Şimdi Ara

MANİFESTO: Kibarfeyzo hakkını arıyor... Adalet yazdırılabilir!... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
78
Cevap
0
Favori
1.605
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

sen zaten baştan önyargılı olduğun için ne sen bana bişey anlatabilirsin nede ben sana...

bu topicde "çanakkale din savaşı" kavramını ilk sen kullanmışsın, neden çünkü önyargıların seni güdülüyor... kibarfeyzo arkadaşımızın ilk mesajında anlatmak istediği, "ikilem" yani atatürkçü, modernist diye geçinenler şehitlik gibi kavramları kullanılıp öte taraftan tam tersi tavır takınılması, üstelik her ders kitabında istiklal marşı var, ve her yerde okunuyor... bunun akif ersoy'un oraya buraya gitmesi ile alakası yok, geçmişde ve günümüzde devlet ve ordu tarafından tamamen kabul görmüşki heryerde okunuyor... yani senin mantığına göre şu anda istiklal marşının kabul görmemesi gerekiyor!!

bu arada herkes istediğine inanmakta özgürdür.. benim de şu gibi kişilere karşı önyargım var, mesela her allah, muhammed diyeni gerici, faşist gibi görenler... bu gibi kişilerden fazlaca mevcut, adam allah lafından bile rahatsız oluyor, neden? çünkü o bir ilerici, modern kişi!! işte buda benim önyargılarım, yani ben bu gibi insanların fikirlerine karşı önyargılıyım...

• Kibarfeyzo kardeş sana sonuna kadar destek biliyorsun zaten
  • quote:

Orjinalden alıntı: The©em

Kibarfeyzo kardeş sana sonuna kadar destek biliyorsun zaten

+1........
  • Bu ülke sahipsiz değil.Ağzından salyalar akarak bayrağa ,ezana küfür eden satılmış yal ehli parazitlere bu vatanı dar edecek yürekte bilekte beyinde çok şükür fazlasıyla bizde var.
    Bayrağını vatanını seveni bizde severiz
    KİBARFEYZO gardaşım gönlümüz seninle
  • ÖZ YURDUNDA GARİPSİN ÖZ VATANINDA PARYA

BU VATAN KİMİN?

BU FORM KİMİN ???????

• kibarfeyzo anlattıkların baştan sona saçmalıklarla dolu.. başı açmayan univ. e girmiyo diye kemikleri sızlarmış. bu durumla şehitler arasında nası bir bağlantı kurdun anlamış değilim.. bas git bu forumdan umrumda değil..
  • morbid +1 (ama biraz dah kibar olabilirdi )
    Kibarfeyzo ben de gerçekten üniversiteye baş örtülü girmek ve şehitler arasındaki bağlantıyı açıklamanı heyecanla bekliyorum .... Ayrıca çanakkale de o şehitler dinlerini korumak için değil ülkelerini ve özgürlüklerini korumak için savaştılar ve öldüler , tabi bu özgürlüğün içinde din özgürlüğü de mevcut olabilir... Ama çanakkale yi ve kurtuluş savaşını bir din savaşı olarak nitelendirmek gerçekten yanlış benim kanaatimce.
  • sayın(!) kıbarfeyzo;

Eğitim nedir bilmiyorum, fakat universite mezunu bile olsan tarih bilgisine sahip değilsin. Nedenine gelince;

ÇANAKKALE ZAFERİ 18 MART 1915'TE kazanılmıştır. Bu tarihte hala Osmanlı Devleti hüküm sürüyordu. Osmanlı Mondrosu, Servi, Mudanyayı imzalarken ŞEHİTLERİZİN ruhu ızdırap çekmedimi, kemikleri sızlamadımı.

Senin Halifen Vahdettin ingiliz gemisine binerek bu toprakları terk ederken ŞEHİTLERİMİZ yattıkları yerde rahatmıydı sence. Sana tavsiyem Hamasi bazı söylemlerle ortaya çıkıp kendine taraftar bulmaya çalışma. 1900-1925 arası türk tarihini oku ondan sonra burada konuş.

18 MART 1915'TE ÇANAKKALEDE ŞEHİT OLANLARIN ANALARINA, KARILARINA, KIZLARINA, OSMANLI, KENDİ TOPRAKLARINI DÜŞMANA PEŞKEŞ ÇEKERKEN, O DÜŞMAN TARTAFINDAN TECAVÜZ EDİLİYORDU. ASIL ŞEHİTLERİMİZİN KEMİKLERİ İŞTE BU ZAMANLARDA SIZLAMIŞTIR. İŞ OLSUN DİYE, LAF OLSUN DİYE, İLGİ ÇEKSİN DİYE FİKİR SAHİBİ OLMADIĞIN KONULARDA TOPİC AÇMA OLURMU??

EMİNİMKİ SENİN YAZDILARINI OKUYAN AKLI BAŞINDA BİRÇOK İNSAN SENİN HALINE GÜLÜP CEVAP DAHİ VERMEYE TENEZZÜL ETMEMİŞLERDİR.

