L2Reborn.com 1x de devam ediyoruz, her hafta yeni video yüklediğimiz için tek topicte kronolojik olarak videoları topladık. İyi seyirler ( Güncel video valakas fight en altta ) < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi veysheLL Manifesto -- 28 Nisan 2021; 2:43:35 > |
Manifesto Territory - L2Reborn Haftalık videolar
-
-
Özellike Tearful voices videosunu izlemenizi tavsiye ederim
-
Yeni çıktı sıcak sıcak :D
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi veysheLL Manifesto -- 29 Nisan 2021; 20:24:34 > -
Ellerinize kollarınıza sağlık izledim tek tek, güzel iş ve videolar çıkmış. Bol Şanslar.
-
Haftalık yeni video, 9v9da pek bir rakebet olmuyor ve hala S jewelleri yapamadık :D
-
Teşekkürler, her hafta sonu 1 video atıyoruz.
-
Valakas fightini beklediğimiz için bu hafta biraz geç geldi yeni video, iyi seyirler
-
9v9 da yenilmez party
-
Frintezza ve Baium savaşları, baiumu tekrar kazandık
-
Ellerinize sağlık, Güzel iş Youtube kanalınızdan takip ediyorum
-
Bunuda ben attım Veyseeel :D Uzun bi süre Reborn'a ara veriyoruz. Bi çok olay oldu, tepkimizi koymamız gerekliydi. Reborn bizim gibi bi CP kaybettigi için üzgün, kim bilir belki önümüzdeki kış yeniden...
Muhtemelen la2dream gireceğiz.
-
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi veysheLL Manifesto -- 21 Mayıs 2021; 13:37:31 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X