Tamda tahmin ettiğim gibi Everton'u 1-0'lık bir skorla yendik. Golümüzü Cristiano Ronaldo penaltıdan attı. Bu sezonki 11.golü oldu. Yavaş yavaş açılmaya başladı Ronaldo yine. Ayrıca üst üste 12 maçtır gol yemiyoruz. Van Der Sar rekor kırdı şuanda Premier ligin en uzun süre gol yemeyen kalecisi olarak. Yarın Liverpool-Chelsea maçı var oradaki beraberlik çok işimize yarar. Haftayada zorlu West Ham deplasmanı var. Zorlansakta yine 1-0 ya da 2-0 gibi skorla kazanacağımızı düşünüyorum.
quote:
Orjinalden alıntı: Micro_Processor
quote:
Orjinalden alıntı: fanatik123
manu bu senede şampiyon ronaldo bu takımda oldugu sürece diger rakipler zor alır şampiyonluğu
şu ronaldo da kim be ? Sanırsın Messi'den bahsediyo.
messi de futbolcumu ronaldonun yanında
Messi'yi C. Ronaldo ile karşılaştıranın aklını seveyim ben.. Hiç izlemiyor olsa gerek Barça maçlarını..
Ronaldo'yu bildiğin top diye oynar Messi..
adamın dünyanın apaçık en iyi futbolcusu oldugu belli ne hala konusuyorsunuz seversiniz sevmessiniz bişey demem niye laf atıyosunuz. ronaldoya laf yapmak için man utd topıcını doldurmuslar
quote:
Orjinalden alıntı: cskiller
Messi'yi C. Ronaldo ile karşılaştıranın aklını seveyim ben.. Hiç izlemiyor olsa gerek Barça maçlarını..
Ronaldo'yu bildiğin top diye oynar Messi..
Guizanın gol kralı oldugu bir ülkede messinin rakip defansla top gibi oynaması ronaldodan iyi futbolcu oldugunu göstermez bence tam tersine biz barcelona degil siz hayatınızda manchester maçı izlememişiniz yada bu futbolcuya karşı bir artniyetiniz var ne desek fikriniz degişmez degişik duygularla buraya yazıcak olanlar iki kez düşünsünler gerçekler ortada her ne kadar begenmesenizde ronaldo şu anda fıfa tarafından messi ve kaka ile birlikte dünyanın en iyi 3 futbolcusu arasında gösteriliyor sayın çok bilmişler.
Ronaldo'nun veya Messi'nin yaptıklarına laf yok. Ayrıca Premier Lig bence de daha zorlu bir lig ama Güzia gol kralı oldu 1 kere diye küçümsemeyin La Liga'yı. Futbol zorluğu açısından en zorlu 2. ligtir bence. Ronaldo'nun sevilmemesinin sebebi ise yaptığı açıklamalarla gösterdiği burnu büyüklük.
ya arkadaşlar DH'de manchester united fan club niye yok ya da ben bulamadım topic yetmez
quote:
Orjinalden alıntı: cagann
Ronaldo'nun veya Messi'nin yaptıklarına laf yok. Ayrıca Premier Lig bence de daha zorlu bir lig ama Güzia gol kralı oldu 1 kere diye küçümsemeyin La Liga'yı. Futbol zorluğu açısından en zorlu 2. ligtir bence. Ronaldo'nun sevilmemesinin sebebi ise yaptığı açıklamalarla gösterdiği burnu büyüklük.
Sana kesinlikle katılıyorum benim kızdıgım noktada bu gıcık oldugun birisine ne kötü nede iyi diyebilirsin sonuçta kafanda adama karşı bir nefret diger degişle art niyet oluşmuş buraya gelip konuya dagıtacak kadar ben arkadaşlara bunu hatırlatmaya çalışıyorum ama anlayan yok bana göre dünyanın en iyi iki futbolcusu c.ronaldo ve messidir bunu tartışmanın anlamı bile yok her takımın sahip olması gereken iki yetenek sonuçta iki futbolcununda yaptıgı hiçbir açıklama beni ilgilendirmez haddini aşmadıgı sürece beni oynadıgı futbol ilgilendirir.
@matrix_neo kardeş bence bu konu yeterli yönetime başlık degiştirme talebinde bulunulabilir konuyu açan @Kadir Nar kardeşimde uygun görürse.
manu için spormax aldık bakalım
@BaRoS_35
Siz isterseniz olabilir tabikide. Şimdi yönetime pm atacağım isim değişikliği konusunda. Ona görede isimleride ekletirim
@aliss
Geç bile kalmışsın aslında.
