Şimdi Ara

Man of Steel (2013) (18. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.148
Cevap
11
Favori
105.787
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Nolan filmi biraz daha gerçekçi bir zemine oturtacaktır tahminim. Her ne kadar fantastik bir karakter olsa da. Fragmandanda o anlaşılıyor zaten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jedi Mind Tricks -- 25 Ağustos 2012; 0:03:48 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  •  Man of Steel (2013)
  • quote:

Orijinalden alıntı: X@ndeR

Şöyle bir video çıkmış bilmiyorum paylaşıldı mı

Fan Remastered
  • Filmden yeni haberler yokmu 2.fragman falan ne zaman çıkacak acaba?
  • Yahu şu Comic-con'da gösterilen fragmanı hd yayınlasalar yeter 1-2 uçarken görürdük hiç olmazsa
  • quote:

Orijinalden alıntı: DMUKKS

Yahu şu Comic-con'da gösterilen fragmanı hd yayınlasalar yeter 1-2 uçarken görürdük hiç olmazsa

harbi ya comic-con fragmanı çok iyi duruyordu ne zaman çıkar acaba düzgün fragman
  • her filmini izledim hepsininde konusu aynı hiç mi başka düşmanı yok süpermanın :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: yunt1

her filmini izledim hepsininde konusu aynı hiç mi başka düşmanı yok süpermanın :D

lex luthor dışında pek çok düşmanı vardır en bilindikleri: darkseid, doomsday, metallo, deathstroke örnek verilebilir.
  • bu nolan denen herif ne adam ya, koskoca supermanı ne hale sokmuş otostop falan cekiyor ekmek parası için işe girmiş calışıyor adam, batmanide batırdı zaten, ulan hiç sevmiyorum şu herifi ya ne felsefik adam her boka felsefe sokulurmu arkadaş ya

edit; trailer deki koyulan muzik zaten lotr daki müzik ne iş anlamadım, hani ne yapmaya çalışıyor duygusal müzik falan, diğer avengers daki olsun ironman deki olsun marvelin o gaza getiricilik bunda yok adam illa ben farklıyım havası yaratacak ya karakterdeki insancıl bir havaya sokup duruyor adam işiylemi uğraşacak kendi içindeki duyguyumu bastıracak ulan koskoca superman lan bu batmanide öyle yaptı adamların işleri güçleri var abi patlama catlamalı super kahraman filmi lan bu işte daha ne adam senin felsefenlemi uğraşacak arkadaş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FreeRun -- 5 Kasım 2012; 2:46:49 >
  • Beklemedeyiz, güzel olacağı kesin
  • Hadi be fragman
  • quote:

Orijinalden alıntı: FreeRun

bu nolan denen herif ne adam ya, koskoca supermanı ne hale sokmuş otostop falan cekiyor ekmek parası için işe girmiş calışıyor adam, batmanide batırdı zaten, ulan hiç sevmiyorum şu herifi ya ne felsefik adam her boka felsefe sokulurmu arkadaş ya

edit; trailer deki koyulan muzik zaten lotr daki müzik ne iş anlamadım, hani ne yapmaya çalışıyor duygusal müzik falan, diğer avengers daki olsun ironman deki olsun marvelin o gaza getiricilik bunda yok adam illa ben farklıyım havası yaratacak ya karakterdeki insancıl bir havaya sokup duruyor adam işiylemi uğraşacak kendi içindeki duyguyumu bastıracak ulan koskoca superman lan bu batmanide öyle yaptı adamların işleri güçleri var abi patlama catlamalı super kahraman filmi lan bu işte daha ne adam senin felsefenlemi uğraşacak arkadaş

Batman'i batırdı mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Party Shaker

quote:

bu nolan denen herif ne adam ya, koskoca supermanı ne hale sokmuş otostop falan cekiyor ekmek parası için işe girmiş calışıyor adam, batmanide batırdı zaten, ulan hiç sevmiyorum şu herifi ya ne felsefik adam her boka felsefe sokulurmu arkadaş ya

Batman'i batırdı mı?

bana sorarsan batırdı kardeşim ama sormassın boşver
  • Film 3D'ye çevirilecekmiş. (Dijital süreçten geçecek)
    2D,3D,IMAX 2D,IMAX 3D seçenekleriyle sinemalarda olacak.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Party Shaker

quote:

Batman'i batırdı mı?

bana sorarsan batırdı kardeşim ama sormassın boşver

O batırdı biraz göreceli kaçıyor. Nolan Batman'i gerçek dünyaya uyarlayabileceği en iyi şekilde uyarladı. Ha kendince eksikleri oldu mu, olmadı değil. Filmlerde Batman'in neredeyse hiç detektif kimliğinin olmaması(kaldı ki Batman DC dünyasında Dünya'nın en iyi dedektifi lakabına sahiptir.) sürekli olarak tekme tokat dalması,(ki genelde Batman çok fazla alet edevat kullanır, bayıltıcı gaz bunlardan biridir, Batarang bile doğru dürüst yok filmlerde) Nolan'ın Batman'inin büyüsünü kaçırıyor benim için.

Superman için lay lay lom filmler yerine böyle bir yaklaşım bana göre süper olacaktır. Kaldı ki Superman'in gençliği fırtınalıdır, Smallville dizisinde görülebiliyor bunlar zaten. Orada otostop çekmesinin sebebi bana göre uzunca bir süre Yalnızlık Kalesinde eğitim görüp dış dünyadan uzak kalmış olması. Neyse bakalım gelsin de, Nolan olduğu için kötü olma ihtimali yok bana göre.
  • Zack Snyder'in tekrar ele aldığı Superman macerası 3D olarak vizyona girecek...

Man of Steel (2013)

Warner Bros.'un Zack Snyder yönetmenliğinde çekilen Superman filmi Man of Steel'in 2D ve IMAX versiyonlarının yanı sıra 3D olarak da izleyiciyle buluşacağı duyuruldu.
    Süper kahramanın sinemaseverlerin tercih ettikleri her formatta karşılarına geleceğinin altının çizildiği açıklamada, filmin ve hikayenin herşeyin önünde yer aldığı fakat 3D ile de görsel zenginlik kazandırıldığı belirtildi.
    Henry Cavill'in Superman, Amy Adams'ın Lois Lane rolleriyle yer aldığı filmin kadrosundaki diğer isimler arasında Michael Shannon, Diane Lane, Laurence Fishburne, Russell Crowe, Kevin Costner, Antje Traue, Ayelet Zurer, Christopher Meloni yer alıyor.
    Post-prodüksiyon aşamasındaki Man of Steel ülkemizde 21 Haziran 2013'te vizyona girecek.
  • bence güzel bir yapım bizi bekliyor sonuçta filmli ortaya çıkaran kadro iyi, sonuç olarak batmane kardeş gelebilir, tabi her ne kadar batmanin yerini tutmasa bile:D
  • Trailer güzeldi bence ama Nolan Süperman i diriltemez
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.