Şimdi Ara

Man of Steel (2013) (16. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.148
Cevap
11
Favori
105.782
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sonunda adam gibi bir Süperman filmi izleyeceğiz galiba helal
  • Ya ben anlamadım clark sakallı makallı dolaşıyor, fragman bir garip, bir de orjinal soundtrackı tam fragmanın sonundaki uçuş sahnesine koysalarmış çok iyi olurmuş...
  • Teaser güzel ve nasıl derler klas olmuş. Umarım eskilerine nazaran birkaç sınıf atlamış bir film izleriz. Ama tutup The Dark Knight kopyası bir film koyarlarsa karşımıza işte o mesele olur. Teaser sonrası böyle bir korkuya kapılmadım değil. Superman Batman'in bu anlamda gölgesinde kalmamalı.
  • LOTR'daki müzik değil mi bu ya ne kadar benziyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tinúviel

LOTR'daki müzik değil mi bu ya ne kadar benziyor.

Benzemiyor aynısı.Hani kardeşlik Moria'dan çıktığında Gandalf Khazad-dum'da ellerini bıraktığında çalmaya başlayan müzik bu müzik.
  • Son saniyelerdeki uçma sahnesini ve seslendirmeyi çıkarırsan, fragmanın Superman filmi olduğunu kaç kişiye inandırabilirsiniz?
  • ilk fragman bu..acele edilmiş olabilir..hem teaserların böyle olması daha iyi..teaser zaten insanlara aa yeni superman filmi geliyomuş dedirtmek için var..film hakkında bilgi vermez..ama trailerda herşeyi vericeklerdir...
  • hadi bakalım merakla bekliyoruz. benim merakım luis Lane'yi kim oynuyacak
  • quote:

Orijinalden alıntı: hesap_lütfen

hadi bakalım merakla bekliyoruz. benim merakım luis Lane'yi kim oynuyacak

Amy Adams
  • quote:

Orijinalden alıntı: Altaïr Ibn-La'Ahad

quote:

Amy Adams

güzel hatun ama henry cavill'e göre yaşlı. Umarım fazla dikkat çekmez.
  • Fragman dan bi .ok anlaşılmıyor ama iyi film olacağı belli.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Altaïr Ibn-La'Ahad

quote:

Amy Adams

sağol...
  • quote:

Bende aynısını yazacaktım ya lotr'un müziği bu..
  • İnşallah yeni yapımda müziklere el atarlar.Main Theme beni hep deli etmiştir.
  • TR ALTYAZI OLAN FRAGMANLAR

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi furlaka -- 6 Ağustos 2012; 20:54:15 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mario Balotelli

İnşallah yeni yapımda müziklere el atarlar.Main Theme beni hep deli etmiştir.

Dark Knight'ın müzikleri fenaydı. Man of Steel'ın de müziklerini Hans Zimmer yapıyor. Hakkını verecektir bence.

• quote:

Orijinalden alıntı: emre1270393

quote:

Benzemiyor aynısı.Hani kardeşlik Moria'dan çıktığında Gandalf Khazad-dum'da ellerini bıraktığında çalmaya başlayan müzik bu müzik.

Aynısı değil sadece andırıyor. Filmin müziklerini zaten büyük deha Hans Zimmer yapıyor. LOTR'in müziklerini ise Howard Shore yapmıştı. Sence Hans Zimmer gibi bir isim çalıntı müzik koyar mı. Mesaj yazarken rica ederim biraz araştırın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Barbar

quote:

Orijinalden alıntı: emre1270393

quote:

Aynısı değil sadece andırıyor. Filmin müziklerini zaten büyük deha Hans Zimmer yapıyor. LOTR'in müziklerini ise Howard Shore yapmıştı. Sence Hans Zimmer gibi bir isim çalıntı müzik koyar mı. Mesaj yazarken rica ederim biraz araştırın.

Bence mesaj yazarken sizde bir araştırın.Müziğin adını bile verdim demekki dinlemediniz.

5.dakika'dan itibaren dinlerseniz farkına varacaksınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emre1270393 -- 7 Ağustos 2012; 11:22:01 >
  • Umarım hikayedeki olaylar Smallville ile çakışmaz. Ayrıca role Tom Welling'den daha iyi gidecek adam yoktu. Umarım güzel bir film olur. Başrol benim gözümde her ne kadar vasat da olsa, kıyafeti beğenmemiş de olsam Smallville hayranlığım yüzünden gidicem filme kesinlikle.

Filmde Marslı arkadaş oynayacak mı bilen var mı? O da olursa güzel olur aslında.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest Account -- 7 Ağustos 2012; 12:45:01 >
  • Ben de batmanin kostümünü kafamda oturtamıyorum bir türlü. Bal mumundan yapılmış heykellere benziyor yahu batman.
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.