Gamepass al bedava oyna . şuan alpha aşamasında oyun yok gibi birşey. |
Manor Lords- Gelmiş geçmiş en iyi RTS oyunu geliyor! (3. sayfa)
-
-
Hocam bu gamepass iyi güzelde pc oyunları için geçerli mi ?
-
Evet
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
en büyük eksikliği çift yada karşılıklı oynayamamak. Bu aşamaya gelene kadar oynayacak çok bir şey yok. Maksimum 1 hafta sizi oyalar.
-
Oyun daha kendini tek kişilik deneyimde geliştirmedi co-op diyorsunuz. Bugları düzeltsinler önce.
-
Problemlerin düzeltilebilmesi için oyunun oynanıyor olması gerekiyor. İşte sorunda burada başlıyor. Solo bir şekilde oyun maksimum 2 hafta oynanabiliyor. 2 haftanın sonunda artık oynamanın bir mantığı kalmıyor. Ama eş li yada karşılıklı oynanıyor olsa rakabet yada dayanışmanın verdiği haz ile oynama süresi uzatılabilir. Böylece daha çok sorun gün yüzüne çıkar ve giderilir.
Tabi bu benim bakış açım. Böyle bir oyunu sıkılmadan aylarca solo oynayabilecek birileri belki vardır.
-
Konu başlığındaki gibi bir oyun mu sizce?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
şuan için değil ama beklenti o yönde.
-
generals zero hour oyununu 22 yıldır aralıklarla oynuyorum.
keşke remake gelse. hiç olmadı remastered..
-
Oyunu indirdim 3 günde buga soktum oyunu. derin madeni açtım zengin rezervin üstüne koydum kaynak sonsuz oldu. Ticaret yolu oluşturdum sınırsız satıyorum para sorunu kalmadı çok büyük saldırı yedim ama iplemedi çünkü maiyet falan kurdum 3 günde gelenleri tokat manyağı yaptım yolladım. Onun haricinde bir sürü oduncu keresteci ve bir sürü de ekim yapan adamım var devamlı kereste de satıyorum. Demir madeni sonsuz olduğu için kereste ve demirle sonsuz silah yapıp satıyorum para bok afedersiniz.
Tabii oyun şu an bu kadar bu seviyeye gelince direkt sıktı. Bir iki yer fethettim ama amacı bitti sildim dün akşam.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Numenorian Man -- 5 Eylül 2024; 10:52:44 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X