BAŞ ÖRTÜSÜNÜ SİPER EDEREK İKTİDAR OLNALAR ŞU ANDA HALA İKTİDARDALAR. BIRAK BİLMEDİĞİN KONULARDA KONUŞMAYIDA BİR SÖZÜN VARSA GİT ŞU ANDA İKTİDAR OLANLARA SÖYLE. KİMSEYİDE SAF YERİNE KOYMA OLURMU??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi obo@obo -- 20 Mart 2005, 2:26:34 >

• oba@obo ve morbid sana katılıyorum...
    Daha önceden kibarfgeyzo ile ilgili bütün olumlu düşüncelerimin önüne kibarfeyzo nun bu yazdıkları set çekti...

Gerçekten de tarih bilgin çok eksik, ve çok saçmalamışsın...
    Çanakkale de şehit olanların şehit olması, ülkenin kurtarılmasını sağlamamıştır...
    Padişah ülkeyi Serv anlaşmasıyla " Canına karşı Memleketi satmıştır..."
    Padişahın sarayını İngilizler korumuştur, milli mücadeleye karşı İNGİLİZ uçaklarından Pahişahın Tuğrasıyla yazılmış, İngiliz askerleri vatanınızı kurtarmaya gelmiştir, padişahı kurtarmaya gelmiştir gibi yazılar atılmıştır....
    Senin padişahın devleti satmıştır DEVLETİİ...
    Şehitlerin işte o zaman kemikleri sızlamıştır....
    Vallahi TÜRBAN sorunun geçmişinide bilmiyorsunuz ortalıkta konuşuyorsunuz...
    Bu konuda en tutucu mekan ORDU dur benim bildiğim...
    Ordu evine bile başörtü ile girilebilirken,işi siyasete döken bazı insanlar yüzünden yanlış hatırlamıyorsam, Musa Sadr ın tübanlı teröristlerin tacizinden Şii kadınlarını korumak için 1970 te icat ettiği türbanı, aynen ithal etmişiz, ve siyasi amaçlı kullanmışız...
    Bakın amacı okumak olanlar benim okuluma başörtüylede giriyor, kimse sesini çıkarmıyor, dersinde gerekirse başörtüsünü açıyor, dersten çıkıyor, gene takıyor, çünkü AMACI OKUMAK.... AMACI MEMLEKETİ BÖLMEK DEĞİL...
    Gidiyorsunuz, İstanbulun göbeğinde Orduevinde verilen bir düğüne katılıyorsunuz, ORDU dikkatinizi çekerim, ve benim babaannem olmak üzere bir çok kadın başörtüsüyle içeri girebiliyor, girerken içeri asker rica ediyor, şöyle bağlayabilirseniz daha memnun oluruz, bayanlar düzeltiyorlar....
    Yoksa Merve Kavakçı gibi kadınlar yüzünden şehitlerin kemikleri hiçte sızlamaz...
    Müslümanlığı resmen şova dönüştürmeye çalışıyorlar...
    Bunlara karnımız tok, hoşuna gitmeyen istediği yere gitsin....
    İster forumdan gitsin nereden giderse gitsin...

• Kibarfeyzo'ya verilen cezayı son surat kınıyorum kıbarfeyzo doğruları söylüyo ceza alıyo nasıl bir iş anlamış değilim...Bu arada bi sözüm var MUSTAFA KEMAL ATATÜRK DEMİŞKİİİİİ:"SAVAŞA GİDERKEN HEPSİNİN ELİNDE KURAN KERİM VARDI...ÇÜNKÜ SAVAŞA GİDİYOLAR ÇÜNKÜÜÜÜ DAHA GERİ DÖNEMİYECEKLER......"
  • Bu kibarfeyzo denen şahsı destekleyenler bir daha düşünün

Tartışmaya girdiği kişi benim

Öncelikle o topici fazla inceleyemedim ama bu şahsın şu mesajını gördüm

"Çanakkale'de M.K.A" leşleri yatıyor".Kökten dinci, bölücü bu adama ağzının payını verdim diye ceza almışım.
    Şimdi asıl ben hakkımı arıyorum.Vatan,millet uğruna gözlerini kırpmadan şehit olan Mustafa Kemal'in silah arkadaşlarının cesetlerine "leş" diyen bir adam utanmadan gelip burada poltika yapıyor

Sizde bu adamı destekliyorsunuz

İstaiklal mahkemeleri tekrar kurulacak ve bunların topu sallandırılacak, başka yolu yok
  • Ayrıca lütfen cezam uzamasın
    Burada bena cevap hakkı doğduğu için yeni bir hesap açtım
  • Gerçekten bu laf söylenmişse yazık çok yazık
    quote:

Orjinalden alıntı: CV_Aguney

Bu kibarfeyzo denen şahsı destekleyenler bir daha düşünün

Tartışmaya girdiği kişi benim

Öncelikle o topici fazla inceleyemedim ama bu şahsın şu mesajını gördüm

"Çanakkale'de M.K.A" leşleri yatıyor".Kökten dinci, bölücü bu adama ağzının payını verdim diye ceza almışım.
    Şimdi asıl ben hakkımı arıyorum.Vatan,millet uğruna gözlerini kırpmadan şehit olan Mustafa Kemal'in silah arkadaşlarının cesetlerine "leş" diyen bir adam utanmadan gelip burada poltika yapıyor

Sizde bu adamı destekliyorsunuz

İstaiklal mahkemeleri tekrar kurulacak ve bunların topu sallandırılacak, başka yolu yok

• quote:

"Çanakkale'de M.K.A" leşleri yatıyor".

