Size noldu olum böyle nazar mı değdi 1 maçımız eksik fark 9 puan . Onu da alsak 12 puan . Ne olacak olum bu haliniz
Hacı geçen yıl size ne olduysa bizede o oluyor bu yıl Tek fark bu yıl lig henüz bitmedi Tranfer şart oldu bizim takıma.
Hacı ben de geldim. İki Chelsea'li ne yapar?
Valla transfer şart. Forvete Fernando Torres ve ortasahaya(merkez veya kanat) Bastian Schweinsteiger. Off bee yemede yanında yat. Ohh ohh acılı adana ve künefe gibi mübarek.
Size noldu olum böyle nazar mı değdi 1 maçımız eksik fark 9 puan . Onu da alsak 12 puan . Ne olacak olum bu haliniz
Hacı geçen yıl size ne olduysa bizede o oluyor bu yıl Tek fark bu yıl lig henüz bitmedi Tranfer şart oldu bizim takıma.
Hacı ben de geldim. İki Chelsea'li ne yapar?
Valla transfer şart. Forvete Fernando Torres ve ortasahaya(merkez veya kanat) Bastian Schweinsteiger. Off bee yemede yanında yat. Ohh ohh acılı adana ve künefe gibi mübarek.
Yukarıda var 1-2 bardak daha, zengin takımsınız hala beleşçilik peşindesiniz.
Schweinsteiger'i almak için çok para lazım, sözleşmesini uzattı. Zaten Bastian Man'u tarzında adam, Chelsea'ye gitmez Torres Liverpooldan ayrılmaz, ayrılırsa İspanyaya gider, Madrid mesela
Chelsealilerden içecek alacağımız bir kıraathane bile yok, adamlar bizim mekanda takılıyor, Dağılın uleynn
quote:
Orijinalden alıntı: Mechaniker
Yukarıda var 1-2 bardak daha, zengin takımsınız hala beleşçilik peşindesiniz.
Schweinsteiger'i almak için çok para lazım, sözleşmesini uzattı. Zaten Bastian Man'u tarzında adam, Chelsea'ye gitmez Torres Liverpooldan ayrılmaz, ayrılırsa İspanyaya gider, Madrid mesela
Chelsealilerden içecek alacağımız bir kıraathane bile yok, adamlar bizim mekanda takılıyor, Dağılın uleynn
Galiba senin takımlar B.Münih, R.Madrid, ManU, ve Fb İşin şakası bir yana asıl Torres R.Madrid'e gitmez. Adam Atleticocu.
Dur bekle onu da ben kuracam akşama. Artık "hayırlı olsun" hediyenizi alır, gelirsiniz.
Torres'in işi ne Chelsea'de bre Fakirler ? Chelsea forveti dediğin yırtıcı olur (Drogba).Torres ufak bir darbede sakatlanan bir futbolcu Chelsea'de tutunamaz bence ama gelse gözlerimle görüp izlemek isterim orası ayrı.Drogba tarzı bir adam değil kesinle.Zaten bizim gol atma gibi bir sıkıntımız yok.Drogba gelen topları bombalar hiç problem değil.Bize Lampard ve Essien'e destek olacak adam lazım ortasahada.Ballack bunu çok iyi yapıyordu o gitti yerine Ramires geldi Dünya kupasında gösterdiği performans tamamen göz boyamaymış yada potansiyelini gösteremiyor.Bizim Lampard ve Essien in yanına en gidecek futbolcu Bastian şuan.Onuda Bayern Uçuk bir rakam haricinde asla satmaz.
quote:
Orijinalden alıntı: Fallout 3
Torres'in işi ne Chelsea'de bre Fakirler ? Chelsea forveti dediğin yırtıcı olur (Drogba).Torres ufak bir darbede sakatlanan bir futbolcu Chelsea'de tutunamaz bence ama gelse gözlerimle görüp izlemek isterim orası ayrı.Drogba tarzı bir adam değil kesinle.Zaten bizim gol atma gibi bir sıkıntımız yok.Drogba gelen topları bombalar hiç problem değil.Bize Lampard ve Essien'e destek olacak adam lazım ortasahada.Ballack bunu çok iyi yapıyordu o gitti yerine Ramires geldi Dünya kupasında gösterdiği performans tamamen göz boyamaymış yada potansiyelini gösteremiyor.Bizim Lampard ve Essien in yanına en gidecek futbolcu Bastian şuan.Onuda Bayern Uçuk bir rakam haricinde asla satmaz.
