Şimdi Ara

Man of Steel (2013) (12. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.148
Cevap
11
Favori
105.782
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ayrıca madem kostüme bu şekilde detaylar eklediler, en azından şu şekilde renklerdirselerdi. Bu haliyle kostüm çok boş gözüküyor.

Man of Steel (2013)
  • Ben ilk filimi beǧenmiştim efekteler ve başrol oyuncusu çok güzeldi. Denildigi gibi konu zayıf kalmış olabilirdi ama kesinlikle seyir zevkliydi. umarım çok daha iyisini izleriz 2 senede bir yenisini çekseler sıkılmadan izliyecegim filim tarzından biri :)
  • Setten yeni görüntüler;

Man of Steel (2013)

Man of Steel (2013)

Man of Steel (2013)

General Zod;
     Man of Steel (2013)

Man of Steel (2013)

Man of Steel (2013)

Man of Steel (2013)
  • Nolan çekiyor ise fragmanı izlemeden giderim.
  • Jor-El rolünde Russel Crowe

Man of Steel (2013)
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • Yeni haber yok mu hiç ?
  • Yeni Resimler var

Man of Steel (2013)
     Man of Steel (2013)
     Man of Steel (2013)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Intruder

Yeni Resimler var

Man of Steel (2013)
     Man of Steel (2013)
     Man of Steel (2013)

Fikrim hala aynı ama bu sefer kurt adam rolüne daha iyi gider diye düşünüyorum.
  • Oha olaya bak yeni farkettim, adamlar Perry White ı siyahi yapmışlar . Tamam Fishburne abime saygım sonsuz ama bu ne be abi...
  • inşallah hakkını verirler şu filmin...batman serisi gibi yeni bir soluk getirirler...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sylargray

Ayrıca madem kostüme bu şekilde detaylar eklediler, en azından şu şekilde renklerdirselerdi. Bu haliyle kostüm çok boş gözüküyor.

Man of Steel (2013)

+1 Renkler bu şekilde göz alıcı olmalıydı, özellikle mavi renk diğer Superman filmlerindeki kostümlere göre çok soluk kalmış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cpt. Miller -- 21 Aralık 2011; 16:20:25 >
  • bütün kahraman filmlerini bu adam cekmek zorundamı
  • http://www.imdb.com/title/tt0770828/

Nolan'ın adı geçmiyormu benmi göremiyorum?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nipponese

http://www.imdb.com/title/tt0770828/

Nolan'ın adı geçmiyormu benmi göremiyorum?

Writing credits
    David S. Goyer (screenplay)

David S. Goyer (story) and
    Christopher Nolan (story)
  • Eyvallah hocam
  • Saçmalamışlar, Tom oynasaydı eğer bir çok smallville hayranının da ilgisini çekeceklerdi bu da hasılata eklenirdi artı yüzü daha uygundu karaktere..
    Zaten smallville komple bir geçmiş öyküsüydü yeniden ne gerek var sinemada eskileri yaşamaya..
    Kostüm çok soluk , Sylargray 'in gösterdiği değiştirilmiş kostüm çok iyi..
    Sinemaya hayatlarını vermiş adamlar bu tip küçük ayrıntıları düşünmelilerdi.
    Eski dandik dundik filmleri yüzünden yitip gitmek üzere olan efsane bir karakter smallville ile canlandı bunu da gözönünde bulundurmalılardı.. Cristopher reeve'in de aynı dizide Dr. Swann olarak birkaç bölüm oynadığını düşünürsek..
    Neyse artık bekleyip göreceğiz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wacd -- 10 Ocak 2012; 0:29:12 >
  •  Man of Steel (2013)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi selodonanımhaber -- 11 Ocak 2012; 12:17:33 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sylargray

Ayrıca madem kostüme bu şekilde detaylar eklediler, en azından şu şekilde renklerdirselerdi. Bu haliyle kostüm çok boş gözüküyor.

Man of Steel (2013)

Don nerde don?
  • don olayı basitleştiriyor olayı. bence güzel kıyafet yalnız şu kemerin halkası daha büyük olabilirdi. renk olarakta superman returnstaki gibi koyu rennge gidilmiş. cırtlak kırmızıpek hoş durmuyordu zaten
  • Kaderde Superman'i sizin tabirle donsuz görmek de varmış.
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.