Şimdi Ara

MANDO DANA Afyon Sucuğu 5 Kg 600 TL (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
45
Cevap
2
Favori
7.185
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • kemken K kullanıcısına yanıt
    Hocam yorumları bekliyorum. Sucuk sever olarak.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • hacksfather H kullanıcısına yanıt
    İscehisar yakınsanız firmaya bakabilir misiniz?

• yedikten sonra direkt cırcırrrrr

• muhalif13 kullanıcısına yanıt

ben merkezdeyim. Oraya gitmeye değmez hocam. Tavsiye etmem

• Zabadabadab Z kullanıcısına yanıt
    Gerçek müşteri yorumlarını okursanız
    Daha faydalı olur puana bakmayın

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • serhatsafkan kullanıcısına yanıt
    En ucuz
    En iyi sucuk
    Tavsiye eder misiniz

• Hatırlayanlar illa ki vardır. Zamanında Erzumlu Kasap sucuğu vardı. Herkes yine aynı şakaları yapmıştı o dönem de açın bakın o konuyu. Şimdi Trendyoldan geçmiş siparişleri açtım baktım buldum adamlar 9 binden fazla yorum almış o sucuğa ve yarısından fazlası 5 yıldız ortalaması 4 yıldız ve mağaza puanı da 9,6

Biz de defalarca sipariş verdik ve hala buradayız. Oradaki 9 bin kişiden ve yorum yapmayan yıldız vermeyen daha nicesinden de ölen ya da zehirlenen olduğunu sanmıyorum.

• Kırı tazeyse alınır

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Alperen1668 A kullanıcısına yanıt

Hocam en iyi diye bilinen afyonda merve sucukları.

Ancak bizim arkadaşlarla aldığımız şuhutta bir arkadaşın yaptığı kafa etinden olan..Afyon sucuğu daha çok etimsidir. Kayseri sucuğunu seven(daha çok baharatlı ) çok beğenmeyebilir. O nedenle en iyi biraz kişiye bağlı.

• serhatsafkan kullanıcısına yanıt
    Kaliteyi ucaza veren marka diye sormuştum hocam😊😊
    Lezzet tabiki kişiye göre değişir

• bunlar kelle eti de değil arkadaşlar. kelle eti diye kendinizi kandırmayın lütfen. etin 350 lira olduğu şu günlerde kelle etinin fiyatı sandığınız gibi 3 4 lira değil 250 300 lira (karkas fiyatları böyle değil, anlaşılır olsun diye kasap fiyatlarını yazdım). o kelle eti çok ucuzdur lafı kebapçıların börekçilerin şehir efsanesi ve sattıkları tek toynaklı etini nasıl insanlara dana eti diye iteleriz'in cevabı. gerçi hepsine tek toynaklı da denilemez ucuz sucuğun içinde genelde meme, kuyruk, kulak, göz, atık deri parçaları, iç organlardan çıkan atık yağ parçaları, hayvanın bilimum kıkırdakları, tırnakları vb bulunur. içine biraz da tek toynaklı koyup baharatı basınca yediğiniz en kaliteli sucuk gibi gelir. nallı kuzu derler bizim orda :) başlıktaki firmayla alakalı değil yazdıklarım ben genel bilgi veriyorum, başlıktaki firma tabiki 350 liralık et alıp size 120 liraya satıyor hayır işi yapıyor adamlar onlara laf etmek dinen de günah yani :) herkesin hayrı bol olsun iyi günler

• cali4nication C kullanıcısına yanıt
    Tek firma değil zaten kardeşim Facebook'a bir gir sayısız firma var bu işi yapan
    Maalesef birçok kişide bu ürünleri alıyor

• Adamlar kendi yetiştirdiği hayvanların değerli yerlerini satıp kalanını da sucuk sosis olarak değerlendiremez mi?

Kasaptan kıyma kuşbaşı alıp sucuk yapacak halleri yok ya.

Son kullanıcı maaliyeti ile yetiştirici üretici maaliyeti aynı değil.

Maalesef ülkemizde denetim olmadığı.için içimizde hep bir kuşku mevcut. Bu yüzden de firmaların kâr marjı çok fazla diğerlerine de güvenip alınmıyor.

