Lampard Reyiz fırçalasın şunları Alayınıza iyi geceler efendim
quote:
Orijinalden alıntı: Fallout 3
Her ne kadar Çelsili olsan da gel istediğin zaman çay içebilirsin bu kıraathanede
quote:
Orijinalden alıntı: Cris..
quote:
Her ne kadar Çelsili olsan da gel istediğin zaman çay içebilirsin bu kıraathanede
Barcelona lılara oralet ısmarladığını duydum doğrumudur
Ice Tea ısmarlamazsanız kapınızdan geçmem Onu bunu bırakında Rooney'e noldu læ ? Bizim Drogba da garipleşti ama Rooney daha beter durumda.
quote:
Ice Tea ısmarlamazsanız kapınızdan geçmem Onu bunu bırakında Rooney'e noldu læ ? Bizim Drogba da garipleşti ama Rooney daha beter durumda.
Panpa ayıp ettin, otur karşılıklı içelim. Hoş senin takım bu durumda iken pek kesmez adamı IceTea
Rooney zaten bir sezon patlıyor sonra hiç görünmüyor, ama drogbanın gol orucuna girmesi biraz garip bişey. Chelsea tümden garipleştiği için Drogbaya bişey diyemez kimse, ama ManU reyiz maçı Rooney olmadanda kazanıyor
Ben juveliyim bana yokmu?
Tottenham vs Manchester United.
Süper maç olacak bence arkadaşlar, kadrolarda güzel Rooney ilk 11 başlıyor.
Tottenham:
Gomes Hutton Dawson Gallas Assou-Ekotto Palacios Modric Lennon Bale van der Vaart Crouch
Manchester United:
van der Sar Rafael Ferdinand Vidic Evra Carrick Fletcher Nani Giggs Berbatov Rooney
İyi seyirler
10 kişiyiz. Bu pozisyonun nesi sarı kartlık onu anlamadım. Atağı kesti ancak Rafael'in amacı arkasından geçmekti.
quote:
Orijinalden alıntı: Carrier has arrived
10 kişiyiz. Bu pozisyonun nesi sarı kartlık onu anlamadım. Atağı kesti ancak Rafael'in amacı arkasından geçmekti.
Amacı iyi niyetli olmasa yekten alırdı zaten kırmızıyı. Kartın rengi doğru.
Az dayanın Bale Reyiz atacak
quote:
Orijinalden alıntı: Odinn#21
quote:
Amacı iyi niyetli olmasa yekten alırdı zaten kırmızıyı. Kartın rengi doğru.
2 türlü de yorumlanabilirdi aslında. Biraz da taraftarlıktan dolayı böyle yorum yapmış olabilirim ancak kart verilmemesi gerektiğini düşünüyorum.
quote:
Az dayanın Rooney Reyiz atacak
Şöyle bir düzeltme yapalım.
Hacı Rooney'nin gol attığını En son geçen yıl görmüştüm ben. Penaltı harici varmı onda bitiricilik yeteneği
En son geçen sene atması bir daha atamayacağı anlamına gelmiyor. Bitiricilik yeteneği konusunda söylediklerine yorum yapmıyorum.
Atar bir ara fakir Bitiricilikte Rooney'e sıra gelene kadar ohooo kimler var
Kimler?
Hemen sayalım
Zlatan,Drogba,Villa,Eto'o,Tevez
Zlatan tamam Drogba da olabilir ancak diğerlerinde aynı fikirde değilim.
quote:
Fikirlere saygımız sonsuz ama birde ortada gerçekler var
quote:
Tevez konusunda sana katılırım ama Villa hepsinden daha iyi son vuruş yapıyor. Karşı karşıya kaçırmıyor neredeyse. Hani en iyi oyuncu bile 1-2 kere kaçırır ya, bu adam hiç kaçırmıyor.
Eto'o da Rooney'den daha iyidir bana göre. Formda bir Berbatov (çoğu kişi beğenmese de) Rooney'in şu anki halinden daha iyi.
Şu anda en formda ve en verimli santrfor Eto'o idir.