Şimdi Ara

Manisa merkezde tavsiye edebileceğiniz ekspertizler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
1.544
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • herkese merhabalar, yarın araç almak için manisaya gideceğim. ekspertiz tavsiyelerinize ihtiyacım var. şimdiden teşekkürler.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Doğma büyüme Manisalıyım. Yemek konusunda ve kasaba olduğunu düşünerek kesinlikle yanılıyorsunuz zira 1.429.643 nüfüsa sahip ve Türkiyenin en büyük 500 sanayi kuruluşunun 21ine sahip ki bunlar vestel elektronik, vestel beyaz eşya, bosch termoteknik, Erdemir, sarten ambalaj gibi firmalardır. Bu şekilde büyük ve köklü firmaların oluşturduğu 6 organize sanayi bölgesine sahip bir şehirden bahsediyoruz. Kasaba demek yanlış olur yani. Yemek konusunda da şehzadeler şehri olarak anılan her metre karesinde tarihi değerlere sahip bir ilin yemek yenecek mekanlarından şikayetçisiniz. Sizi ya yanlış yönlendirdiler yada çok kenarda kalmış mahallelerine gittiniz.

Expertiz firması olarakta "manisa oto expertiz"i önerebilirim. Yeni sayılabilecek kurumsal bir firmadır. Kenan Evren sanayi sitesi bankalar caddesinde su eczanesi karşısında olması lazım hocam.
  • Bornova 2. sanayide cerrah expertiz vardı bir arkadaşı götürdük çok memnun kaldık. adam bize film gibi anlattı nereyi kesmişler nereye ekleme boya macun yapmışlar vs. ilgili çocuklardı.
  • Pilotgarage var. Benim bakacağım araçta sorun çıktığı için hiç gitmedim ama yorumları en iyi olan oydu, satıcıdan sıkıntı çıkmasa ona gidecektim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • zotacing kullanıcısına yanıt
    Gayet iyi bir yemek şehri. Hatta izmire fark atar. Şehzade şehri olduğundan yemek kültürü çok kuvvetli. İlçelerinde daha da iyi. Sarıgöl ve Alaşehir özellikle inanilmaz pide çeşitleri var. Salihli de köfte ve çorbalar vs. Kula tam tandırcı.
    Ama Araç işini izmirde iş yaptırmak daha iyi olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yksln -- 4 Mayıs 2019; 20:46:41 >
  • zotacing kullanıcısına yanıt
    Doğma büyüme Manisalıyım. Yemek konusunda ve kasaba olduğunu düşünerek kesinlikle yanılıyorsunuz zira 1.429.643 nüfüsa sahip ve Türkiyenin en büyük 500 sanayi kuruluşunun 21ine sahip ki bunlar vestel elektronik, vestel beyaz eşya, bosch termoteknik, Erdemir, sarten ambalaj gibi firmalardır. Bu şekilde büyük ve köklü firmaların oluşturduğu 6 organize sanayi bölgesine sahip bir şehirden bahsediyoruz. Kasaba demek yanlış olur yani. Yemek konusunda da şehzadeler şehri olarak anılan her metre karesinde tarihi değerlere sahip bir ilin yemek yenecek mekanlarından şikayetçisiniz. Sizi ya yanlış yönlendirdiler yada çok kenarda kalmış mahallelerine gittiniz.

Expertiz firması olarakta "manisa oto expertiz"i önerebilirim. Yeni sayılabilecek kurumsal bir firmadır. Kenan Evren sanayi sitesi bankalar caddesinde su eczanesi karşısında olması lazım hocam.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • bornova da yaptır 20 25 dakikanı alır

• Dostlar tekrar selamlar, aracı pilot garage'da ekspertiz yaptırdık. aracın sağlam olduğunu söylediler. tespit ettikleri 2 konuyu servise danışmamızı önerdiler. servise gittik problem yaratacak bi durum olmadığını, herhangi bir sıkıntı olduğunda da aracın garantisinin hala devam ettiği için ücretsiz ilgilenileceği söylendi. aracı aldım.

Bu arada manisayı beğendim. Satıcı manisa kebabı ısmarladı gayet iyiydi. küçük bir şehir evet ama izmire 20 dk mesafede bir şehir ne kadar geri kalmış-gelişmemiş olabilir?

• sirtalob S kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun hocam

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Material-Engineer kullanıcısına yanıt
    Manisa da yaşıyorum yemek konusunda sıfır doğma büyüme Manisa lı olanlarda aynı şeyi söylüyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: .CrT.

Manisa da yaşıyorum yemek konusunda sıfır doğma büyüme Manisa lı olanlarda aynı şeyi söylüyor.
    Menekşe ye gitsinler bilmiyorlar demek ki mangal ızgara kilo ile et.
    Bir sürü Köfteci var mesela Köfteci ali var. Taylan, merkezde tarihi şükran lokantası merkez PTT çevresi dolu ki neler neler. Hakiki paçacı kelleci, vs. Yemekler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yksln -- 19 Mayıs 2019; 17:0:19 >
  • Konu ekspertizden yemeğe dönmüş . Hayırlı olsun güle güle kullanın.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.