https://www.store-buyz.com/mando-sucuklar%C4%B1 < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 140karakter -- 16 Haziran 2023; 19:41:5 > |
MANDO DANA Afyon Sucuğu 5 Kg 600 TL
-
-
Diğer markaların 1kg fiyatına 5kg.. İnsan düşünmeden edemiyor..
-
bu fiyata kedi eti olsa alınır🙈 -
Yemeseniz bile eve et kokusu siner az insani mutlu eder. En kotu parfum niyetine alinir. -
En dandik etin kilosu 300 liraya yaklaşmışken, kuyruk yağının kilosu 150 liraya satılırken sucuk neredeyse 100 😁 -
mondo yuva yapmış söğüt dalına
-
"Yol" pardon "Sucuk Budur"
This is the SUCUK
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sarkat -- 15 Haziran 2023; 15:49:44 > -
Yorumlara geldim, okudum, gidiyorum. -
aklıma direk bal reklamları geldi. 1 kilo fiyatına 5 kilo sucuk, yersen
-
kedi ,köpek eti için bile çok ucuz
-
İnşallah sentetik maddeler yoktur içinde At eşek veya herhangi hayvansal gıdaya okeyim -
alıp analize göndermek lazım
-
Tavuk taşlık olma ihtimali daha yüksek + et aroması
-
Şaka maka, adamların sucukları 4,5-5 yıldızlı hep. xD
-
Afyonluyum bu markayı hiç duymadım. Bu paraya imkanı yok. Bu fiyata Afyon'da maksimum 2.25- 2.5 kilo sucuk alınabilir . İsteyen varsa ben fiyat sorup istediğiniz yerden kargolarım sizlere sucuk
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hacksfather -- 15 Haziran 2023; 12:56:10 > -
Soru cevap kısmında soru soran birine firmanın cevabını aktarıyorum:
"merhaba efendim yuzde 65 dana yuzde 30 yag yuzde 5 baharat dana yi alip kesiyoruz kemik derisi bagirsaklari vesaire haric yenilebili et ve yag olan her kismini kullaniyoruz saglikli gunler dileriz."
Bir diğer cevapları da şöyle:
"Merhabalar efendim kendimiz ve çocuklarımız neredeyse hergun yiyoruz helal olmayan birseyi çocuklarımıza yedirmedik sizin çocuklarınıza da yedirmeyeceğiz sizi ikna eder mi bilemeyiz ama şunu söyleyelim rahatlıkla alabilirsiniz sağlıklı günler dileriz"
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi h.t.1357 -- 15 Haziran 2023; 15:33:50 > -
2 aydır kayseri'de yaşıyorum. dün işyerinde migrosta sucuklar 349 tl/kg olmuş dedim. kimi işini bıraktı koştu migrosa, kimi yıllık izin aldı birkaç şehir migros gezmek için, kimi dolap uygulamasında üstünü başını sattı, bu kadar uygun sucuk olur mu, tüm parayı yatırmalıyım diye. dolayısıyla bu fiyat normal değil, doları 7.50 almış sanırım üretici firma.
-
Afyonluyum böyle bir firma ne dışarda gezerken duydum nede daha önce. Bilindik firma değil. Afyon’da ucuz olanlar genelde kafa etinden yapılır. -
Şuan kafa etinden yapılan sucuğun kilosu 180 lira Afyon’da -
Aldık bakalım gelsin yedikten sonra sonucu buraya yorum yazarim
"Yol" pardon "Sucuk Budur" This is the SUCUK |
Yemeseniz bile eve et kokusu siner az insani mutlu eder. En kotu parfum niyetine alinir.
|
bunlar kelle eti de değil arkadaşlar. kelle eti diye kendinizi kandırmayın lütfen. etin 350 lira olduğu şu günlerde kelle etinin fiyatı sandığınız gibi 3 4 lira değil 250 300 lira (karkas fiyatları böyle değil, anlaşılır olsun diye kasap fiyatlarını yazdım). o kelle eti çok ucuzdur lafı kebapçıların börekçilerin şehir efsanesi ve sattıkları tek toynaklı etini nasıl insanlara dana eti diye iteleriz'in cevabı. gerçi hepsine tek toynaklı da denilemez ucuz sucuğun içinde genelde meme, kuyruk, kulak, göz, atık deri parçaları, iç organlardan çıkan atık yağ parçaları, hayvanın bilimum kıkırdakları, tırnakları vb bulunur. içine biraz da tek toynaklı koyup baharatı basınca yediğiniz en kaliteli sucuk gibi gelir. nallı kuzu derler bizim orda :) başlıktaki firmayla alakalı değil yazdıklarım ben genel bilgi veriyorum, başlıktaki firma tabiki 350 liralık et alıp size 120 liraya satıyor hayır işi yapıyor adamlar onlara laf etmek dinen de günah yani :) herkesin hayrı bol olsun iyi günler |
mondo yuva yapmış söğüt dalına |
https://www.trendyol.com/sumer/erkek-luks-kefen-takimi-p-222986066 bunuda alın hocam |
Yorumlara geldim, okudum, gidiyorum.
|
Afyonluyum bu markayı hiç duymadım. Bu paraya imkanı yok. Bu fiyata Afyon'da maksimum 2.25- 2.5 kilo sucuk alınabilir . İsteyen varsa ben fiyat sorup istediğiniz yerden kargolarım sizlere sucuk
|
Benzer içerikler
- vakıf birlik zeytinyağı hile
- şoray et-sucuk resimleri
- bim çiğköfte fiyatı 1 kg
- deli2go ne demek
- bim parfüm
- black friday ne zaman 2024
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X