Şimdi Ara

Manita buldum bi tane nereye götüreyim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
602
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar, çocuklar,saygıdeğer büyükler Ankaraya yeni taşındım, tayin mayin durumları, 2 hafta oluyor,ayağımzın tozuyla bi manita ayraladım,gezmede yanında yat şimdi ben bunu nereye götüreyim Ankara'da ?şöyle klas bi yer olsun ,bide bundan gayrı gizli köşelerde kalmış fazla kişinin bilmediği orjinal şeylerde bulabileceğimiz mekanlar nerede Ankarda yaw?

• bi koru bul oraya götür bence.hem gezmeyipte yanında yatmış olursun
  • sahibine götür
  • internet cafeye götür bu linki tıklat
  • quote:

Orjinalden alıntı: CaVaLLioN

sahibine götür

Kayıp eşya bürosuda olabilir
  • Yüksel Caddesinde oturup birşeyler içebileceğin cafeler varmış diye duydum (Yüksel Caddesi Kızılay tarafında oluyor bu arada)
  • karanfil sokağın oralara götür cafelere yada
    atakuleye cıkar ve aşağı at
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bi kız var
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • anıtkabir i gezdir
    görsün atasını
  • gecen gun ilk defa ankaraya gittim sanırım o dedigin caddeydim bir cafede sabahın korunde birseyler yedim ankaranın kızları guzelmis etek giyorlar hayret istanbulda etrafta hep jeanli kızlar ama ankarayi begnemedim bence tam memur sehri

quote:

Orjinalden alıntı: sturmovik

Yüksel Caddesinde oturup birşeyler içebileceğin cafeler varmış diye duydum (Yüksel Caddesi Kızılay tarafında oluyor bu arada)
  • ahhh ahhhh işte yazık kıza
  • edit

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest7643 -- 1 Eylül 2005, 23:14:00 >
  • Eve götür
  • ...manitayı bulan götürecek mekanı hazırlar.... ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arkadaş -- 5 Eylül 2005, 8:27:47 >
  • Abi sizden iş çıkmadı valla ,yüksel müksel kızılay bize uymadı , zaten kızda baktı napıyoruz burda der gibi.Karum mudur nedir onun yanında bi cadde arjantin diye oraya takıldık 2. sefer fiyatlarda hesaplı valla istanbul bağdat'a göre , Angaralılar ya burda sosyal yaşam yok yau napıcam ben ya ,demekki ekrankartı satışları onun için daha fazla istanbula oranla ,neyse 1 de xbox arıyorum şöyle çipli içindede 10-15 oyun alacak harddiski olsun napalım .
    Bizim kızda evde mi kalmış ne biyer bilmiyo herşeye sen bilirisin delirecem valla ,neyse belki evleniriz Benim manita bu başlığı görüpte sigarayı gözümde söndürmez inşallah

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.