Şimdi Ara

Man of Steel (2013) (14. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.148
Cevap
11
Favori
105.782
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Superman karakterinin smallville sayesinde acayip sevmiş biri olarak, ayrıca Henry Cavill'ide bu role çok yakıştığını düşünerek filmi merakla bekliyorum ama 2013ün ortası çok geç be aga.
  • İnsan şöyle bir afiş düşlüyor

Man of Steel (2013)

ki benim tahminim 2018den falan önce bi justice league gelmez.
    2025e kadarda yolun var. :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi !antidote! -- 27 Mayıs 2012; 2:28:18 >
  • çizgi roman dünyasına uzak insanların yorumları nasılda belli ediyor kendini.
  • çizgi romanlarını bilmiyorum hiç okumadım ancak son çekilen (returns) film ile bu film arasında bir bağ olamayacak sanırım. e peki neden bir önceki film returns olarak çekildi ?
    aynı saçmalık marvelde de var. spiderman, 3 film çektin gayet güzel e devam etsene yanlış bilmiyorsam bir sürü düşman karakteri var spiderman'ın . 3 kötü karakteri çekti bitirdi. sonra al başa tekrar çek . başrol oyuncusu değişebilir ama çektiğin filmi baştan niye çekiyorsun ,tekrar ısıracak böcek vs. vs
    neyse konu süperman şimdi diyeceksiniz ki bag olup olmadıgını nereden biliyorsun , jonathan kent yani bizim clark'ın babası . returnsta ölmüş oluyordu ama bu yeni filmde var ama hayalet olarak olacaksa bilmem ayrıca süpermanın oğlu vardı oda yok herhalde . yani bir film çekiyorlar sonra sar geri bir daha 10-15 sene geçer tekrar baştan çekersin anlarım ama 4-5 sene geçiyor tekrar en baştan
  • russell crowe reis varmış henry cavillde iyi.2013 olması kötü sadece keşke biraz erken olsaydı
  • Hemen hemen yazılan tüm yorumları okudum. Çevrilecek film için beklentilerinizi öyle yüksek tutmuşsunuz ki, artık nasıl çevrilirse çevrilsin. Mutlaka eksik taraf göreceksiniz. Christopher Reeve filmlerinde de bir sürü abuk subuk, saçma sahneler vardı. Hatta adamın uçma sahnelerinin bilgisayarda yapıldığı belli oluyordu. Fakat o zamanki teknolojiyle en iyi o kadar yapılıyordu. Sırf Christopher Reeve'e duyduğunuz sevgiden dolayı hataları görmezden geliyorsunuz.

Çekilen film için de bir iki şey söyliyim. Ben hep Bryan Singer'in yönetmesini ve Brandon Ruth'un oynamasını istemiştim. Brandon olmazsa o role Tom Welling cuk oturabilirdi. Kendisi hiç bir supermen filmi seyretmemiş olmasına rağmen gayet başarı ile 10 sezon oynadı. Fakat kim oynarsa oynasın, Bryan Singer yönetmeliydi bu filmi. Çünkü Superman Returns filminde karakteri neredeyse gerçekten uçurdu. Bilgisayar efekti olduğu anlaşılmıyordu bile. Adam bu konuda süper. Bilgisayar le iyi oynuyor. Fakat adamın adı bile geçmedi.

Birisi de şöyle demiş. Kanlı süperman görmek istiyoruz. Yani yaralansın. Kanı aksın istiyor. İyi ama bu superman karakterine yakışmaz ki. Bıçağın derisini kestiğini düşünün. Ya da merminin geçtiğini. İşte ben bu anda sinemayı terkederim. Öyle superman mı olurmuş.

Neyse. Sonuçta çekildi. Artık ortaya ne çıktığını bekleyip göreceğiz.
  • Bu film için beklentilerimi yüksek tutsam mı tutmasam mı bir türlü karar veremiyorum.. En iyisi bekleyip görmek..
  • Ben Bryan Singer in Supermen Returns filminde beklentimi çooook yüksek tuttum(Heleki Kevin Spacey in kötü oluşuda çok etkiliydi)lakin aşk filmi hızında bir süper kahraman filminden öteye gidemedi.Fakat Supermen kim yönetirse(Nolan bile)yönetsin Nolan ın Batman lerinin ötesine geçemez.Çünkü karakter en avantajlı süpergüçlere sahip olan süprkahraman ama yerel takılıyo(sadece A.B.D de)olması günümüzde yeterli gelmemekte inandırıcı da olmamaktadır.Ama Batman öyle mi.Yetenekleri anca yerel aksiyona uygun artı en iyi yönetmene denk geldi hikaye.Küllerinden yeniden doğdu adeta.Yinede en kahramanım Supo olduğu için beklentim yine çok yuksek.Varsın yine hayalkırıklığına uğrayayım.En azından Singer kadar üzmez.
  • Filmin Müzikleri Hans Zimmer'a Emanet.
    Man of Steel Lands Composer Hans Zimmer.

