Bildirim
Maneste başlamayı düsünüyorum fakat...
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
800 NPoint = 40 TL'ye hallolur. Hatta üste Npoint artar, pot vs. alabilirsin. -
Hocam 800 np ile bronze pre + opt - trade açma gibi durumları giderebilir miyim?
Eğer cevabın olumsuz ise -- bronz pre + 800np ne kadar eder ? -
quote:
Orijinalden alıntı: Cereses
Hocam 800 np ile bronze pre + opt - trade açma gibi durumları giderebilir miyim?
Eğer cevabın olumsuz ise -- bronz pre + 800np ne kadar eder ?
Bronze Premium şuanda 537 Npoint (indirim var)
OTP - trade açma ise 5 Npoint
Yani şuan 800 NPoint'e rahat rahat halledersiniz hepsini.
Fakat bu perşembe reste indirimin bitmesi gibi bir ihtimal olduğu için çarşamba gecesinden önce
almanızı tavsiye ederim, ne olur ne olmaz. -
Hocam çok kafanı yordum farkındayım ama son 1 sorum daha olacak -- indirim bittikten sonra da 800 np ile isimi görebilir miyim ? Yardımcı olursan cok sevinirim :) -
quote:
Orijinalden alıntı: Cereses
Hocam çok kafanı yordum farkındayım ama son 1 sorum daha olacak -- indirim bittikten sonra da 800 np ile isimi görebilir miyim ? Yardımcı olursan cok sevinirim :)
Estağfirullah sorabilirsiniz tabi forum burası, bildiğim kadarıyla indirimsiz bronze premium
fiyatı 716 Npoint. Yani işinizi 800 NPoint ile halledebilirsiniz indirim bitse bile, ama biraz zarar olur tabi -
Hocam nttgame sitesinde facebook ile giris yaptım da tradeyi falan o hesaba ve kcyi o hesaba yüklesem sıkıntı olur mu ??
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cereses -- 9 Şubat 2017; 18:34:43 > -
Daha önce hiç denemedim bilemiyorum o yüzden. -
indirim bitti mi? -
İndirimler uzatıldı diye biliyorum...
http://forum.nttgame.com/forum/showthread.php?268540-PUS-İndirimleri-Uzatıldı! -
Oyunda baya değişiklikler olmuş,şöyle bi göz atmak için denemek istedim otp-ıcs vs gelmiş.
Manes serverda yeni id ile giriş yapmaya çalışıyorum olmuyor.
otp vs hallettim ancak aktif hala getiremedim.Manes'e girmek için pre felan mı gerekiyor acaba aynı şekilde Akara serverınada giremedim,aydınlatabilir misiniz? -
evet premium gerekiyor. -
quote:
Orijinalden alıntı: vanjou
evet premium gerekiyor.
Tamam sadece pre alıp başladıgımızda, otp felan yapılması şartmı peki ? -
hocam otp yi yapmanız sizin için faydalı. 5 kc için ilerde soyulmayın. ayrıca 1600kc alıp 80 tl ye. o kc ile gold premium alın. trina +800kc de bonus veriyor zaten. gold pre 15 liraya falan gelmiş oluyor. ama yine de siz bilirsiniz -
quote:
Orijinalden alıntı: filinte
hocam otp yi yapmanız sizin için faydalı. 5 kc için ilerde soyulmayın. ayrıca 1600kc alıp 80 tl ye. o kc ile gold premium alın. trina +800kc de bonus veriyor zaten. gold pre 15 liraya falan gelmiş oluyor. ama yine de siz bilirsiniz
Peki otp aktif hala getiremiyorum sebebi nedir ?
Kodu doğru girdiğim halde yanlış diyor -
Telefon veya pc saatini (otpyi hangisinde kullanıyor iseniz ) 1 saat geri alın -
quote:
Orijinalden alıntı: TroubleTrouble
Telefon veya pc saatini (otpyi hangisinde kullanıyor iseniz ) 1 saat geri alın
Teşekkür ederim,2 gündür uğraşıyordum.Peki hep öyle mi durması gerekiyor saatin yani kullanırken böyle geri mi almalıyım?? -
yav bende qtp saat mağduruyum 5 npoints istiyor sıfırlamak için free npointse girincede beklenmeyen bir hata oluştu diyor. bunun süresi falan varmı 5 npoints yok nasıl sıfırlayacaz ?
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X