Şimdi Ara

Man of Steel (2013) (20. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.148
Cevap
11
Favori
105.787
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: selodonanımhaber

quote:

Orijinalden alıntı: Mario Balotelli

Nolan bize ne sürpriz hazırladı merakla bekliyorum

Elleri kelepçeli Superman'dan daha büyük bir süpriz ne olabilir ki?

• quote:

Orijinalden alıntı: Kartal Göz

Normal şartlarda Superman gibi basit bir filmi izlemem ama sırf Nolan sebebiyle izlemeyi düşünüyorum.

Basit mi
  • quote:

quote:

Koluna girmis asker olabilir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Superman - 001
    Batman - 002
    WonderWoman - 003

Justice League ışınlayıcısında bile böyle geçer, Superman'e basit diyorlar bir de.
  • quote:

quote:

quote:

• quote:

Orijinalden alıntı: Jinora

quote:

Normal şartlarda Superman gibi basit bir filmi izlemem ama sırf Nolan sebebiyle izlemeyi düşünüyorum.

Basit mi

Vallahi öyle. Basit kelimesinin tüm anlamlarını bu film için kullanırım. Hem sıradan hem kolayca anlaşılır yani karmaşık değil hem de -bu göreceli olabilir- kaliteli değil anlamında. Senaryo, işte adaleti sağlmaya çalışan birinin olması süper güçleri olması gibi şeyler sanki bir çocuğun veya bir ergenin aklından çıkmış gibi. Bir adam var göğsünde S harfi yazılı kırmızı ve mavilerden oluşan, arkasında kırmızı pelerini olan bir kostüm giyiyor, gözlerinden lazer çıkararak istediği şeyi kesip eritip yakabiliyor; üflemesiyle koskoca nehri dondurabiliyor, uçabiliyor, çok hızlı hareket edebiliyor, isterse vücudu çelikten daha sert daha dayanıklı olabiliyor, Yeter ki kripto denen maddeden uzak kalsın. Eh tabi böyle yenilmez bir şeyin bir zayıf noktası olmak zorunda yoksa hangi kötü buna karşı koyabilir ki o zaman heyecan olmaz ki sonuç bellidir izlemeye gerek yoktur gerçi bu tip filmlerde düşman ne olursa olsun sonuç hep bellidir ya neyse . Böyle bir senaryo ki böyle filmler ben de 5-6 yaşlarındayken merak uyandırırdı gerisini sen düşün Pokemon bile daha karmaşık yeminle ki Pokemon'u severim hatırası var.

Batman'i de pek sevmem ama Superman'den daha olası, olasılığını da geçtim daha ciddi. Hele ki Nolan'ın yaptığı Batman'ler. İşte sırf Nolan sebebiyle bu Superman'i bekliyorum yoksa işim olmaz.

He fantastik filmde film içindeki olayların gerçek hayatta olması beklenemez ki zaten bu yüzden daha çok gerçek hayatın sıkıcılığından bıkıp kaçmak isteyen insanlarca sevilirler. Ama Yüzüklerin Efendisi de fantastik filmdir, Pan'ın Labirenti de, Karayip Korsanları da ve malumunuz Superman de. Senaryo konusunda arada dağlar var.

Sevene saygı duyarım ama ben sevmiyorum ve sevmeme nedenlerimin en önemli parçası da bu. Beni böyle basit senaryolar kesmiyor.
  • superman'in sol kolunu hangi polis tutuyor acaba polisin kollar arkada ama superman'in sol kolunda bir polis eli var
  • Pokemon
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Jinora

quote:

Basit mi

Vallahi öyle. Basit kelimesinin tüm anlamlarını bu film için kullanırım. Hem sıradan hem kolayca anlaşılır yani karmaşık değil hem de -bu göreceli olabilir- kaliteli değil anlamında. Senaryo, işte adaleti sağlmaya çalışan birinin olması süper güçleri olması gibi şeyler sanki bir çocuğun veya bir ergenin aklından çıkmış gibi. Bir adam var göğsünde S harfi yazılı kırmızı ve mavilerden oluşan, arkasında kırmızı pelerini olan bir kostüm giyiyor, gözlerinden lazer çıkararak istediği şeyi kesip eritip yakabiliyor; üflemesiyle koskoca nehri dondurabiliyor, uçabiliyor, çok hızlı hareket edebiliyor, isterse vücudu çelikten daha sert daha dayanıklı olabiliyor, Yeter ki kripto denen maddeden uzak kalsın. Eh tabi böyle yenilmez bir şeyin bir zayıf noktası olmak zorunda yoksa hangi kötü buna karşı koyabilir ki o zaman heyecan olmaz ki sonuç bellidir izlemeye gerek yoktur gerçi bu tip filmlerde düşman ne olursa olsun sonuç hep bellidir ya neyse . Böyle bir senaryo ki böyle filmler ben de 5-6 yaşlarındayken merak uyandırırdı gerisini sen düşün Pokemon bile daha karmaşık yeminle ki Pokemon'u severim hatırası var.