Sen niye hep bizim kıraathanenin etrafında dolaşıyon len Rooney bana göre dünyanın en yetenekli 3 forvetinden biridir. (Zlatan,Drogba)
Konuya gelecek olursak , yarın Birmingham maçımız var . Bir terslik çıkacağını düşünmüyorum . City'den 2 maçımız eksik puanlar aynı . Yarın muhtemelen Park oynar sağ tarafta . İyi bir sağ bek transferi yapsak güzel olur aslında . Bu arada Valencia ne zaman dönüyor sahalara ?
Eto'o alayına gider dayı.
buradada mı chelsea manu taraftarları birbirine girmiş
cocukluğumdan beri belli belirsiz veya herhangi bir başarıda kısada olsa real barca deportivo leverkusen dortmund arsenal liverpool milan fiorentino inter juventus lyon gibi takımlara ve onların statlarına ilgi ve hayranlığım oldu ama ilk hayran oldğum ve hiç soğumadığım tek klüp manu oldu ve onun stadı tabi..ben dedim Fenerbahçe Aşığı Manchester United Hayranıyım...
Valencia çok hızlı iyileşme gösteriyormuş. Sezonu kapattı demişlerdi şubatta sahalara dönecek.
quote:
Orijinalden alıntı: michael j fox
Valencia çok hızlı iyileşme gösteriyormuş. Sezonu kapattı demişlerdi şubatta sahalara dönecek.
Oh iyi iyi . Nani kadar bileklerine hakim olmasa da hızı ve mücadelesiyle kesinlikle ihtiyacımız olan bir oyuncu .
Sir Alex sağ bek konusunda Rafael'i Fabio formasıyla oynatırım kimsenin ruhu duymaz gibisinden birşeyler demiş.
quote:
Orijinalden alıntı: Stephie
Sir Alex sağ bek konusunda Rafael'i Fabio formasıyla oynatırım kimsenin ruhu duymaz gibisinden birşeyler demiş.
Fabio evli Rafael bekar olduğu için Alex Ferguson onları yüzüklerinden ayırt ediyormuş.
Kaynak: Ertem Şener gereksiz bilgiler ansiklopedisi.
Ne biçim taraftarsınız be. Takımınız Old Trafford'a 5-0la Birmingham'ı gömüyor, Berbatov hat-trick yapıyor, konu ölü. Kimse sallamıyor.
Neyse Arsenal de 3-0 kazandı Persie hat-trick yaptı.
You're not alone.
Takıma transfer lazım,süper star oyuncu yok takımda bir rooney
Dün evde değildim şimdi girebildim bu konuya . Şov yaptık dün . Berbatov Reyiz gene taşıdı götürüyo . Özellikle Nani-Giggs-Rooney-Berbatov anlaşması çok iyidi . Rooney tam forvet oynamıyor . Farkındaysanız forvet arkasında oynuyor ve gol sayısı bu yüzden düşük ama hepsi Berbatov'u besliyor valla . Dün Aston Villa City'i 1-0 yendi 2 maç eksik puan farkı 3 .Glory United
quote:
Orijinalden alıntı: Cris..
Dün Aston Villa City'i 1-0 yendi 2 maç eksik puan farkı 3 .Glory United
Man Utd 22 maçta 48 puan Arsenal 23 maçta 46 puan
quote:
Orijinalden alıntı: Odinn#21
quote:
Orijinalden alıntı: Cris..
Dün Aston Villa City'i 1-0 yendi 2 maç eksik puan farkı 3 .Glory United
Man Utd 22 maçta 48 puan Arsenal 23 maçta 46 puan
Ben City ile olan puan farkımızdan bahsettim
Ben 2. sırayı kastediyorsun sanmıştım. Ne var.
quote:
Orijinalden alıntı: Odinn#21
Ben 2. sırayı kastediyorsun sanmıştım. Ne var.
Blackpool maçı ne zaman oynancak bizim ? Onu da alalım da 5 e çıksın fark
Hattrickin şerefine hepinize bulgar rakısı, müesseseden
Bulgar rakısı fena çarpıyor be adamı. Bizim rakı bile daha yumuşak kalıyor.