Eğer bu lafları söylemişse yazık ama bazı konularda katılıyorum kibarfeyzo'yaMesela İSTİKLAL MARŞI konusuna katılıyorum...
  • Şimdi okuyabiliyorum yazdıklarını bazı yerlerde hakıla ama tekrar söylüyorum

Ogün sadece bu mesajını okuyabildim sonra döndüğümde baktım ceza almışım topici inceleyemedim
    ne yazı ne etti ama bu mesajına çok sinirlendim
  • quote:

Çanakkale de şehit olanların şehit olması, ülkenin kurtarılmasını sağlamamıştır...
    Padişahın sarayını İngilizler korumuştur, milli mücadeleye karşı İNGİLİZ uçaklarından Pahişahın Tuğrasıyla yazılmış, İngiliz askerleri vatanınızı kurtarmaya gelmiştir, padişahı kurtarmaya gelmiştir gibi yazılar atılmıştır....
    Ordu evine bile başörtü ile girilebilirken,işi siyasete döken bazı insanlar yüzünden yanlış hatırlamıyorsam, Musa Sadr ın tübanlı teröristlerin tacizinden Şii kadınlarını korumak için 1970 te icat ettiği türbanı, aynen ithal etmişiz, ve siyasi amaçlı kullanmışız...
    Bakın amacı okumak olanlar benim okuluma başörtüylede giriyor, kimse sesini çıkarmıyor, dersinde gerekirse başörtüsünü açıyor, dersten çıkıyor, gene takıyor, çünkü AMACI OKUMAK.... AMACI MEMLEKETİ BÖLMEK DEĞİL...
    Gidiyorsunuz, İstanbulun göbeğinde Orduevinde verilen bir düğüne katılıyorsunuz, ORDU dikkatinizi çekerim, ve benim babaannem olmak üzere bir çok kadın başörtüsüyle içeri girebiliyor, girerken içeri asker rica ediyor, şöyle bağlayabilirseniz daha memnun oluruz, bayanlar düzeltiyorlar....
    Yoksa Merve Kavakçı gibi kadınlar yüzünden şehitlerin kemikleri hiçte sızlamaz...

Bunları kibarfeyzo mu yazmış

• ewt bencede çok saçmaa
  • kibarfeyzoya
  • quote:

quote:

Bunları kibarfeyzo mu yazmış

bunları kim yazdıysa tamamen sacmalamıs... az bi tarih bilgisi olan insan vahdettinin ataturku anadoluya gonderen kişi oldugunu bilir...tamamda niye duzeltiyolar o basortuyu soyle baglayınca vatan haini boyle vatan haini olmuyolarmı...

• quote:

Şimdi okuyabiliyorum yazdıklarını bazı yerlerde hakıla ama tekrar söylüyorum

Ogün sadece bu mesajını okuyabildim sonra döndüğümde baktım ceza almışım topici inceleyemedim
    ne yazı ne etti ama bu mesajına çok sinirlendim

O yazı yeter zaten...
    Ne demek ya öyle bir laf, benim için benim savunduğum değerler için, uğruna yaşadığım değerler için öyle büyük bir hakarettir ki, yani birisi onu yüzüme söylese, karşıdakinin canını almak için bir saniye olsa dahi düşünmem...
    Nasıl böyle bir laf söyleyebilir...
    İşte kör karacahil, örümcek beyinli zeka seiyesi düşük,dini inanç olarak HURAFEliği benimsemiş, piyon bir insan...
    Bir de ciddi tavırlar falan bilmiş tavırlar takınıyor, ama gelgelelim Çanakkale zaferi zamanında onun "Direk" ataları olarak gördüğü Osmanlı Devleti vardı(bizimde atamızdır), ve Atatürk o zaman Osmanlı Subayıydı... Bunu bilemeyecek kadar karacahil, ama her konuda ahkam kesecek kadar bilgili....
    Evet arkadaşlar, böyle bir adamı forum olarak destekliyorsanız ben gidiyorum, Aguney sonuna kadar arkandayım, ve sana ceza verenlerin karşısındayım....
    Biz bu toprakları kan sulayarak kazandık... Gerektiğinde düşman kanıyla sulamaya, kendi kanımızla sulamak için bir saniye bile olsa düşünmeyiz... Yeterki, suladığımız topraklardan yeni tomurcuklar yeşersin....
    Böyle insanları ülkemde istemiyorum...
    Bu ülkenin nedir sizden çektiği...

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.