Şimdi Ara

Manchester United Kıraathanesi | Liverpool 2-2 Manchester United | #LIVMUN (2060. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
41.194
Cevap
66
Favori
1.235.697
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
29 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 20562057205820592060
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Lookman-Gasperini savaşı çıkmış. Yazın çök Garnacho'dan iyidir.

• Takım çökmüş kümeye gidiyoruz sağa sola çökmeyi düşünmek hayal etmek akla mantığa sığmıyor.

Bu arada haberin doğruluğundan şüpheliyim. Ha doğru olsa ne olacak hiç. Bu takım düzelmez 10 tane Ferguson gelse de çok zor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • -BraveHeart- kullanıcısına yanıt

Korkak davranmasa en azından takıma birkaç şey katabilirdi. Hem üçlü oynayıp hemde kanatları bek gibi geride kullanarak nereye varabilirsin ki.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Manchester United Kıraathanesi | Liverpool 2-2 Manchester United | #LIVMUN

Kaleye Chevalier, Kobel ya da Costa üçünden biri. Quenda yerine Frimpong olabilir. Gyökeres yerine Isak olabilir. Şöyle tertemiz bir kadro kurulmadan Amorim'e laf atılmaz. Leş yönetilen bir kulüpte başta Amorim var diye dua edileceğine gitsin isteyenler taraftar değil trol ordusudur. Bu troller Ten Hag'ın da kalmasını istiyorlardı akıl tutulması yaşıyorlar.

• Sen Aydınlatırsın Geceyi kullanıcısına yanıt

Fm oynamayı azalt

• the wow kullanıcısına yanıt

Guardiola dünya para harcarken sadece devre arasında 200m harcarken kimse oyna fm oynamayı azalt diyor mu? Gerçekçi hamleleri yaparsan başarılı olursun yoksa olamazsın. Amorim'in Sporting'de ki geldiği zamanla diğer sezon arasındaki farka bak. N.Santo Forest ile küme düşüyordu yazın takımı hazırladı şimdi 3.sırada. Amorim arada değil yazın gelmek isterken bir bildiği vardı, yazın takımla çalışmamış devre arasında sadece wonderkid hazır topçu olmayan Dorgu alınmış erken eleştiriyorsun.

Citynin finansal gücüyle unitedın ki arasında dünya kadar fark var şuan. Citynin 200m harcadığı yerde sen dorguyu 2 hafta pazarlık yaparak alabiliyorsun. Şuan senin yazdığın kadroyu bonservis ile alabilsek bile maaşlarını ödeyemeyiz. Zira oyuncu transfer ederken belli bir seviyenin üstündeki oyuncuları aşırı yüksek ücretlerle ikna edebiliyoruz.

Madem sezon ortası gelmeye niyeti yoktu o zaman gelmeyecekti. Geleli kaç ay oldu takımda ileri giden birşey yok. Aksine daha kötü bir hale geldi. Bu kadar kötü haldeyken bile maguire falan oynuyor. Ne geleceğe bir yatırımı var nede günü kurtaracak bir hamlesi. İşi bitik oyuncuları kesip gençlere şans verip bu sonuçları alsa asla ses çıkarmazdım. Ama onuda yapmıyor.

Bir maç sahte 9 ile oynayıp diğer maçta 2 santrafor ile oynamak gibi dengesiz ne yaptığını bilmez tercihlerine girmiyorum bile.

Casemiro yattığı yerden haftalık 350k alıyor. Rashford 300 alıyordu. Evans, Maguire, Lindelöf, Altay, Rashford, Casemiro, Mount, Shaw, Malacia, Eriksen. Bunlardan kurtulup 2 sene içinde dediğim gibi temiz bir kadro kurulabilir kurulması da lazım zaten. Maddi durumun iyi olmaması Amorim'i daha da doğru bir hoca tercihi yapıyor.

Dediğin adamlardan kurtulmak gibi bir hamlesi yok işte rashford dışında. Hala maguire falan övüyor. Senin dediklerine katılıyorum bende ama hocada öyle bir hareket yok. O yüzden dediklerin anca fmde olur. Gerçekten uzak.

Kulüp katarlılara satılsa gerçek olurdu dediklerin.

