Şimdi Ara

Man of Steel (2013) (9. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.148
Cevap
11
Favori
105.780
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Viggo Mortensen olmalıydı General Zod. Severim o adamı.
  •  Man of Steel (2013)

Russel Crowe Superman'in kadrosuna katılabilir.
    Superman'in babası Jor-El rolünü alması bekleniyor.

Richard Donner'ın Superman'inde bu rolu Marlon Brando canlandırmıştı.

Man of Steel Gets Russell Crowe as Jor-El!
    Russell Crowe is in talks to portray Jor-El in the Warner Bros. superhero reboot Man of Steel.
    Producer Christopher Nolan has been seeking a top-flight talent for the pivotal role.
    Sean Penn and Clive Owen were also contenders for the part of Jor-El, which Russell Crowe ultimately won.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Intruder

Man of Steel (2013)

Russel Crowe Superman'in kadrosuna katılabilir.
    Superman'in babası Jor-El rolünü alması bekleniyor.

Richard Donner'ın Superman'inde bu rolu Marlon Brando canlandırmıştı.

Man of Steel Gets Russell Crowe as Jor-El!
    Russell Crowe is in talks to portray Jor-El in the Warner Bros. superhero reboot Man of Steel.
    Producer Christopher Nolan has been seeking a top-flight talent for the pivotal role.
    Sean Penn and Clive Owen were also contenders for the part of Jor-El, which Russell Crowe ultimately won.

inşallah katılır güzel bir haber
  • quote:

Orijinalden alıntı: DARKRUSE

Lois Lane'i Amy Adams canlandıracak!

Man of Steel (2013)

yav illa kızıl istiyorlarsa şunu alsalardı:

Man of Steel (2013)

Man of Steel (2013)

gerçi iskoç aksanı var ama oyunculuğu çok güzeldir.(edit:bir amy adams değil tabii ama kotarırdı işi)

bir de zod rolünde viggo olsaydı daha güzel olurdu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Droogie -- 16 Haziran 2011; 11:59:47 >
  •  Man of Steel (2013)

Man of Steel Gets Julia Ormond as Kal-El's Mother Lara

http://www.movieweb.com/news/man-of-steel-gets-julia-ormond-as-kal-els-mother-lara
  • http://goo.gl/Va2gg
    Haziran 2013'e ertelendi, geçmiş olsun. 2012 aralık için C.Nolan ve Emma Thomas temmuza kadar TDKR ile meşgulken hangi ara buna da yapımcı olarak bakacaktı şüpheliydi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OnuR -- 22 Temmuz 2011; 1:20:46 >
  • Kötü oldu ya. Tabi 2012'de çıksa yarım yangalak bir şey olurdu. İki filminde daha kaliteli olması için gerekliymiş.
  • İsterse 2015'te çıksın ama adam akıllı bir Superman filmi yapsınlar artık. Yine fiyasko olmasın.
  • Brandon Routh süper oynamıştı Clark Kent'i.. Neden tekrar anlaşılmadı kendisiyle hayret ?
    Pek tutucusu değilim serinin ama Zack Snyder'den boş iş çıkmıyor. Bi tek Sucker Punch çok zayıftı. Diğer yapıtları harika gerçekten.

Büyük bir detayı kaçırdım al işte Nolan gibi bir adamın ellerinde senaryo.. Bir Batman olabilir mi ? Yaklaşsın ona yeter bana.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jokě -- 22 Temmuz 2011; 13:24:38 >
  • Nolan bunu da Batman gibi üçleme yaparsa ne süper olur be.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onur* -- 22 Temmuz 2011; 13:29:44 >
  • Zack Snyder ve C. Nolan varsa bu filmin kötü olma ihtimali yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: actionboy35

Brandon Routh süper oynamıştı Clark Kent'i.. Neden tekrar anlaşılmadı kendisiyle hayret ?
    Pek tutucusu değilim serinin ama Zack Snyder'den boş iş çıkmıyor. Bi tek Sucker Punch çok zayıftı. Diğer yapıtları harika gerçekten.

Büyük bir detayı kaçırdım al işte Nolan gibi bir adamın ellerinde senaryo.. Bir Batman olabilir mi ? Yaklaşsın ona yeter bana.

Süper olmasada Clark Kent rolüne yakışmıştı, Henry Cavill yanlış bir seçim olmuş bence.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cpt. Miller -- 22 Temmuz 2011; 20:58:56 >
  • quote:

Brandon Routh süper oynamıştı Clark Kent'i.. Neden tekrar anlaşılmadı kendisiyle hayret ?

Bu yeni bir reboot filmi aynı kişiyi oynatsalar bence devam havasında olacaktı.
  • Arkadaşlar, proje Dark Knight Rises yüzünden 2013 e ertelendi. Zack Snyder rest çekme aşamasında. Nolan'sız devam etmeyi teklif edecek. Ya Nolan şut yiyecek ya da Snyder. Büyük ihtimal Nolan uğraşmaz bunlarla, bir başyapıt arefesinde..
  • Laurence Fishburne kadroya katıldı.
  • quote:

Arkadaşlar, proje Dark Knight Rises yüzünden 2013 e ertelendi. Zack Snyder rest çekme aşamasında. Nolan'sız devam etmeyi teklif edecek. Ya Nolan şut yiyecek ya da Snyder. Büyük ihtimal Nolan uğraşmaz bunlarla, bir başyapıt arefesinde..

valla bu film hiç umrumda değil süpermani pek sevmiyorum ha yinede çıkınca izlerim ama okadarda aman aman beklemiyorum Batmani biran önce çıkarsınlarda yeterki süperman çıkmayıversin
  • Superman Returns'ü bir kere daha izledim bugün. Aslında Brando Routh iyi bir performans sergilemiş ama artık şu her filme düşman olarak Lex Luthor'ı koymaktan vazgeçsinler artık. Şöyle Doomsday, Darkseid, Zod gibi düşmanlar olsun bu filmde.
  • Superman gibi absürt ve bana göre biraz da saçma bir karakter umarın Nolan'ın elini yüzüne bulaşmaz.
  • Superman'i ömrüm billah sevmedim. Nolan var diye takip ediyorum o kadar. Süper güçleri olan hiçbir kahramanı sevmem !
  •  Man of Steel (2013)

Man of Steel (2013)

Superman'den ilk resim
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.