Batman'i de pek sevmem ama Superman'den daha olası, olasılığını da geçtim daha ciddi. Hele ki Nolan'ın yaptığı Batman'ler. İşte sırf Nolan sebebiyle bu Superman'i bekliyorum yoksa işim olmaz.

He fantastik filmde film içindeki olayların gerçek hayatta olması beklenemez ki zaten bu yüzden daha çok gerçek hayatın sıkıcılığından bıkıp kaçmak isteyen insanlarca sevilirler. Ama Yüzüklerin Efendisi de fantastik filmdir, Pan'ın Labirenti de, Karayip Korsanları da ve malumunuz Superman de. Senaryo konusunda arada dağlar var.

Sevene saygı duyarım ama ben sevmiyorum ve sevmeme nedenlerimin en önemli parçası da bu. Beni böyle basit senaryolar kesmiyor.

Katılıyorum, şuan Superman'in benim için tek beklenicek yanı Nolan yoksa durduralamaz ve senaryo kıtlığına yol açan bir kahraman benim için pek çekici değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: koobee24

superman'in sol kolunu hangi polis tutuyor acaba polisin kollar arkada ama superman'in sol kolunda bir polis eli var

• Nolan’a Man of Steel’in Dark Knight üçlemesiyle yarattığı süper kahraman evrenine uygun olup olmadığı sorulduğunda şunları söyledi:

“Evet, biraz. Ama insanların Batman için yaptığımız şeyi Superman’e de yaptığımızı düşünmelerini istemem.”

Nolan, Snyder’ın konuyu işleyiş şeklini övdü ve kendi Batman’inden farklarını anlattı:

“Tam Zack’in filmi. Bence insanlar yaptığı şeyi sevecekler. Bu karakteri ele alma şekli dikkate değer. Superman Batman’den çok farklı bir karakter. Bu nedenle aynı şablonu kullanamazsınız. Ancak David Goyer Superman’i izleyici için uygun ve anlatılır kıldı. Zack de filmi bunun üzerine inşa etti. Bence oluşturduğu şey inanılmaz. Yapması gereken birçok bitirici iş var. Superman bence en büyük çizgi roman kahramanı. Bu nedenle en iyi film uyarlaması onunki olmalı ki Zack de işte bunu yapıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zUbE

Nolan’a Man of Steel’in Dark Knight üçlemesiyle yarattığı süper kahraman evrenine uygun olup olmadığı sorulduğunda şunları söyledi:

“Evet, biraz. Ama insanların Batman için yaptığımız şeyi Superman’e de yaptığımızı düşünmelerini istemem.”

Nolan, Snyder’ın konuyu işleyiş şeklini övdü ve kendi Batman’inden farklarını anlattı:

“Tam Zack’in filmi. Bence insanlar yaptığı şeyi sevecekler. Bu karakteri ele alma şekli dikkate değer. Superman Batman’den çok farklı bir karakter. Bu nedenle aynı şablonu kullanamazsınız. Ancak David Goyer Superman’i izleyici için uygun ve anlatılır kıldı. Zack de filmi bunun üzerine inşa etti. Bence oluşturduğu şey inanılmaz. Yapması gereken birçok bitirici iş var. Superman bence en büyük çizgi roman kahramanı. Bu nedenle en iyi film uyarlaması onunki olmalı ki Zack de işte bunu yapıyor.

Heyecanlandım Hadi bakalım,adam gibi süpermen filmine hasretim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DMUKKS
    Heyecanlandım Hadi bakalım,adam gibi süpermen filmine hasretim.

Değişik bir karakterde olacak ama tadından yenmeyeceği garanti gibi. Nolan Reis baya güveniyor gibi.
  •  Man of Steel (2013)
  • Aga bu fragman ne zaman gelecek.Süründürdüler Vallaha.Sabır taşı olduk.Tesaer ağzımıza balı çaldı gitti
  • quote:

Orijinalden alıntı: Elendil_XX

Man of Steel (2013)

Kıyafetin yeni hali bence çok iyi.
  • Fragman 2 yakında.

Man Of Steel (trailer #2) 12/07/2012 2:21 Warner Bros. Entertainment
  • Son 4 gün kaldı fragmana sadece bunun fragmanı için hobbite gitmeyi düşünüyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: bLackMumbLe

Son 4 gün kaldı fragmana sadece bunun fragmanı için hobbite gitmeyi düşünüyorum

Aynen valla hocam Hobbitten çok bunun fragmanını merak ediyorum.
  • Yeni bir Viral
    http://dsrwproject.com/
    Kripton dili sembollerini çözmek için bir site hazırlanmış.
    Semboller çözülmüş

Man of Steel (2013)

http://www.n77d58w76d19.com/
    Geri sayım var burda kripton sembolleri ile sayıyor
    Üstte hangi sembolün hangi sayıya denk geldiği yazıyor.
    Buna göre 7 saat 26 dakika var geri sayımın bitmesine
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.