Şimdi Ara

Manisa'da boşandığı hamile eşini sokak ortasında önce yumruk sonra demir sopayla saldıran zibidi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
847
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Konuyu yine alakasız yerlere getiren sokakköpkesi severler var, pes.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Evet doğru olanı yapmışlar.Daha hala anlamadınız kimse süperman Batman değil bu iş polisin sonrada savcaların ve hakimlerin işi hiçbirşekilde böyle olaylara bulaşılmamalı.Millet akıllanmış ilk defa Kadir Şeker davasından sonra.Bende olsam bende müdahale etmem anında uzaklaşırm ordan.Konuyu bilmiyorum olayın ne olduğunu bilmiyorum bok yoluna gidebilirim.Bu doğru olan yanlış birşey yok bırakında yetkili kişiler görevlerini yapsınlar.Neymiş kimse müdahale etmemişmiş sizi ilgilendirmeyen hiçbirşeye müdahale etmek gibi bir hakkınız yokki hukuken kanunine yok.Sizde yargılarınırsınz mahkemede sanık koltuğuna oturursunuz ve hakim savcı hayırdır sen süpermanmisin herşeye burnunu sokuyorsun der.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aykut291 -- 21 Ağustos 2024; 22:22:5 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bu kadınlar böyle erkekleri çok arıyor mu acaba ! Adamın 18 suçtan sabıkası varmış. Tutuklanmış kadında koruma altına alınmış.

19 yaşında bir kız neden 37 yaşında böyle birisi ile imam nikağı ile birlikte yaşar ve ondan çocuk yapar ne yaşıyorsunuz ne hayal ediyorsunuz gerçekten garip ya...

Manisa'da boşandığı hamile eşini sokak ortasında önce yumruk sonra demir sopayla saldıran zibidi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0zkanK. -- 21 Ağustos 2024; 22:47:14 >
  • Böyle bir durum yanımda yaşansa müdahale edeceğimi düşünmüyorum.Bunu düşünmemin birkaç nedeni var;

Birincisi tarafları tanımıyor olmam.Yani diyelim ki adama müdahale ettim diyelim.Ya sonra?Kadın kocasından ya da sevgilisinden yana çıkarsa ne olacak?Olmaz olmaz demeyin geçmişte böyle durumlar çok yaşandı.Kendimi riske atacağım zaman buna değip değmeyeceğini bilmek hakkımdır diye düşünüyorum.

İkincisi karşı taraf silahlı olabilir.Bu durumda vurulursam ve ölürsem bunun hesabı kime sorulacak?Hesabı sorulmayı geçtim yok yere öldükten sonra isterse adamı assınlar benim canım geri gelecek mi?

Üçüncüsü hiç gerek yokken tanımadığım bilmediğim bir insanla 'düşman' olabilirim.Adam daha sonra bana kinlenip arkadaşlarını ya da akrabalarını çağırıp benim yaşadığım yeri basarlarsa ne olacak?Daha sonra yolumu keserlerse ne olacak?Olayı uzattıkça uzatırlarsa ne olacak?Kim hakkımı savunacak?

Göreceğiniz üzere müdahale etmemek için gayet mantıklı nedenlerim var.Polis değilim,birşey değilim neden sokaktaki kavgalara müdahale edeyim?Arkadaşlar belirtmiş herkes kendi seçimini yaşar.Elbette yanlış seçimlerin bedeli bu olmamalı.Zaten kadında boşanmış ama işte yapılan yanlış seçimlerden ve kararlardan hemen kurtulmak bazen mümkün olmayabiliyor.

Bu nedenle hayatınıza alacağınız insanları iyice tartmak gerekir.Bu kadın ya da erkek farketmez herkes için geçerli bir durum.Sıkıntılı tiplerle en başından arkadaş olmamak,sohbet etmemek her zaman sizin yararınıza olur.

Hani derler ya 'profilleme hayat kurtarır' diye...İşte durum bu..

• Polis bile müdahale etmiyor çoğu zaman, vatandaş ne yapsın. Adam belli ki psikopat, ayırmak istedim diye bana yönelse, kavga anında itiş kakış, savunma derken adama birşey olsa benim başım derde girecek. Adamın yakınları da eminim kendi gibidir. Onlar da bana, aileme dadanabilirler.
    Adam benim kafamı gözümü yarabilir, ben hastaneden çıkmadan o nezaretten çıkabilir. Boku bokuna sıkıntı.

Devlet kendi yapmadığı işi vatandaştan bekliyor.

Ben orada olsam tek yapabileceğim polisi aramak, sonra bağırıp çağırıp adamın dikkatini dağıtmak.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kimsenin kimseye suçlamaya hakkı yok. Vatandaş korkuyor artık olaylara müdahil olmaya. Bir çok vaka oldu, ya olan araya girene oldu, ya da saldıran adamı bir şey olunca karısı kocasının yanında yer aldı.

Bizim ülkemizde maalesef hukuk doğru düzgün işlemiyor. Mesela Dilruba Hanım hala içeride, adam vuranlar ise serbest bırakılıyor bu ülkede.

Böyle durumlarda en iyisi hemen polisi aramak.

• Döven adamın ırkı neymiş ?

• Herkes film gibi izlerken bu caniye müdahale edip kadını kurtaran amcanın ellerinden öperim.

• Karışmayın bu işlere arada kaynarsınız. Bunca yıl karışanlar ise bizim milletin her hıyara tuz olmasıydı. Arada bıçaklananlar dövülenler oldu. Görevli polis değilsin birşey değilsin. Polis bile görevde değilse karışmıyor.

• Jose_Gökhan kullanıcısına yanıt

Adamı niye dövüyorsunuz ya. İki kişi kolundan tutup başka bir yere çekse sakinleştirse yeterli. Kadını da başka biri yardım edip ambulansı çağırır

• İyiki Matrix seyrettiniz de "Seçimlerimizin sonuçlarını yaşadığımızı" idrak edebilmişiniz.

Kişi kendisini ancak şartlar zorlarsa seçim yapmak zorunda hisseder, huzuru olan kişi seçim yapmak zorunda değildir.

Bir deney kutusu içinde size sunulan şartlara göre hareket edersiniz, size sunulan birşey yoksa seçim yapmazsınız yapamazsınız.

Kimse bu dünyaya seçim yapmaya veya seçiminin sonuçlarına katlanmaya gelmedi, buradayız çünkü var olmak bizim tercihimiz değildi...

• eagleoneye E kullanıcısına yanıt

Tabi dovecekler.

Buna yansitma deniyor.kendi hayatlarinda yedigi naneyi toplumda biri yiyince onu suclayip siddet uyguluyor.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.