Şimdi Ara

manhunt oynayanlara soru

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
530
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • manhunt'ta son bolümdeki o domuz nasıl öldürülecek?bilen varmı?

• orda domuza 3 tane keskin bir madde saplayacaksın arkasından..... her bıçak saplanışında domuz kaçacak sende onu takip et 3 bıçaktan sonra domuzun az bir canı kalacak en son yerde domuza görün onu peşinden koştur bir kat merdivenlerine geleceksin en üstte çık orda bir cam zemin var eğer domuzu oraya çekersen domuzun ağırlığı yüzünden cam zemin kırılacak domuz aşağı düşecek bu kadar
  • kazık saplican domuza arkdan sonrada arkdaşın dedig yer çökünce tutundugu elleri kescen:D
  • saolun bitti oyun.ama bende cam kısım yokdu da tel vardı
  • Bende bi alış merkezinde takıldım exit kapısından girdim neyse üst katlara kadar ilerledim vs vs...

sonra video kamera aldım sonra en üst katda kaldım kapı var ama önünde dümdüz tel gerili napmam gerek

bilen varmı şimdiden tşkkrler .....
  • bi ss yolla ben o alısveriş merkezini gectim coktan.anlatırım görürsem
  • benimde bi sorum olacak bir bölüm war her yer aynı 5 -10 adam geliyo öldürüyorum sonra durmadan geliyo alan hapisana gibi o bölümü nasıl geçerim
  • orda 3 farklı ölüm çeşidi yapacaksın... sonra kapı açılacak
  • quote:

Orjinalden alıntı: maddog94

benimde bi sorum olacak bir bölüm war her yer aynı 5 -10 adam geliyo öldürüyorum sonra durmadan geliyo alan hapisana gibi o bölümü nasıl geçerim

her birini farklı sekillerde öldürcen.uzun süre mouse a bas.adamın kafasının etrafındaki oklar beyas turuncu kırmızı fln oluyo.her renkte bi cinayet işlicen 2 tür silahla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tugce11 -- 24 Nisan 2006; 18:59:01 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: bolsoru

Bende bi alış merkezinde takıldım exit kapısından girdim neyse üst katlara kadar ilerledim vs vs...

sonra video kamera aldım sonra en üst katda kaldım kapı var ama önünde dümdüz tel gerili napmam gerek

oranın genel akısı hatırladıım kadarıyla söyle,

önce bi kaset sonra kamerayı buluyosun.tel gerili yer diilde en üst katın bi altında kapısı acılmayan bi bar var.içinden adam sana ates edio fln.kamerayı alınca orası acılıyo.ordanın bodrumuna inip sartelleti kaldırıosun sonra gelip kasedi izliosun ordaki tv den bölüm ööle bitio

• quote:

Orjinalden alıntı: bolsoru

Bende bi alış merkezinde takıldım exit kapısından girdim neyse üst katlara kadar ilerledim vs vs...

bilader yapmaya en kolay yerlerden biri ora yaf
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.