Seriyi sallayın o daha devam eder zaten. Hafta sonu Derby'i deplasmanda 4-1 yendik. Golleri Nani, Gibson, Ronaldo, Wellbeck attı.
Hafta içi Fulham'la daha önceden taa Uefa Süper Kupa Zenit maçı esnasında oynanması gereken ama ertelenen maçı oynayacağız. Old Trafford'ta bu maçıda kazanırız ve puan farkını açarız. Ayrıca gol yememe serimiz bu maçtada devam eder gibi geliyor bana.
Hafta sonu Old Trafford'ta Blackburn'u 2-1 mağlup ettik ama 14 maçlık gol yememe serisi sona erdi ne yazık ki. Ama olsun ya bu bile müthiş bir başarıydı. Ligde sadece 11 gol yemiş bir Manchester United var. Blackburn maçındaki gollerimizi Rooney ve Ronaldo attı. Ronaldo'nun gol sayısı 12 oldu yavaş yavaş gidiyor gol krallığına doğru. Liverpool ise dün kendi sahasında Manchester City ile 1-1 berabere kaldı ve puan farkı 7 oldu. Bu hafta sonu Manchester United ligde maç yapmayacak. Yarın ise İnter deplasmanına gidiyoruz ve yenilmeyeceğimizi düşünüyorum.
Tamda düşündüğüm gibi yenilmedik ve maç 0-0 bitti. Old Trafford'ta her türlü geçeriz bu İnter'i kolay iş o.
Bu hafta sonu Carling Cup finali nedeniyle ligde maç yapmadık ama Carling Cup finalinde Tottenham'ı penaltılarda 4-1 yenerek kupaya ulaştık. Yedek ağırlıklı kadroyla çıktığımız maçın normal süresi 0-0 bitmişti.
Liverpool ligde yenildi bu hafta sonu. Bu adamlar bir de bizle şampiyonluk için çekişiyorlardı.
Manchester United taa nerden geldi ve şampiyonluğu mucize olmazsa aldı diyebiliriz. Şuan maç eksiğimize rağmen 7 puan farkla lideriz. Premier ligde hafta arası maçlar oynanacak ve Newcastle United ile deplasmanda oynayacağız. Onu da kazanırız gibi geliyor.
Fulham 0-4 Man United her dalda showa devam sıra interde.
AHMET ÇAKAR'ın dediği gibi:Bu manchester uzayda kupa olsa gider onu da alır !!!
quote:
Orjinalden alıntı: matrix_neo
AHMET ÇAKAR'ın dediği gibi:Bu manchester uzayda kupa olsa gider onu da alır !!!
Bu akşam manchester utd'a iddaa'da baya yüklendim umarım şanına yakışır rahat bir maç izletir FORZA MAN UTD.
İnter'i de 2-0 yendik. Gollerimizi Vidic ve Ronaldo attı.
Muhteşem bir sezon geçiriyoruz yine. Başka kupası varsa ona da katılmamız lazım.
bu haftaki liverpool maçı çok önemli.real madrid gibi bir devi ezici bir şekilde elemiş ve fena gaza gelmiş bir liverpool olacak.çok direnecekler.çok dikkatli olunmalı.puan farkı azaldıkça rakip güçlenir doğal olarak.ferguson ne yapacağını bilir
Liverpool'a Old Trafford'ta 4-1 yenildik hiç üzülmedim ama beni sinir eden şey diğer elemanların en ufak fırsatta Manu'ya laf atması. Çokta fifi diyorum ve kaale almıyorum o şahısları. Baksınlar dalgalarına. Zaten her türlü Manu şampiyon yine.
Hala elimizde 1 maç arada da 4 puan fark var, şampiyonluk bakımından pek birşey değişmedi belki ama en azından futbolcuların fazla havalanmalarını engellemiş oldu. Fergie sert bir konuşma yapıcaktır kesin. 5 kupa alırız en iyisi biziz dememek işi sıkı tutmak lazım, bence iyi bir ders oldu o açıdan...
Bi kere kendi içinde çelişerek asıl saçmalayanın sen olduğunu görüyoruz. Kaale almıyorsan niye cevap yazdın ?
Neyse ya uzamasın bu konu.
Fulham 1-0 Man United ilk yarı sonucu ne oldu bu takıma böyle ya konsantrasyon son derece bozulmuş gibi.
Her takımın inişli çıkışlı zamanları vardır. O muhteşem 14 maç üst üste galibiyetimizden sonra böyle olması da çok normaldir. Herkes Barcelona'sını da gördük. 15 puan farktan kaç puana indi. Dünde 9 kişi kaldığımız maçta Fulham'a 2-0 yenildik deplasmanda ama hala lideriz. Bugün Liverpool kazanırsa fark 1 puana inecek ama hala bir maç eksiğimiz var ve onu kazanacağımız için 4 puan olarak görebiliriz farkı. 2 hafta sonra kendi sahamızda Aston Villa ile oynayacağız. Araya milli maçlar arası girecek ve Ferguson takımı toparlayacaktır. Lig yeniden başladığında ise yine bomba gibi döneceğimizi düşünüyorum.
bence ligde asıl çekişme şu an başlıyor.liverpool şampiyonlar ligindede chelsea ile eşleşti.umarım fazla direnmez zaten chelsea ye elenirse direnci kırılacaktır diye tahmin ediyorum.yensede yenilsede 4ever man utd
Liverpool çok fazla heveslendi. Zavallıların sevinçleri kursağında kalacak ona üzülüyorum. 1 puan fark var diye bayram ediyorlar ama fark 4 puan aslında. 1 maçımız eksik yani. Sene sonunda yine ağlayan taraf onlar olacak.
4ewa man utd, 4ewa ronaldo !
VİDİC DÜNYANIN EN İYİSİ İNTERİ YIKDI AMA LİVERPOOL MAÇINDA ONA COK SİNİR OLDUM HATTA KIRMIZI KARTTA KÜFÜR ETTİM AMA TOPARLANCAZ İNŞALLAH ŞAMPİYONLAR LİGİNDE DE FİNAL GARANTİ ZATEN ÇOK ŞANSLI Bİ KURA OLDU
Manchester United:3-2:Aston Villa
Çok ilginç bir maçtı. Direkten döndük valla.
2-1 yenik duruma düştüğümüz maçı 3-2 kazanmayı başardık. Gollerimizi Ronaldo(2) ile Macheda attı. Henüz 17 yaşında İtalyan çocuk. Ronaldo'nun da ligdeki gol sayısı 15 oldu. Anelka ile beraber ilk sıradalar. Alacak yine bu sene gol krallığını.
Hafta içi kendi sahamızda Porto ile oynayacağız. Onuda kazanırız büyük ihtimal. Şuan ligde puan farkı 1 ama 1 maçımızın eksik olduğunu unutmayalım ve farkı 4 olarak görelim.
Dün kendi sahamızda şanssız şekilde Porto ile 2-2 berabere kaldık ama önemli değil. Deplasmanda geçeriz biz bu turu. Ayrıca zavallı Liverpool kendi sahasında Chelsea'den 3 yedi. Acıyorum adamlara şimdi.