Evet siz istediniz bende istediğinizi yerine getirdim.
Topik yeni ismi ve haliyle hizmetinizdedir.
Şampiyooon olacağız Manchester'ım bu seneee... ......... Chelsea'ye Arsenal'e... Gel bu sene son verelim dertlereeee...
Lay la laaay...
Ronaldo delirdi şampiyonluk istiyor...
Rooney doğruyu söyle Rooney doğruyu söyle bugün ne içtiin? bugün ne içtiiin?
Ekle.. Pazar Günü West Ham İle Yapıyorlar M.United Vercem İyi Oranı Var Kaçmaz..
Eyw @Kadir Nar böyle daha iyi olmuş dicem ama içimde kalcak fun=oyun anlamına geliyor ingilizce fan=hayran bir harf herşeyi degiştiriyor sonra sözde ezeli rakibimizin taraftarları tarafından dalga konusu olmayalım.
Evet bu ufak detayda bir yanlışlık yapmışız. Neyse onuda düzelttiririm ben.
Şimdi süper olmuş senide çizmişler geçmiş olsun.
quote:
Orjinalden alıntı: BaRoS_35
Şimdi süper olmuş senide çizmişler geçmiş olsun.
chelsea berabere kaldı liverpool haksız bi 3 puan aldı 1.golde kalecinin eline çarpmamıştı
2 maç eksiğimiz var almamız lazım
liverpool'u sene başından biri hakemler arkadan iteliyor ama bu yolculuğun sonu şampiyonlukla bitmeyeceğini benitez de biliyordur. chelsea'yi portekizliler bitirdi. deco zaten o narin futboluyla premier ligde mümkün değil yapamaz.scolari de frenledi takımı. carvalho'da ortalarda yok zaten.
yine manu'nun şampiyon olacağını kabullenmek zorundayım. tabloya bakınca çok net anlaşılıyor aslında. kalan fikstürleri çok rahat. liverpool, villa ve arsenal maçlarının hepsi içeride. yaw o değilde bu takım ne zaman gol görecek kalesinde. seri şu anlık 12 (on iki).
Müthiş Seri Devam Etti: 0-1
Premier Lig'de üst üste aldığı galibiyetlerle zirve koltuğuna yapışan Manchester United, West Ham deplasmanında rekorları alt üst eden Ryan Giggs'in tek golüyle gülerken, kaleci Edwin van der Sar da kırılması çok güç olan müthiş rekorunu devam ettirdi.
34,958 kişinin doldurduğu Upton Park Stadı'nda oynanan karşılaşmada, 62. dakikada Scholes'un gönderdiği ters topla sol tarafta buluşan Ryan Giggs, 2 şık çalımla içerye doğru kıvrılıp yaptığı düzgün vuruşla şık bir gole imza attı. 0-1
Bu sezon ligde ilk kez ağları havalandıran Manchester United'ın 35 yaşındaki Galli yıldızı Giggs, böylelikle 1992 yılından itibaren oynanmaya başlayan Premier Lig'deki tüm sezonlarda gol atmayı başaran tek futbolcu olma unvanını da devam ettirdi.
Bu sonucun ardından ligde üst üste 8. galibiyetini alıp liderliğini perçinleştiren Kırmızı Şeytanlar, aynı zamanda üst üste 13. lig maçını da gol yemeden tamamlamayı başardı.
38 yaşındaki Hollanda'lı kaleci Edwin van der Sar, böylelikle toplam 1,212 dakika kalesini gole kapatıp Britanya rekorunu eline geçirdi.
2 hafta önce Petr Cech'e ait rekoru geçip Premier Lig'de en uzun süre gol yemeyen kaleci unvanını eline geçiren Van der Sar, son 90 dakikanın ardından Britanya futbolundaki rekorun da sahibi oldu.
1970-1971 sezonunda rakip futbolculara 1,155 dakika gol izni vermeyen Aberdeen kalecisi Bobby Clark, Britanya'daki eski rekoru elinde bulunduruyordu.
YÜRÜ BE BİR GECEDE KIRILMADIK REKOR BIRAKMAMIŞIZ.
coştuk valla yazın bol bol manu tişörtü alacam ingiltereden