Oscar-winning composer Hans Zimmer has signed on to score Man of Steel.
    The news comes nearly a year and a half after the musician shot down early rumors that he was locked in for the superhero project.

Hans Zimmer is best known for his collaborations with Christopher Nolan,
    performing the score for his Batman trilogy Batman Begins, The Dark Knight Rises, and the upcoming The Dark Knight Rises.
    He also won an Oscar for the director's Best Picture nominee Inception.

Director Zack Snyder has previously used Tyler Bates for all of his live-action projects:
    Dawn Of The Dead, 300, Watchmen, and Sucker Punch.

John Williams composed the iconic theme for Richard Donner's Superman. Back in 2010,
    Hans Zimmer spoke about the 'thankless task' of composing a new Superman score, following in John Williams' footsepts.

"That happens to be one of his greatest themes. So no. And I'm not thinking of rewriting Beethoven's ninth either.
    It just sounds like a thankless task, you know? So that's unequivocally a no."

It isn't known what him change his mind at this time, but it's clear that the score is in very capable hands.

MovieWeb
  • Hans Zimmer da almış müzikleri. Adam gibi bi Superman filmi izleyeceğiz galiba.
  • Umarım güzel bir film çıkar ortaya.
  • Nolan işini biliyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: !antidote!

İnsan şöyle bir afiş düşlüyor

Man of Steel (2013)

Oy oy oy oy oy .........
  • 2 adet fanmade poster:
     Man of Steel (2013)

Man of Steel (2013)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi !antidote! -- 20 Haziran 2012; 22:43:56 >
  • Filmde kullanılan kıyafetler sergilenmiş birkaç foto:
     Man of Steel (2013)

Man of Steel (2013)

Man of Steel (2013)

Man of Steel (2013)

2. ve 3. fotoda kostüm rengi çok farklı gözüküyor daha önceki fotolardan gördüğüm kadarıyla 2. foto daha doğru bir renk gibi görünüyor. Ancak 3. fotodada gayet güzel duruyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi !antidote! -- 20 Haziran 2012; 22:50:20 >
  • quote:

Man of Steel (2013)

İçim gitti
  • Yeni kostümde donu kaldırmışlar.
  • Güzel bir film olacağa benziyor.
  • Donsuz Süperman
  • quote:

Orijinalden alıntı: PetrovaFire

quote:

Man of Steel (2013)

İçim gitti

Kaynak:
    http://www.beyazperde.com/haberler/filmler/haberler-53043/

Christopher Nolan Justice League Dedikodularına Cevap Verdi
    Sinema > Filmler-Yapım Aşamasında | Yazan: Beyazperde - 10 Temmuz 2012 Salı
    “Gelecekte böyle bir planım yok…”

DC Comics'in önemli karakterlerinden Batman'e final bölümü Kara Şövalye Yükseliyor (The Dark Knight Rises) ile nokta koyan Christopher Nolan'ın ismi şimdi Yenilmezler (The Avengers)'e rakip olması düşünülen "Justice League" (Adalet Birliği) ile gündemde.
    Kara Şövalye Yükseliyor'un tanıtımı sırasında basının ısrarlı sorularına maruz kalan Nolan, gelecekte böyle bir planın olmadığını çünkü Batman ile DC Comics evrenine son noktayı koyduğunu açıkladı.
    Serinin sevenleri ise, Batman, Superman, Wonder Woman ve Green Lantern'in de aralarında olduğu bir Justice League'in Yenilmezler'in gişe zaferini tekrarlayabileceğini söylüyor.
    Nolan ayrıca DC Comics'in sinema haklarını elinde bulunduran Warner Bros.'un ileride çekeceği yeni Batman projelerinde de yer almayacağını belirtti. Stüdyo ise Yenilmezler'in dünya çapında 1.45 milyar dolar gişe yapmasının ardından Batman'in reboot projesi ve Justice League üzerinde çalışmaya ise devam ediyor.
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.