Şimdi Ara

Manisa celal bayar üniversitesi tıp fakültesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (3 Mobil) - 2 Masaüstü3 Mobil
5 sn
18
Cevap
0
Favori
4.622
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Manisa celal bayar üniversitesi tıp fakültesi hakkından bilgi sahibi olanlar yardımcı olabilir mi?
    *sosyal imkanlar nasıldır?
    *zorluk durumu ?
    *hocalar, öğrenci profili nasıldır?
    *manisa öğrenci şehri midir?
    * bu aralıklarda tercih edilebilir bir fakülte midir ? Muadilleri nelerdir?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Manisa Celal Bayar Üniversitesi Tıp Fakültesi

Manisa Celal Bayar Üniversitesi Tıp Fakültesi, Türkiye'nin saygın yüksek öğretim kurumlarından biridir. 1992 yılında kurulan fakülte, Manisa ilinde hizmet vermektedir.

Fakülte, Tıp Doktoru unvanı veren altı yıllık bir eğitim programı sunmaktadır. Program, temel tıp bilimlerinden klinik uygulamalara kadar geniş bir yelpazede konuları kapsar. Manisa Celal Bayar Üniversitesi Tıp Fakültesi, deneyimli öğretim üyeleri ve modern tesisleriyle öğrencilerine yüksek kaliteli eğitim imkanı sunar.

Fakülte, Manisa Celal Bayar Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi ile entegre bir şekilde çalışmaktadır. Hastane, öğrencilere pratik deneyim kazanma ve hastalarla etkileşim kurma fırsatı sunar. Fakülte ayrıca, araştırma ve geliştirme faaliyetlerine aktif olarak katılmakta ve sağlık sektörüne önemli katkılarda bulunmaktadır.

Manisa Celal Bayar Üniversitesi Tıp Fakültesi, tıp alanında kariyer yapmak isteyen öğrenciler için mükemmel bir seçenektir. Fakültenin sunduğu kaliteli eğitim, deneyimli öğretim kadrosu ve modern tesisleri ile öğrenciler başarılı bir gelecek için gerekli bilgi ve becerileri kazanabilirler.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Up

• cbü ftr > cbü tıp
  • evet dönem 2ye geçmiş biri olarak gönül rahatlıgı ile cevaplayabilirim.
    hocalar anadolu üniversitesi tıp fakültesi profiline göre gayet iyidir. kaliteli hocaları bulunmakla beraber sadece slayt okuyan da hocalar da vardır. 120 civarı prof vardı sanırsam ve hocaların cogu izmirden gelip gider. zorluk olarak ne çok kolay ne çok zor. okulun şöyle bir özelliği var teorik derslerde imza olmasına rağmen pek yoklamayı önemsemezler. okula baya gitmediğim de olmuştu ona rağmen kurul kitaplarını ve çıkmışlarını 1 hafta kala çözmeye başlarsanız rahat rahat geçersiniz. çıkmış sorular da baya soruluyor. manisa sessiz sakin kendi halinde bir şehir. büyükşehirden geliyosan başta yadırgayabilirsin. öyle çok da bir beklentin olmasın ama çoğu anadolu şehrinden iyidir. tıp fakültesi merkezde yer alır. çarşıya filan kolaylıkla gider gelirsiniz. izmire 23km. istediğin zaman bornovaya gider küçükparkta takılır gelirsin. otostop çekiliyo genelde. olmadı manisa seyehat var 10 dkda bir geçer öğrenciye 10tl. kütüphanesi sabaha kadar açıktır ve güzeldir. bu aralıkta bence en iyisi bu

• "Abi izmire 20dk" üniversitesi

Şaka maka eğitimi iyidir.O sıralamalarda batıdaki birinin yazması mantıklı olan fakültelerden

• cccliseliumutccc C kullanıcısına yanıt
    Hocam öyle bir anlatmışsınızki bir an mf geçip cbü tıp için tekrar hazırlanasım geldi :)

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
    Hocam o civarlarda bekliyorum 10 12 k arası geçen yıldan ne kadar iyi geleceğine bağlı.Sizce cbü tıp mı yoksa meram tıp mı bi bilginiz var mı Manisa biraz uzak o faktörü de düşünerek değerlendirir misiniz niğdede yaşıyorum

• Bogdanovic133 B kullanıcısına yanıt
    hocam bence manisa yani. meramın eğitiminin çok kötü olduğunu düşünmüyorum ama manisa hem sosyal olarak hem şehir olarak konyadan iyidir bence
    Ben de öyle düşünüyorum hocam bi tek uzaklık dezavantaj bakalım hayırlısı teşekkürler yorumlarınız için

hocam uzaklığı napcaksanız sanki niğde konya arası da 250 km imiş zaten. ha diyince gidiliyo mu sanki ilk başlarda ayda bir ailenizin yanına gidersiniz. sonra o 2 ay olur zaten alışıyorsun :D
    KTÜ tıp mı cbü tıp mı

• Hepimizindoktoru kullanıcısına yanıt
    ktü de ortalama bir anadolu üniversitesine profiline göre fena değildir. bence cbü bi tık daha iyi. hangisi yakınsa onu tercih et
    İstanbuldayım ama ktuyu gezdim derse bile girdim baya beğendim bir de en yakın arkadaşım ktude . Bir de KTÜ de similasyon merkezi fwlan da var

aman hocam konya deme ben burdan kaçmaya çalışıyorum manisa kafama yatıyor olursa gidicem aydın falan da olabilir :)
    hocam ben de mesafeden çekiniyorum seneye bizimkiler adanaya gidecek hatay mersin yaz falan diyor vallahi hiç aklımdan geçmiyor suriler yüzünden. Mesafe olması iyi mi siz nasıl göze aldınız mesela ? Manisa kafama çok yatıyor izmirdeyken gidip görmüştüm kendi halinde bir yer falan çok hoşuma gittiydi :D
  • MertayKardes kullanıcısına yanıt
    Mersini yazmazdım hem zor hem de karışık bi şehir. Manisa kafa dinlemelik aynı zaman da istesiğin zaman gezebileceğin bi yer

anladım hocam çok sağolun. tercih döneminde gidip görmeyi düşünüyorum orada muhatap bulabilir miyim acaba ? bir de yurt ev olanakları vs nasıl özel mi daha iyi kyk mı ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.