quote:Orjinalden alıntı: t.t up saol çok düşüncelisin ama gerek yok işim var gidiyorum çünkü pooca gelirse topic silinsin lütfen
quote:Orjinalden alıntı: _vanilin_ daha burda misin sen zopa. gidiyorum ya zaten biraz daha oyalanırsam azar işiticem
quote:Orjinalden alıntı: Déstiny konu silinmiş senin yüzünden son mesajı sen atmıştın. nasıl benim yüzümden olur
quote:Orjinalden alıntı: Déstiny quote:Orjinalden alıntı: t.t up saol çok düşüncelisin ama gerek yok işim var gidiyorum çünkü pooca gelirse topic silinsin lütfen iilikte yaramio
quote:Orjinalden alıntı: manik_depresif quote:Orjinalden alıntı: Déstiny konu silinmiş senin yüzünden son mesajı sen atmıştın. nasıl benim yüzümden olur son msjı okuduysan srn yok forum silinebilir @tt ne iyiliği ya sanki hayatımı kurtardı
quote:Orjinalden alıntı: Déstiny @tt ne iyiliği ya sanki hayatımı kurtardı des arkamdan geliosun cnm körle yatan gibi bise
quote:Orjinalden alıntı: _vanilin_ quote:Orjinalden alıntı: Déstiny @tt ne iyiliği ya sanki hayatımı kurtardı des arkamdan geliosun cnm körle yatan gibi bise arkamdan geliyosun derken
quote:Orjinalden alıntı: Déstiny quote:Orjinalden alıntı: _vanilin_ quote:Orjinalden alıntı: Déstiny @tt ne iyiliği ya sanki hayatımı kurtardı des arkamdan geliosun cnm körle yatan gibi bise arkamdan geliyosun derken bana dionus ya hep cok sertim fln diesenn de benden asai kalir yanin kalmio diom
quote:Orjinalden alıntı: _vanilin_ quote:Orjinalden alıntı: Déstiny quote:Orjinalden alıntı: _vanilin_ quote:Orjinalden alıntı: Déstiny @tt ne iyiliği ya sanki hayatımı kurtardı des arkamdan geliosun cnm körle yatan gibi bise arkamdan geliyosun derken bana dionus ya hep cok sertim fln diesenn de benden asai kalir yanin kalmio diom yaa ne dedim ki kötü bişey demedim + ben ablama da hep öyle derim ne iyilik yaptın bana bee sanki hayatımı kurtardın diye
quote:Orjinalden alıntı: Déstiny bırak şu uyuzu yaa hmm uyus demek ppcrn: ersan cevap hakkı doğdu ppcrn: dokunmayın ersana kader ortağım o bnm
quote:Orjinalden alıntı: _vanilin_ des hmm aman titiye abla fln demeolmayan ablam yüzünden neler cektirdi bana aman ben onunla uğraşamam zaten yok ona bişey demedim ben çagrı sen onun tarafında mısın yoksa bana mı öyle geliyo