En büyük umudum Lex Luthor gibi bir loser ile değilde gerçek bir killer ile savaşacak Superman.Ayrıca fragmandan gördüğümüz üzere büyük bir savaş dönecek filmde.
Superman'ın uçuşu da baya güzel hazırlanmış çok hoşuma gitti.
Dostum sürekli olarak lex luthorla kapışmasından bende bıktım ama lex luthor'a loser demek bence çok yanlış.
Lex Luthor çizgiroman alemindeki en zeki karektelerden birisidir ama yıllarca adamı bir şebek kıvamında gösterdikleri için insanlar sıkıldı.Zod var daha ne olsun.Deli savaş dönecek.Kneel before Zod
quote:
Orijinalden alıntı: !antidote!
quote:
Orijinalden alıntı: Mario Balotelli
En büyük umudum Lex Luthor gibi bir loser ile değilde gerçek bir killer ile savaşacak Superman.Ayrıca fragmandan gördüğümüz üzere büyük bir savaş dönecek filmde.
Dostum sürekli olarak lex luthorla kapışmasından bende bıktım ama lex luthor'a loser demek bence çok yanlış.
Hocam her filmde mağlup oldu hatta okudum çizgi romanlarda ve izlediğim çizgi filmlerde bile yenildi.Benim için loser bir karakter ve artık sıkması da cabası
Yönetmenin Nolan olmasına sevindim.
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: !antidote!
quote:
Hocam her filmde mağlup oldu hatta okudum çizgi romanlarda ve izlediğim çizgi filmlerde bile yenildi.Benim için loser bir karakter ve artık sıkması da cabası
bu açıdan haklısın ben yalnızca çizgiromanlardaki lex luthorun filmlerde ve dizide hakkının verilmemesini kendimce eleştiriyorum.
Fragman gerçekten mükemmel olmuş çok beğendim ve bu filmi unutmuştum hatta ama fargmanı görünce beklediklerim arasına en üstten giriş yaptı
quote:
Orijinalden alıntı: Cpt.135
Yönetmen Zack Snyder, Nolan yapımcı.
Çok iyi çok iyi çok iyi ya. Sonunda adam gibi bir Superman filmi olacak inşallah.
Henry reis de tam uymuş bence, adamın sesi bile karizma.
Şimdi bekle dur yaz mevsimini
quote:
Orijinalden alıntı: Cane®
quote:
Yine de iyi olur herhalde. Bu arada konuda Nolan 5 tane isim önerdi yazıyordu sanırım dün, bugün mü belli oldu yönetmen?
Bunlar hangi kafada böyle...
Superman'ın yeni filmi 'Man Of Steel'in 2. fragmanı ilk kez ntvmsnbc'de.
Nolan'ın etkisi büyük ölçüde hissediliyor fragmanda bile.Filmde daha çok aile ve seçimler kavramları ve hayatına bir amaç bulma soruları üstlerine yoğunlaşacak gibi duruyor.
quote:
Orijinalden alıntı: 2K
Nolan'ın etkisi büyük ölçüde hissediliyor fragmanda bile.Filmde daha çok aile ve seçimler kavramları ve hayatına bir amaç bulma soruları üstlerine yoğunlaşacak gibi duruyor.
Nolan ismini görünce ve fragmanı izleyince tam anlamıyla aynı fikre sahip oldum bende.Nolan'ın gerçekten sinemaya bakışı çok farklı.Adam son dönem daha çekici bir bakış açısı getiriyor filimlere.Sırf vizyonu sayesinde ölüyü diriltebiliyor.Batman en sağlam örnek.
quote:
quote:
quote:
Yine de iyi olur herhalde. Bu arada konuda Nolan 5 tane isim önerdi yazıyordu sanırım dün, bugün mü belli oldu yönetmen?
Film ilk duyurulduğunda Zack Snyder'ın yönetmen, Nolan'ın da filme bir danışman gibi yardımının dokunacağı söyleniyordu. Yani yönetmen yeni belirlenmedi.
kostüm harika olmuş.fragman etkileyici filmin genel havası hakkında bilgi veriyor.umarım aksiyonun dozu yeterli seviye de olur.
Aboov tüylerim diken diken oldu.
Fragman harika
quote:
quote:
quote:
Yönetmen dün belli oldu adamlar 1 günde filmi çekip fragmanınıda yayınladılar hemen işlerinde çok iyiler
quote:
Orijinalden alıntı: Mjollnir
quote:
quote:
quote:
Film ilk duyurulduğunda Zack Snyder'ın yönetmen, Nolan'ın da filme bir danışman gibi yardımının dokunacağı söyleniyordu. Yani yönetmen yeni belirlenmedi.