Şimdi Ara

Mancini'nin Selçuk'a yere yat dediği doğru mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
1
Favori
840
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Maçı ve arkasından yapılan basın toplantısını izlemedim ama dün ntvsporda Mehmet demirkol Mancini için ; toplantıda Selçuk'a sahada kal dediğini ancak tercümanın Selçuk'a yere yat dedim olarak çevirdiğini söyledi. Ve hatta bu tercümesiyle de Mancini'yi bitirdi falan dedi. Bu konuyla ilgili bilgisi olan var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• yok çömel demiş.
  • Aynen çömel, çömelince ısırmaz demiş.
  • user name kullanıcısına yanıt
    Yaşın kaç bilmiyorum ama gereksiz olduğun kesin

• 10 kişilik fenere karşı skoru koruma çabaları. yat zaman geçsin selçuk..

• geri pas yap demiş
  • quote:

Orijinalden alıntı: mu5tafa

10 kişilik fenere karşı skoru koruma çabaları. yat zaman geçsin selçuk..

Chelsea maçındada chelsea de yatıyo yat geçsin zaman :D
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İşte ismailin bir rakibi daha :D
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Orda ki konusma soyle olmustur trip yapıp kenara gelince mancini sinirlendi Selçuk'ta sakatim dedi o zaman sakatsan normal bi futbulcu gibi kendini yere birak sitemlar biseydi carpitiliyor bence

• fathgoz kullanıcısına yanıt
    Aslinda tam olarak oyle degil . Mancini Selcuk a ` Madem sakatlandin kendini neden yere birakmiyorsunda kenara kadar geliyorsun `demek istiyor ki hakli Selcuk kendini yere biraksa 1dk sonra oyun duracak , gerekirse saglik gorevlileri gelecek ve degisiklik yapilacakti . Selcuk aslinda Manciniye kizmadi taraftara kizdi hareketied bizeydi .
  • quote:

Orijinalden alıntı: uA-kktc

Aslinda tam olarak oyle degil . Mancini Selcuk a ` Madem sakatlandin kendini neden yere birakmiyorsunda kenara kadar geliyorsun `demek istiyor ki hakli Selcuk kendini yere biraksa 1dk sonra oyun duracak , gerekirse saglik gorevlileri gelecek ve degisiklik yapilacakti . Selcuk aslinda Manciniye kizmadi taraftara kizdi hareketied bizeydi .

Hocam öncelikle soruma cevap verdiğin için teşekkürler. Benim zaten Selçuk'a birşey söylediğim yok sadece tercüman böyle birşey yapmış olabilir mi onu merak ediyorum. Uluslararası bir şirket çalışanının yapacağı bir tercüme hatası değil bence bu. Ingilizcesini dinleyen var mı acaba.
    Yoksa hoca yere yat da der, taktik gereği faul yapın da. Tüm dünyada teknik direktörler böyle şeyleri söyler zaten

• Bildiğim kadarıyla ''stay on the pitch'' sahada kal demek,''lay on the pitch'' sahada yat demek
  • fathgoz kullanıcısına yanıt
    Dostum o kadar yanlis ceviri oluyorki yemin ederim agzin acik kalir . Bazen hatayi birak komple cumleleri atliyorlar sadece ` Tarafatar muhtesem onumuzdeki maclara bakacagiz ` kaliyor
  • vizyon meselesi
  • Yerine hangi oyuncuyu sokacağım bi kaç takdik söylerim diye zamana oynamasını istemiş, doğrudur...
  • gncmasum kullanıcısına yanıt
    işte bunu soruyorum.basın toplantısını izlemediğim için ne dediğini takip eden oldu mu onu öğrenmeye çalışıyorum.
    artık ne dediyse sevabıyla günahıyla kabullenicez
    teşekkürler
  • uA-kktc kullanıcısına yanıt
    doğru diyorsun aslında. özellikle drogba'nın ifadelerinde yapıyor bizim tercüman. birkaç defa denk geldi bana, adam baya maçı analiz ediyor bizim tercüman iyi maç oldu,taraftar muhteşem falan deyip geçiştiriyor
  • Mancini Reyiz doğru yolda 10 kişilik Fenerbahçeyi anca böyle yenebilirdiniz zaten tebrikler

10 deyince akılma geldi.Drogba puan farkı kaç
  • Selçuk seyirci tepkisine sakatltığı bahane etmek istemiş sanırım mancinide yere yat sağlık ekibini bekle tarzında bir şey söylemiş.. Şu an için duyduklarım arasında en mantıklısı bu geldi.
  • demiştir çünkü Gs baska türlü macı kazanamazdı
  • quote:

Orijinalden alıntı: mu5tafa

10 kişilik fenere karşı skoru koruma çabaları. yat zaman geçsin selçuk..

Allah akıl fikir versin.Ertesi sabah bi ntv açsan yine görürdün ne olduğunu ama işine gelmez tabi. sizin gibi tiplerle muhatap olunmaz ztn bas bloğu geç
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.