Şimdi Ara

MaNhUnT hakkındaki bütün sıralar buraya

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
298
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar manhunt hakkındaki bütün sorularınız buraya sorabilirsiniz...

• arkadasim sımdı ben bu oyunu 1 sene once baslaıdm oyanama ama hala bır yerde cakıldım kaldım gecemedım bır daha oynamak ıstıyorum bana yardımcı olursan sevınırım ..
    sorun sudur

guard room yazan kapı acılmıor ne yaparsam yapayım o kapı acılmıyor o kapı nasıl acılıcak o kapının arkasında ne var yanı solersen sevınırım
  • bak kardeş oraya yakın bi yerde bi adam öldürüyodun. ve o adamı o kapının önüne taşıman lazım.galiba taşıman gereken adam kadın kıyafetli olan adam idi .
  • quote:

Orjinalden alıntı: systemfailed

arkadasim sımdı ben bu oyunu 1 sene once baslaıdm oyanama ama hala bır yerde cakıldım kaldım gecemedım bır daha oynamak ıstıyorum bana yardımcı olursan sevınırım ..
    sorun sudur

guard room yazan kapı acılmıor ne yaparsam yapayım o kapı acılmıyor o kapı nasıl acılıcak o kapının arkasında ne var yanı solersen sevınırım

hatırladığım kadarıyla kuledeki adamı taşıyacaktın. orda kamera olması lazım. adamı taşıyıp kameranın önüne atacaksın.
  • Takılanlar için save dosyası bütün bonuslar ve bölümler açık...

http://****.de/files/25611850/Manhunt_User_Files.rar.html

Bu dosyayı RAR'dan çıkarttıktan sonra belgelerimdeki "Manhunt User Files" dosyasıyla değiştirin

**** bölümüne boşlukları kaldırarak r a p i d s h a r e yazın!!!

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.