Şimdi Ara

Maneste başlamayı düsünüyorum fakat...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18
Cevap
0
Favori
836
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Uzun zamandır oyunu oynamıyorum (6-7 yıl gibi bir süre) , otp kodu - trade aktif etme - ve oyuna girerken premium istiyormus , bronze pre alsam , otp kodu ve trade aktif etsem vs.vs ne kadara denk gelir ? Bilgili olan biri aydınlatırsa mutlu olurum ^^

• 800 NPoint = 40 TL'ye hallolur. Hatta üste Npoint artar, pot vs. alabilirsin.
  • __Epidemic__ kullanıcısına yanıt
    Hocam 800 np ile bronze pre + opt - trade açma gibi durumları giderebilir miyim?

Eğer cevabın olumsuz ise -- bronz pre + 800np ne kadar eder ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cereses

Hocam 800 np ile bronze pre + opt - trade açma gibi durumları giderebilir miyim?

Eğer cevabın olumsuz ise -- bronz pre + 800np ne kadar eder ?

Bronze Premium şuanda 537 Npoint (indirim var)
    OTP - trade açma ise 5 Npoint

Yani şuan 800 NPoint'e rahat rahat halledersiniz hepsini.
    Fakat bu perşembe reste indirimin bitmesi gibi bir ihtimal olduğu için çarşamba gecesinden önce
    almanızı tavsiye ederim, ne olur ne olmaz.
    Hocam çok kafanı yordum farkındayım ama son 1 sorum daha olacak -- indirim bittikten sonra da 800 np ile isimi görebilir miyim ? Yardımcı olursan cok sevinirim :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cereses

Hocam çok kafanı yordum farkındayım ama son 1 sorum daha olacak -- indirim bittikten sonra da 800 np ile isimi görebilir miyim ? Yardımcı olursan cok sevinirim :)

Estağfirullah sorabilirsiniz tabi forum burası, bildiğim kadarıyla indirimsiz bronze premium
    fiyatı 716 Npoint. Yani işinizi 800 NPoint ile halledebilirsiniz indirim bitse bile, ama biraz zarar olur tabi
    Hocam nttgame sitesinde facebook ile giris yaptım da tradeyi falan o hesaba ve kcyi o hesaba yüklesem sıkıntı olur mu ??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cereses -- 9 Şubat 2017; 18:34:43 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Daha önce hiç denemedim bilemiyorum o yüzden.
  • indirim bitti mi?
  • Oyunda baya değişiklikler olmuş,şöyle bi göz atmak için denemek istedim otp-ıcs vs gelmiş.
    Manes serverda yeni id ile giriş yapmaya çalışıyorum olmuyor.
    otp vs hallettim ancak aktif hala getiremedim.Manes'e girmek için pre felan mı gerekiyor acaba aynı şekilde Akara serverınada giremedim,aydınlatabilir misiniz?
  • evet premium gerekiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: vanjou

evet premium gerekiyor.

Tamam sadece pre alıp başladıgımızda, otp felan yapılması şartmı peki ?
  • hocam otp yi yapmanız sizin için faydalı. 5 kc için ilerde soyulmayın. ayrıca 1600kc alıp 80 tl ye. o kc ile gold premium alın. trina +800kc de bonus veriyor zaten. gold pre 15 liraya falan gelmiş oluyor. ama yine de siz bilirsiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: filinte

hocam otp yi yapmanız sizin için faydalı. 5 kc için ilerde soyulmayın. ayrıca 1600kc alıp 80 tl ye. o kc ile gold premium alın. trina +800kc de bonus veriyor zaten. gold pre 15 liraya falan gelmiş oluyor. ama yine de siz bilirsiniz

Peki otp aktif hala getiremiyorum sebebi nedir ?
    Kodu doğru girdiğim halde yanlış diyor
  • Limonlu Kahve kullanıcısına yanıt
    Telefon veya pc saatini (otpyi hangisinde kullanıyor iseniz ) 1 saat geri alın
  • quote:

Orijinalden alıntı: TroubleTrouble

Telefon veya pc saatini (otpyi hangisinde kullanıyor iseniz ) 1 saat geri alın

Teşekkür ederim,2 gündür uğraşıyordum.Peki hep öyle mi durması gerekiyor saatin yani kullanırken böyle geri mi almalıyım??
  • yav bende qtp saat mağduruyum 5 npoints istiyor sıfırlamak için free npointse girincede beklenmeyen bir hata oluştu diyor. bunun süresi falan varmı 5 npoints yok nasıl sıfırlayacaz ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.