Şimdi Ara

MANLİ 9600GT (KULLANICI İNCELEMESİ) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
62
Cevap
0
Favori
4.400
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: emreonal69

quote:

Orjinalden alıntı: tsk

OC modellerde voltaj artırımı mı oluyormuş ki!

@JANT!
    Psu ile alakası yok. Yaptığınız oc zaten uç sınırlarda, 800mhz iyice şans işi. Biri oluyor diye hepsi olacak değil yani.

Diğer oc modeller nasıl bilmiyorum ama MSI nin oc modeli arttırılmış voltajla geliyor nibitörden bakıldı.

Evet bakılıp da söylendi
  • ya bu donanimhaber üyelerine nasıl indirim oluyo adamların önünde k.adı ve şifremizle giriş mi yapcaz :D
  • quote:

Orjinalden alıntı: novalgine_plus

ya bu donanimhaber üyelerine nasıl indirim oluyo adamların önünde k.adı ve şifremizle giriş mi yapcaz :D

hoş bir nüans yakalamışsınız.
  • Hocam gelen müşterinin üye olmasını inceleyip te ne yapsınlar? Üye misin diye araştırmıyorlar sonuçta, "Donanımhaber üyesiyim" demek yeterli oluyor,elden nakit alımlarda tabi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SYNTAX -- 30 Ekim 2008; 18:49:22 >
  • Merhaba,

%10 indirimi sadece firmamız adresinden elden teslimde uygulayabiliyoruz. Amacımız kaliteli ekran kartını hiç aracısız, gümrükten çektiğimiz gibi son kullanıcıya ulaştırmak. Bayi, bayinin bayisi vb. prosedürler ve ek maliyetleri aradan kaldırıp direk sizlere ulaşmak, onlarca bayi dostumuz olacağına binlerce müşteri dostumuz olmasını amaçlıyoruz.
    Mevcut Satış kanallarımız:
    www.bilisimport.com
    www.gittigidiyor.com
    Ayten sok. 27/2 , Tandoğan , Ankara'daki merkezimiz ( burada çay, kahve ve %10 indirim mevcuttur, Donanımhaber forumdan geldiğinizi söylemeniz yeterlidir.)
    Kendinize iyi bakın.

• Çok rica ediyorum 1 tane gtx 260 alıpta testini koyun foruma firma olarak bunu yapın ve kutu içeriği nedir söyleyin Araştırıyorum ama bişi bulamadım siz belki yardımcı olursunuz. Bu arada 2 hafta kadar önce 421 ytl idi o kartın fiyatı kurun azizliğine bir tek o kartmı uğradı saygılar..
  • Sayın Promity,

Yeni parti biraz pahalı geldi. Eski parti GTX 260 lar 8 günde tükenmişti. Ama üzüldüm şimdi.. Ankarada iseniz uygun bir günde misafirimiz olup teknik servisimizle birlikte test edebilirsiniz isterseniz. Biz belki forum kurallarına aykırı olabilir diye fazla yazı yazıp inceleme vb. örtülü reklam hissi uyandıracak yazılar yazmamaya dikkat ediyoruz.

Selamlar,

quote:

Orjinalden alıntı: Promity

Çok rica ediyorum 1 tane gtx 260 alıpta testini koyun foruma firma olarak bunu yapın ve kutu içeriği nedir söyleyin Araştırıyorum ama bişi bulamadım siz belki yardımcı olursunuz. Bu arada 2 hafta kadar önce 421 ytl idi o kartın fiyatı kurun azizliğine bir tek o kartmı uğradı saygılar..
  • quote:

Orjinalden alıntı: SYNTAX

Hocam gelen müşterinin üye olmasını inceleyip te ne yapsınlar? Üye misin diye araştırmıyorlar sonuçta, "Donanımhaber üyesiyim" demek yeterli oluyor,elden nakit alımlarda tabi

anladım hocam saol

bu arada far cry 2 cod 4 vs. bi kaç sağlam oyun testide koyarsan ben ankaradayım bütük ihtimal gidip alıcam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi novalgine_plus -- 30 Ekim 2008; 22:52:37 >
  • Keşke Ankarada olsaymışım Sanayi şehri Bursadayız ama Ticaret burda dönmüyor:( . Hani kullanıcı testi adı altında forumda nerdeyse bütün markaların testi var. Umarımki Reklam ve İthalat kotanız artacaktır. 8 günde bitti çok doğru G.G yi takip ederim sürekli ama ilk defa duyduğum için firmayı kim getiriyor nerden getiriyor bilmiyordum.

