Şimdi Ara

Manisa Fen Lisesi'ne girebilir miyim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.586
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar puanım 482.4845, MFL'nin taban puanı ise 482.9732. Ben giremem diye düşünüyorum çünkü işler değişebilir, siz ne düşünüyorsunuz? Ayrıca taban puan değil, yüzdelik dilime göre 1,20 imiş geçen sene. Ben de puanımın 1 ila 2 aralığında olmasını bekliyorum.,
    Ben İzmir'de oturuyorum, buradan arabayla 57 dk. Yatılı kalacağım eğer girersem. Daha konuyu kimseye söylemedim.
    Ayrıca oraya 480 ile girmek de var 500 ile de. Demek istediğim, orada zorlanır mıyım?

İyi forumlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi personalcomputer -- 16 Haziran 2015; 22:52:14 >

• yukarıya taşınsın
  • Google maps'ten baktım arabayla bir saat, sizce değer mi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Girme ihtimalin var. Kötü düşünme bence puanın liseden bir puan yüksek. Birde izmirden manisaya servisle mi gideceksin? Eğer çok istiyorsan değer. Oraya gidersen zorlanacağını sanmıyorum yani şimdiye kadar böyle çalışıp böyle iyi bir puan aldıysan orada da düzenli çalışarak yüksek tutabilirsin.
  • Teşekkürler! Fakat çok da istemiyorum babama sordum değmez dedi. O liseler hakkında çok bilgili biridir zira rehber öğretmen, eskiden son sınıfları lise gezilerine götürüyordu. İAL, BAL, İKL falan
  • 482 ilk yerleşmede(22 ağustostaki) taban puansa rahat girersin

• Taban puan ile 0.5 puan fark var, 0,0001 puan bile fark ediyor

• ben bu sene 10.sınıfım naisa fende nakillerle 478e kadar düştü ama bu sene puanlar tavan belli olmaz eğer tutturursan pm at yardımcı olurum
  • Yüzdeliğin kaç şimdi kesin sonuç? Ona göre daha kolay yorum yapabiliriz. Ben de 10. sınıfım bu yıl MFL'de bu arada

• Silinebilir

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Manisa'da okuyacaksan Halil Kale'ye gel

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.