Pazar günkü Manchester United-Newcastle United maçı bayağı zorlu olacak.
Manchester'da eksikler Ronaldo, Anderson, Nani. Büyük ihtimal Rooney. Alt skorlu bir galibiyetimiz olabilir.
baros manu tişörtü aldınmı la
quote:
Orjinalden alıntı: aliss
baros manu tişörtü aldınmı la
metelige kurşun atıyorum ya inş ilk fırsatta alcam lisanslı almak lazım takıma katkımız olsun
Tam da tahmin ettiğim gibi puan kaybettik. Rooney bu maçta oynadı ama Ronaldo yoksa Manchester United'ta yok.
Maç skoru 1-1. Golümüzde Fletcher attı.
genelde lige kötü başlıyor manu
bu sezon manu'nun işi cidden çok zor.chelsea'liyim diye söylemiyorum ama chelsea bu sezon açık farkla şampiyon olursa kimse şaşırmasın.
manu'ya mutlak bir pivot santrafor şart.berbatov-ashton-santa cruz üçlüsünden biri gelirse gol yollarındaki sıkıntı ortadan kalkacak.yoksa bu defansif ağırlıklı düzenle bir yere kadar idare edilebilir.
Bu sene şampiyon Chelsea olacak.
quote:
Orjinalden alıntı: Kadir Nar
Bu sene şampiyon Chelsea olacak.
Takımı c.ronaldo götürüyor oda bu sene gitmek istiyordu gönderilmedi sakatlık vs. bahaneler bulup bence yönetimi yıldırmaya çalışacak oynasa bile gönülden oynayacagını sanmıyorum bencede chelsea bu sene rahat şampiyon olur.
quote:
Orjinalden alıntı: BaRoS_35
Takımı c.ronaldo götürüyor oda bu sene gitmek istiyordu gönderilmedi sakatlık vs. bahaneler bulup bence yönetimi yıldırmaya çalışacak oynasa bile gönülden oynayacagını sanmıyorum bencede chelsea bu sene rahat şampiyon olur.
Sende abarttın lan biraz yavaş.
C. Ronaldo: Ben bir köleyim
Manchester United ile Real Madrid arasında krize yol açan Cristiano Ronaldo FIFA Başkanı Blatter'in açıklamalarına "Doğrudur. Ben de bir köleyim" diyerek destek verdi. Portekizli yıldız Real Madrid forması giymesinin en büyük hayali olduğunu belirtti.
Geçtiğimiz sezon Manchester United formasıyla 42 gol atarak dünyanın en çok konuşulan ismi olan Cristiano Ronaldo FIFA Başkanı Sepp Blatter'in 'uzun vadeli anlaşmalar modern köleliktir' lafına katıldığını söyledi ve ekledi; "Ben de bir köleyim."
FIFA Başkanı Sepp Blatter Manchester United'dan sözleşmesi devam etmesine karşın Real Madrid'e gitmesi için Ronaldo'ya izin vermesini istemişti. Blatter futbolcuların uzun kontratlarla zorla mutlu olmadıkları bir takımda tutulmalarını da "modern kölelik" olarak nitelendirmişti.
FIFA başkanının bu açıklamalarının ardından Portekizli yıldız da sessizliğini bozdu. Blatter'e katıldığını söyleyen Ronaldo İspanyol devi Real Madrid'de forma giymek istediğini belirtti.
Ayak bileğinden ameliyat olan ve yaklaşık 3 ay futbol oynayamayacak olan yıldız oyuncu Real Madrid forması giymenin en büyük hayali olduğunu ifade ederek "Ancak hayaller her zaman gerçekleşmiyor. Geçmişte de söyledim şimdi de söylüyorum; Madrid forması giymek istiyorum. Ancak şu anda bir anlaşma yok. Bekleyip göreceğiz. Gelecek sezon hangi takımda olacağımı bilmiyorum" şeklinde konuştu.
Manchester United ise geçen yıl sözleşmesini 2012’ye kadar uzatan golcü futbolcuyu bırakmaya niyetli değil. Kulüp sözcüsü Ronaldo'nun kendileriyle kontrat imzalarken nasıl bir yükümlülüğün altına girdiğini bildiğini vurguladı.