Malum çok tutulan HİS İCEQ serisi bile TR ilk parti 1000 adetli gelmişti normaldir. Siz Diğer Nvidia GPU lardan aşağı kalmaz diyorsanız lafım yok. Acaba GTX 260^2 ler gelirmi bu firmadan onu bekleyeyim ozaman. Takipçileriniz çoğaldı bilginize

Saygılar..

quote:

Orjinalden alıntı: CENTAURO

Sayın Promity,

Yeni parti biraz pahalı geldi. Eski parti GTX 260 lar 8 günde tükenmişti. Ama üzüldüm şimdi.. Ankarada iseniz uygun bir günde misafirimiz olup teknik servisimizle birlikte test edebilirsiniz isterseniz. Biz belki forum kurallarına aykırı olabilir diye fazla yazı yazıp inceleme vb. örtülü reklam hissi uyandıracak yazılar yazmamaya dikkat ediyoruz.

Selamlar,

quote:

Orjinalden alıntı: Promity

Çok rica ediyorum 1 tane gtx 260 alıpta testini koyun foruma firma olarak bunu yapın ve kutu içeriği nedir söyleyin Araştırıyorum ama bişi bulamadım siz belki yardımcı olursunuz. Bu arada 2 hafta kadar önce 421 ytl idi o kartın fiyatı kurun azizliğine bir tek o kartmı uğradı saygılar..

• arkadaşlar dün bende manli 9600 gt 512mb. olan modelden satın aldım. Sağolsun yasin bey çok ilgi alaka gösterdi. Kart çok rahat palit sonic hızlara ulaşıyor daha zorlasanız gidecekmiş gibi de duruyor. kart çok kaliteli üzerindeki çipler samsung ve soğutma A.C. (Arctic Cooling) ve oldukçada sessiz çalışıyor. almak isteyen arkadaşlara tavsiye ederim.
  • ARkadaşlar kargoyla alabilme ihtimalimiz varmı?Ayrıca High Power 350W Cool-Max psu ile kullanabilirmiyim(350 W Peak değil sürekli verebildiği değer)?
    PSU nun test linki belki aydınlatıcı olur (İnceleme)
    Sistem şöyle
    E2160 o/c 2.7
    Kingston 2*1GB DDR2 800Mhz
    Gigabyte P35-DS3L
    Samsung 80 GB HDD SATA
    Dvd rw ve 2 tane 8 cm fan.Ekstra birşey yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ducard -- 31 Ekim 2008; 12:07:54 >
  • ooo 3dmark2006 çok iyiymiş yaa bnede 9600gt sonic var ama def. kullanıyorum onunla 3,5 ghz lik e5200 ile 11700 puan alıyorum gerçi senin cpu skor benimkinden 1000 fazla
  • @SAMASRA
    High Power 350w ile sorun çıkarmayacaktır.
  • ya telefon açtım üzerimde maximum kart var dedim peşin alamıyacam maximum geçmio dedi kaldık öle
  • samasra 4850 ne oldu
  • quote:

Orjinalden alıntı: hakanlevent

samasra 4850 ne oldu

4850 duruyor.Ben onun amcaoğluyum.Benim kullanıcı adı iptal oldu.Bununla devam ediyorum
  • dedim bıktıda degiştiriyormu
  • 9600GT Manlı kullanan arkadaslar oc den once ve oc den sonrakı gunluk ısı degerlerını belırtırlermı acaba , ellemeye korkuyorum cıdden bırden ısı artar da bıdaha ınmezse dıye, yarın hem yenı kart hem 550w psu gelıyor bı sormak ıstedım
  • dostum kullan biraz karta alış sonra yaparsın oc ni

her kart aynı ısıda aynı o/c hızında calısmaazki

psu almak çok iyi olmuş ama

hadi yarın geliyormuş

hayırlısı olsun
  • kartı bugün aldım ama topladığım pc parçaların yarısı iş yerinde kaldı yarısı evde yarın akşama hepsini toplar bi kullanıcı incelemeside ben yaparım

bi resim ekliyeyim şimdiden

bu arada soğutucu ramlere basmıo bakalım oc li sıcaklık değerleri nasıl olcak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi novalgine_plus -- 1 Kasım 2008; 1:02:27 >

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.