Tévez'e baya bi para saycaklarmış, ne de olsa adam geçen sene manu da semih'i oynadı
Haftaya oynanacak Manchester United-Newcastle United maçında Ronaldo kesin yok zaten. Ekim'de falan dönecekmiş. Rooney'de hastaymış. Oynamama ihtimali varmış. Yani haftaya Rooney ile Ronaldo olmazsa işimiz çok zor.
İddaa oynayan varsa da alt oynamalarını tavsiye ediyorum. 1.80 falan alt oranı verir iddaa. Zaten her sezon kötü başlıyoruz sonradan toparlıyoruz.
Kupa canavarı kırmızı şeytanlar ingiltere - community shield kupasını porsmouth'u penaltılarda 3-1 geçerek kazandı bu ne ya müzede yer kalmadı.
quote:
Orjinalden alıntı: Kadir Nar
quote:
Orjinalden alıntı: aliss
hiç transfer yokmu yav
Yok transfer falan. Kadromuz yeterli yapmadım bu sene transfer.
Pique ile Eagles'i kaybettik. Tevez'in bonservisini almaya çalışıyoruz. Manucho vardı bir tane Ocak'ta transfer edip hemen Panathinakos'a kiralamıştık. O dönebilir. Bu kadar yani başka bir atraksiyon olmadı. Hatta şuan Manchester United-Espanyol maçı oynanıyor dk.75 0-0. Solskjaer'in jübile maçı.
bu arada eagles ve solskjaer yedektende olsa maça sonradan aldıgım benim ps'de vazgeçilmez iki adamımdı demekki kırmızı şeytanlara veda etmişler yolları açık olsun.
community shield ı kazandık yine lig haftaya başlıyo ilk rakip newcastle galibiyetle başlarız inş fox verir maçı
Maça iddaada 02 oynamıştım. Manchester çok kötü şu sıralar. Umarım lige yansımaz bu.
beyler premier league sadece digitürkte mi bu sene yoksa açık kanallardan birinde yayınlanıcak mı
@superman_27 Manchesterın maç kadrosunuda koy bakalım tanıdık isimler varmı ? Tur garanti oldugu için manchester o maça asılmadı.
@severussnape fox tv açık kanal oluyordu ne oluyor bir yararını görmedik liverpool-man u maçı var kanalı açıyorum bez bebek oynuyor.
@Baros_35 resim koyuyorum bak bakalım tanıdık kimler varmış ?
-Kaka ile birlikte Dünyanın en iyi futbolcusu gösterilen Cristiano Ronaldo. -Şu anda ilk onbirde sağ bek oynayan ve CL finalinde Chelsea'ye karşı da ilk onbirde oynayan Wes Brown -Kadroda olan O'Shea ve Fletcher. -Van der sar'dan önceki kaleci Tim Howard. -Ayrıca Şu anda Everton'da oynayan Phil Neville,Bordeux'ta oynayan David Bellion.E diyeceksiniz diğerleri şu anda Manchester'da mı ?
O zaman Fenerbahçe'ye bakalım.Middlesbrough'daki Tuncay,Köln'deki Ümit Özat,Gaziantepspor'daki Mehmet Yozgatlı,Beşiktaş'taki Rüştü,Trabzonspor'daki Serkani,Beşiktaş'taki Nobre,Anderlecht'teki Serhat Akın,Galatasaray'daki Servet,Betis'teki Aurelio. E yeterli mi ?
ronaldo oynamiyorsa izlemem maci gerenk yok onun futbol u icin izliyorum.ronaldo hangi takimda oynarsa o takimi tutarim.premier league sadece digiturk mu gosterecek gecen sene tv8 veriyordu bu sene tv8 vermicekmi yoksa.Hersey parali oldu artik
quote:
Orjinalden alıntı: Kadir Nar
Haftaya oynanacak Manchester United-Newcastle United maçında Ronaldo kesin yok zaten. Ekim'de falan dönecekmiş. Rooney'de hastaymış. Oynamama ihtimali varmış. Yani haftaya Rooney ile Ronaldo olmazsa işimiz çok zor.
İddaa oynayan varsa da alt oynamalarını tavsiye ediyorum. 1.80 falan alt oranı verir iddaa. Zaten her sezon kötü başlıyoruz sonradan toparlıyoruz.
@superman_27 seni yoruyorum ama bide o seneki manchesterin banko 11ini bulursan yazarmısın ? mesela c.ronaldoyu ben o zamanlar emekleme aşamasındaydı diye biliyorum attıgı gol sayısı 3 yada 8 yoksa benmi yanlış hatırlıyorum.
Baros_35 kardesim ya takılıyorum tabiki burada eglence ikimizde biliyoruz o maçın yedeklerle çıkıldığını falan tabiki bende Avrupa'da en sevdiğim takım Manchester Utd'dır.Yoruldum abi hakikaten salla ya ama Boliç'in gol güzeldi Ben bişi sorcam bu seneki Manchester Home forması geçen yılkinin aynısı mı olacak ?
Bende takılıyorum zaten manchesterin yedeklerini bile yenmek başarıdır olsun.
Home forma degişmiş galiba yukardaki olcak.
Abi sanırım geçen yılki forma bu. Ben mi yanılıyorum yoksa çok ufak farklar mı var ?
Yandan reklamları çıkarmışlar tek fark bu.
Man. Utd. bu sene o kadar iyi başlamadı. Ronaldo gitti. Ama gene de Forza Man. Utd.!