Ya bana manner upgrade yaparken lazım dediler. Ben de bayaa zombi kastım 50 lvl de 2k manner vardı şimdi 54 oldum 2.5k var ama şimdi de şans işi manner bi işe yaramaz diolaaaaaar!
manner bi işe yaramıyor uprage şans işi ama ilerki paketlerde ne olur onu bilemem
biras ara forumda daha geçen tam olarak tartışıldı bu manner konusu ama moralin bozulucak arayınca
Manner normalde uprage yaparken şansını arttırır,kutulardan daha iyi itemler çıkar,vs vs bunu gibi bi kaç özelliklere yaraması lazım,fakat hiç bir işe yaramıyor manner kullanımda değil yarıyan var derse direk postala...
ya baba manner işe yaramıo diolar ama bnim bi arkdaşda 3,5 k mnner vardı valla kutulardan ve abysde çok ii şeler çıktı heerhalde 3k mannerden sonra işe yarıo :P arkdaş 3 abys kırdırdı 3, den shard +1 çıktı
quote:
Orjinalden alıntı: rapstation
ya baba manner işe yaramıo diolar ama bnim bi arkdaşda 3,5 k mnner vardı valla kutulardan ve abysde çok ii şeler çıktı heerhalde 3k mannerden sonra işe yarıo :P arkdaş 3 abys kırdırdı 3, den shard +1 çıktı
abartma abartmaaaaaaaaaaaaaaaaa
maner vala etkisiz eleman "0" die bilinio ama bu konuda pek bisi soyleyemeyceğim
Manner Şans demek inglizce.. Şansını arttırıo Civcivleri kasarsan gelio lvl 1-20 arası 1 manner point 20-30 arasıda 2 manner point gelio
Manner yüksek olunca kutulardan daha iyi itemler çıkıyo başka hiç bir işe yaramıyo herhalde
quote:
Ufak atacaksın dostum etrafta herkes civciv mi sanıyorsun sen!!!!
manner şans demek bende de olimpia da 250 manner vardı abiss aldım 10 tane 2.cisinde şard çıktı bir de +2 ye bastım şimdsi duruyor isteyene satabilirim :))
ben 25 manner la abyss bastım 15. den shard cıktı item düşürmek biras premiumla biras şansla alakalı ama en önemlisi drop rate premiumda artıo bid eüstüne düşük lvl olup yülsek lvl yaratık kesersen o zaman süper ben bi sefer yapayım dedim lvl 1 rouge umu +7 elpiselerle döşedim eline bi reduce kalkan bide +3 yahut +4 reduce stiletto verdim 50da health pot gittim kecoon captainin yanına 38 hit pointim var her seferinde 8-12 arasında vuruyo içiyom ben heal potları tam yarısına geldim derken 10 tane heal pot içimiştim 40 tane cepte daha serefsiz bi mage geldi ve stafı bi çaktı güzelim kecoon captainime benim eleman tak die lvl 2 ye sıçradı %368 ex geldi dropta bana gelmedi. :D ama benm küfürlerim bitmedi çünkü yatırınca adamı ex de gitmio baska hesap acsam premium yok 1 lvl rouge umla 20 lvl kecoon captain kesip kekury düşürme hevesimde kursağımda kaldı ama mage e cok küfrettim . ne alaka bilmiom ama halen içimde acıdır bu olay.
Manner Eskıden Drop Rate ı arttırıyordu Suanda KE de Bır Ise Yaramıyor Faket Ilerde Gene Yarayacak SEn Kasmaya Dewam Et
muaahahahaah kardes manner ingilizce $ans demek ha :DDD daha neler duyacaz bakalim ( sallamayalim lutfen)
birisi de demis arkadas 3 abyss kirdirdi 3 tane shard cikardi masalah diyorum bide allah bilir 3 u de arka arkaya cikmistir demi ehueheheee
bende ters etki yapıyor maner artıkca untegre yapamıyom
quote:
Orjinalden alıntı: surkent
quote:
Ufak atacaksın dostum etrafta herkes civciv mi sanıyorsun sen!!!!
katılıyorum
manner: tarz, biçim, yol, davranış, davranış şekli
Türkçe karşılığı "ahlaklı davranış" olarak çevrilebilinir sanırım...