseyi oynatmazlar, oynamasında zaten.

Dostum sanırım sen yanlış anlamışsın yukarıda Kristen Kreuk'tan değil Kristen Stewart'tan bahsediliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yılmaz

quote:

Orijinalden alıntı: Eru ilúvatar

Kristen'in olmaması gayet normal Smallville gibi bir dizide Lana karakteri filmde Lois mi olucak yani çok komik olurdu.

Dostum sanırım sen yanlış anlamışsın yukarıda Kristen Kreuk'tan değil Kristen Stewart'tan bahsediliyor.

hahah farketmemişim
  • Kristen stewart odunu bu filmin kadrosuna zor girer, bayan oyuncu mu kalmadı hollywood'da?
  • quote:

Lois Lane olarak Kate Beckinsale ismi geçmeye başlamış.

• Kate gibi hayranı olduuğm güzel bir oyuncunun oynaması muhteşem olur. Underworld serisinden sonra rol yumuşak kaçsa da kesinlikle altından kalkabilir. Aşkım benim ya...
  • quote:

Orijinalden alıntı: RIDANES

quote:

Lois Lane olarak Kate Beckinsale ismi geçmeye başlamış.

•  Man of Steel (2013)

Kevin Costner 'Superman'a Katıldı!
    Ünlü oyuncuyu yeni Superman'de hangi rolde izleyeceğiz?

Zack Snyder'in üzerinde harıl harıl çalıştığı yeni Superman projesine önemli bir Hollywood yıldızı daha katıldı: Kevin Costner!

Costner'ın filmde hangi karaktere hayat vereceği, bu karakterin 'iyi' mi yoksa 'kötü' mü olduğu henüz bilinmiyor,
    fakat senarist David S. Goyer. ve yapımcı Christopher Nolan'ın yeniden yarattığı Superman'de Costner'ın önemli bir yeri olacağı gelen ilk bilgiler arasında.

İnternette dolaşan dedikodulara bakılırsa, Costner'ın oynama ihtimali olan karakterler şöyle: Superman'in biyolojik babası ve Krypton gezegeninin önemli isimlerinden Jor-El,
    Clark Kent'in dünyadaki babası Jonathan Kent ve Daily Planet editörü Perry White. Lex Luthor ve General Zod karakterleri de muhtemel roller arasında...
    Fakat Costner'in bu karakterlerden hangisine hayat vereceğinden çok, asıl merak edilen, bu karakterlerden hangilerinin filmde olup olmayacağı...

Şu an için hikayesinin bile tam olarak bilinmediği yeni Superman'in çekimlerinin bu yıl içinde başlayacağı düşünülürse,
    yakın zamanda daha pek çok oyuncunun ve karakterin ismini duymamız olası.

Oyunculuktan alamadığı Oscar'ı yönetmenlikle almış 90'ların aranan oyuncusu Costner'ı bir süper-kahraman filminde izleyecek olmak ilginç bir deneyim olacak.

http://www.beyazperde.com/haber/16594/Kevin-Costner-Superman-a-Katildi-
  • Kevin Costner kötü bir karakteri oynayacağını düşünüyorum.İlginç olacak gibi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dodge -- 22 Şubat 2011; 12:57:01 >
  • Kevin Costner baba adamdır.Bence Jonathan Kent olur.
  • Bence de büyük ihtimalle Jonathan Kent'i oynayacaktır.
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.