Hocam cümleye başlayınca ağlayasım geldi,everton konusuna filan geldim zannettim.Lakin son 10 yılda transfere harcadığınız parayı görünce çokta city'den bir farkınız olmadığını görünce göz yaşlarımı silip kahkaha attım.

edit.son 5 senede city - 387m paund, sizin ki 683m paund.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fluox -- 20 Şubat 2025; 1:48:57 >
  • Amorimle olmayacaği başindan beri belliydi United her zaman ayni hatayi yapiyor 1-Futbol felsefesi olan bir hoca getireceksin 2-iyi bir sportif direktör getireceksin 3-Finansal olarak hoca ve sportif direktörü destekleyeceksin, liginden en iyi adamlari toplayacaksin

Xabi Alonso Unitedin için ideal hocadir, Leverkusende ispanyol sportif direktör var, onu da getireceksin, sponsorluk gelirlerinin bir kismini peşin alip 1 milyar para koyacaksin ortaya, Leverkusenden 4-5 adam, EPLde Murillo gibi kaliteli adamlarla 2-3 sene için United ligi bile alir iyi bir yapilanmayla

Katarlilar, ingilterede takim almazlar, amaçlari lobi, nufuz oluşturmak, ingilterenin yönetim yapisi buna müsait değil, Fransada Macrona her istediklerini yaptirirlar, ingilterede bu olmaz

Katarlilar, psgyi alali 13 sene olmuş, yeni yeni adam gibi kadro kurdular, 13 sene sonra, psgnin şansi Suudi Arabistan oldu, Suudiler Neymari Verrattiyi iyi paralar ödeyerek kurtardi psgyi, yoksa psgdeki enkaz 4-5 yillarini yerdi, Neymar 35e kadar kalirdi psgde. Onlar içinde bundan sonrasi önemli, gerekli takviyeleri yapip ŞLyi mi alacaklar yoksa yine ŞLde başarisizliklara devam mi edecekler? Barça Pep zamani bunu çok iyi yapti, Villa,Fabregas, Alexis gibi adamlar aldilar, 2 tane ŞL aldilar o kadroyla, atiyorum 100 verip, Saliba/Cubarsi çekeceksin, 100 verip Rodrygo çekeceksin, 100 verip başka üst düzey birini çekeceksin, kadron sorunsuz olacak, hadi diyelim 1 sene olmadi şanssizdin, 2. yada 3.senede mutlaka ŞLyi alirsin bu tip transferlerle, söylemek istediğim mesele ŞLyi kazanmak değil, Katarlilarin üst düzey yönetim gösterip göstermemeleri, Psg yönetimsiz de Fransa ligini alir, gelecek 2-3 sene Katarlilarin kulüp yönetimini öğrenip öğrenmediklerini gösterecek, EPLde durum farkli, bahsettiğim gibi bir yönetim modeli göstermek zorundalar yönetimler EPLde, City bunu EPLde yapti uzun süre,City yönetimi 3-4 senedir saldi, hallerini görüyoruz, Liverpool iyi altyapi ve scoutingle yürüyor da altyapi şans işi, Liverpool doğru örnek değil bu yüzden

Tekrar Uniteda geliyim, bek aliyorsun, Dorgu 3-4-2-1 oynuyorsun kanatsiz, bu sistemde kanat bek tüm kanadi tek başina idare edecek, Dorgu pas bile yapamiyor, hucumda üretkenlik sifir, bu tip transferlerle başarili olamazsin

Amorimden olmayacağini bu kadroyla 3-4-2-1 oynatmasindan anladim, zaten bir oyun felsefesi yok, tek bildiği 3-4-3

• fluox kullanıcısına yanıt

Geçmiş yıllardan bahseden mi oldu. O bahsettiğin yılların ceremesini çekiyoruz zaten. O kadar para harcayan kulüpten dorgu için 2 hafta pazarlık yapan kulübe dönüştük. İster otur ağla istersen zevkten boşal. Durum bu.

• Sir Jim yıllardır kadın futbol takımında oynayan oyuncuyu tanımamış tam 1 yıl olmuş geleli baya sıçtı bu zaman kadar.

Tasarruf için emekçileri çıkartan, yediğinden içtiğinden kısan koca bir mal var karşımızda, nasıl kulübün taraftarı anlamadım.

Ah şu katil Selman almadı takımı.

• Sociedad gelmiş. Antony'li Betis'in madara ettiği takımı geçeriz herhalde.

• 
Sayfa: önceki 20562057205820592060
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.