İngiliz kulüpten haftalık 125 bin poundun üzerinde kazanan 23 yaşındaki Portekizli yıldız Real Madrid Başkanı Ramon Calderon tarafından ise tam bir kıskaca alınmış durumda.
Portsmouth:0-1:Manchester United
Zorlandığımız maçta Fletcher'in golüyle ilk 3 puanımızı aldık ve ligdeki puanımız 4 oldu. Bu hafta sonu lig maçı yapmayacağız ama süper kupa maçı oynayacağız. Zenit'i yenebilecekmiyiz bakalım. Bu arada bu maç Cuma günü Show tv verecek maçı.
Ligde 4 puanımız bulunuyor ve bu haftayı Süper kupa maçı yüzünden maç yapmadan kapatmıştık. Bu haftada milli maç arası var ve haftaya çok zorlu bir Liverpool deplasmanına gidiyoruz. İşimiz gerçekten zor olacak. Bu süre zarfında en sonunda Dimitar Berbatov'u alabildik. Katkı sağlayacaktır umarım.
Ayrıca Süper kupayı kaybetmekte üzücü oldu. Bundan sonra umarım toparlanmaya başlarız. Yoksa Chelsea alıp başını gider. Liverpool ve Arsenal'e şans vermiyorum.
Haftaya Liverpool maçını inşallah kayıpsız atlatırız ama sanmıyorum çok zor.
Dediğim gibi geçen hafta sonu Liverpool'a 2-1 kaybettik. Uzun yıllar sonra deplasmanda Liverpool'a kaybettik.
Bugün ise Ş.l grup maçında kendi sahamızda Villarreal ile 0-0 berabere kaldık. Skordan çok sevindiren tek şey Ronaldo'nun son yarım saat oynamasıydı. Bundan sonra çıkışa geçeriz artık.
Hafta sonu yine zorlu bir maç var. Chelsea deplasmanına gidiyoruz. Banko kaybedeceğimizi düşünüyorum. Şampiyon Chelsea olabilir. Chelsea maçından sonra seri galibiyetler alabilirsek şampiyonluk şansımız neden devam etmesin yani.
quote:
Orjinalden alıntı: Kadir Nar
Dediğim gibi geçen hafta sonu Liverpool'a 2-1 kaybettik. Uzun yıllar sonra deplasmanda Liverpool'a kaybettik.
Bugün ise Ş.l grup maçında kendi sahamızda Villarreal ile 0-0 berabere kaldık. Skordan çok sevindiren tek şey Ronaldo'nun son yarım saat oynamasıydı. Bundan sonra çıkışa geçeriz artık.
Hafta sonu yine zorlu bir maç var. Chelsea deplasmanına gidiyoruz. Banko kaybedeceğimizi düşünüyorum. Şampiyon Chelsea olabilir. Chelsea maçından sonra seri galibiyetler alabilirsek şampiyonluk şansımız neden devam etmesin yani.
benim için bu liverpool kaybı çok büyük tehlikenin habercisidir.kupa alabilirmiyiz bilemiyorum ??? söylemedi demeyin.
Sürpriz bir şekilde Chelsea deplasmanından 1 puanla ayrıldık. Bu puan çok işimize yarayacak. Hafta sonu Bolton ile içerde oynayacağız. Büyük ihtimal yeneriz. Bundan sonra seri galibiyetlere başlayacağımıza inanıyorum.
Bolton'u Old Trafford'ta 2-0 yendik.
Goller:Cristiano Ronaldo (penaltıdan) ve Rooney'den geldi. Cristiano Ronaldo ayriyetten Rooney'e asist yaptı.
Mükemmel başladı Ronaldo. Hafta içi Şampiyonlar liginde deplasmanda Aalborg'u, hafta sonu ligde deplasmanda Blackburn'u yeneriz.
Bugün West Bromwich'i 4-0 yendik.
Goller Rooney, Ronaldo ,Berbatov ve Nani'den geldi. Hafta içi Celtic ile içerde oynayacağız. Onuda kazanırız kesin.
quote:
Orjinalden alıntı: severussnape
beyler premier league sadece digitürkte mi bu sene yoksa açık kanallardan birinde yayınlanıcak mı
digiturkde spomax kanalında var ama başka nerde var onu bilmiyorum bilen varsa yazsın faydalı olur yani