EBK da sucuk çok daha ucuz fakat sabah sıraya girmek gerekiyor.

• muhalif13 kullanıcısına yanıt

tabiki hocam kendi yetiştirdikleri hayvanların en değerli yerlerini satıyor kalanlarını da (bunlar daha değerli bu arada) sucuk yapıyorlar biz de aksini iddia etmedik, cennetlik insanlar zaten allah başımızdan eksik etmesin. biz ise her şeyi eleştiriyoruz, ülkemizi beğenmiyoruz. halbuki bedava yani görüldüğü üzere birinci sınıf sucuk. zaten bir mal ne kadar ucuzlarsa o kadar kaliteli olur.

• Alperen1668 A kullanıcısına yanıt

agam ben bir afyonlu olarak yazdım işte :) memlekette hilenin hurdanın haddi hesabı yok. firma dava açmasın diye hiç bir firmanın adını vermedim ama başlıktaki firma hariç (!) ucuz sucukçuların bir çoğu böyle... çünkü sonra şey oluyor, adam eşşek etini dana eti diye satıyor ona ceza yok, ben adamın etine eşşek eti dedim diye karalamış gibi görünüp sanık oluyorum :))) ülke şu an bu şekilde mükemmel gidiyor.

• 600 lirayı banknot olarak soteleyip yemek muhtemelen çok daha sağlıklı olacaktır (120₺/kg "dana" sucuğun yerine).

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 23 Haziran 2023; 23:4:48 >
  • Yorumları eğlenerek okudum. Sucuğu ısmarladım sipariş verdikten 1 gün sonra kargolandi ondan 1 gün sonrada elime ulaştı 11 adet kangal geldi. WAP dan Vakumlu geleir vakumdan çıkarın buzluğa atın yazmislardi ama vakumsuz geldi 1 gün beklettikten sonra buzluğa attım. Kutunun içinde lokum hediyesi koymuşlar. Bu sabah kahvaltida yedim. Daha önce maalesef hep tavuk sucuğu yemiş uzun süredir premium sucuklarin tadını bilmeyen birisi olduğum itirafiyle çok güvenmezseniz anlarim ama sucuğu beğendim. Daha önce bı arkadaşın yazdığı gibi etimsi bir tadı var baharat ve sarımsak ağır değildi. Bekar adamım bu sucuk bir sene gider. Şu bilgim olsaydı tekrar alirmiydin derseniz iyi markaların tavuk sucugundan daha lezzetli onlarla aynı fiyat evet alırdım. Önceki kurbanlarda kurban etinden fermente dana sucuk yaptırmıştım hazırlanışı güzel olmadigindan olsa gerek zar zor tükettim. Belki bunda dananın yüzde yüzü!!! Kullanılıyor ama tadi ondan guzel....akşama kadar Cırcır olursam yazarım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

pandemi başında dışarı çıkmazken facebook da afyon ece sucuğu reklamını gördüm t karantina günlerinde toptan 5kilo alma fikri cazip geldi fiyat da uygundu ilk 5 aldım ardından bir 5 kilo daha aldım tadı piyasadaki pahalı sucuklardan farklı değildi nette yazılanlar sonrasın da birdaha almadım ara ara hala aklıma geliyor bu kadar güzel sucuk bu fiyatlara yeniden alsammı diye ama yazılanlarda kafa bulandırıyor

Sağlık durumunuz nasıl :) Bende sucuk alacağım fakat araştırma içerisindeyim.Yıllar evvel Afyon'da üniversite okuduğumda yediğim kaymağı ve sucuğu unutmadım.Fakat bilindik markalar dışında kaliteli iş yapan daha küçük ve özenli iş yapan firmalar varsa burada paylaşılırsa forum olarak sipariş verebiliriz.Bize ürün satıcıya da müşteri lazım.Kaliteden ödün vermeyecek bir firma olması önemli.O dönem A...İ... isimli markada çalışan bir arkadaş vardı kendisi yemiyordu.Firmanın ismini tam yazmadım orada yaşayanlar bilecektir.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.