Şimdi Ara

Mansur Yavaş: Cumhurbaşkanı adayı olsaydım kazanacağımı düşünüyorum (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
80
Cevap
1
Favori
3.245
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
23 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yani herkes söyledi ama senin partin iktidar falan olmak istemiyor.

Bunu hepimiz anlamalıyız. Bunların iktidar olma çabası yokkkkkk. Sadece olabildiğince muhalefet gücü elde etmek istiyorlar.

Artık herhangi bir yönetim planlarının olmadığına eminim.

• Ümit Özdağ, Mansur Yavaş'ı aday gösterin koşulsuz şartsız destekleriz derken, onlar gitti oyu olmayan eski akp lilere vekil verip meclise soktu. Seçimi kazanamayacak tek aday olan Kılıçdaroğlu'nu aday yaptılar

Siyasetten anladığınız yok diyenlerin göz göre göre kaybettirdiği bir seçim oldu. Trajikomik.

75 yaşında kuzeniyle evli bir dedenin fanatikliğini yaptılar. Dede seçimden sonra piyasadan çekildi kayboldu. Halkın arasına çıkamadı bir daha. Bu utanç ömür boyu yeter

Kalanlar da kuruntularla yaşamaya devam etsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sizin özdağ fetö'nün okulları kapatılmasın diye açıklaması var. Akp bir şekilde fetö ile mücadele ederken sizinki samandolu tv'de gezinip duruyordu. Forumda konusunu açarım tırt aklın gider. Bizzat fetullah'ın özdağ bizi destekliyor tweeti var avarel dalton ! Mansur Yavaş: Cumhurbaşkanı adayı olsaydım kazanacağımı düşünüyorum 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-7735754F2 -- 7 Mart 2024; 11:24:16 >
  • fractal design kullanıcısına yanıt

Küreselciler öyle istediler cünkü siyasal islam soslu bir parti ile küresel ajandalari gerceklestirmek halkin gözüne batmayacagi icin

Küreselciler iktidarin karsisina bilerek hep fiyasko kazanma sansi düsük adaylari cikardilar

Hepsinin planli programli oldugunu düsünüyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tarafsiz Goz -- 7 Mart 2024; 12:20:37 >
  • anladığım kadarıyla bu zaferliler aslında zafer partili değil.yazdıklarından çok belli sadce bir oyun peşindeler.birilerine yarasın diye yazılar yazıyorlar çok belli.gecen seçimdede aynısıydı.hep aynı taktik.sonra meğersem oğanda öyleymiş oda oraya gitti zaten Mansur Yavaş: Cumhurbaşkanı adayı olsaydım kazanacağımı düşünüyorum 

• Kuzeniyle evli dedenin fanatikleri yine algı oyunu yapıp nasıl da konuyu dağıtmaya çalışıyorlar

Seçimi bile bile vermenin üstünü örteceklerini sandılar herhalde.

Meclise soktuğunuz eski akp lilerle aranız nasıl? En son Nutuk yırtıp Atatürk'e küfür eden Deva partilinin konusunda yoktunuz?

Üstteki arkadaşın analizinin kalitesi Kılıçdaroğlu'nun siyasi zekasına eşit.

• siyasi zeka diyor oğan nasıl oylarınızı alıp karşı tarafa gitti mükemmel siyasi zekanız varmış.Mansur Yavaş: Cumhurbaşkanı adayı olsaydım kazanacağımı düşünüyorum ayrıca kk kim bitti gitti o.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi leftercan1907 -- 7 Mart 2024; 13:10:25 >
  • leftercan1907 L kullanıcısına yanıt

Ümit Özdağ "Hayatımın en büyük hatası Meral Akşener ile parti kurmak" dedi. Yaklaşık on gün sonra Akşener'e ittifak kurmayı teklif etti. Cevap vermeyince sinirlendi. Liderleride böyle dengesiz takılıyor. Mansur Yavaş: Cumhurbaşkanı adayı olsaydım kazanacağımı düşünüyorum 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-7735754F2 -- 7 Mart 2024; 13:13:26 >
  • Mansur Yavaş: Cumhurbaşkanı adayı olsaydım kazanacağımı düşünüyorum Mansur Yavaş: Cumhurbaşkanı adayı olsaydım kazanacağımı düşünüyorum 

• furandor kullanıcısına yanıt

Taze fotoğraf varsa göndersene pampa?

• Etek bazen kadına yakışmaz bazen erkeğe tam oturur. Nereden aklıma geldi neden buraya yazdım bilemiyorum altan.

• Mylevi M kullanıcısına yanıt

O'nun devligi yaşında değil asla deviremeyişinizde.

• freshwind F kullanıcısına yanıt
    2. Mahmut bektaşiliği boşa yasaklamamis ben bunu anladim

Azınlık psikolojisine girip kalan insanlara karşı düşmanca bir hizip halinde hareket ediyorlar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ülkücü aday hdp li kardeşlerinden oy alamazdı ve kazanamazdı.

seçim zamanı gelince bari ankara elden gitmesin diye ben büyük adamım diyor haliyle.

• Allah siyasetçinin de akıllısını versin. En ufak bir kıpırtın olmadı lan şimdi söylemek ne alaka

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Ben mi çıktım karşısına da deviremedim hohehew :) yahu adam gılıçdar gibi komedik karakterin karşısına çıkamadı canlı yayında, kimsenin karşısına çıkamadı. Gemicik gafından sonra yasakladılar adama televizyonu canlıyı.

onun harici bazı yerlerde muhalefet sorunu var, muhalefet böyle saçmaladıktan bize oy vermeyin diye bağırdıktan sonra çalan da çıkar çırpan da katil de tecavüzcü de.

çocuklara tecavüz edilirken bir defadan birşey olmaz diyenler böyle senin gibiler tarafından övülür. Yani yanımda yöremde yaşasan eşime çocuğuma ; şu adama yaklaşmayın derdim senin için.

• Aday olmak gibi bir cesur çıkışı yapmayarak ülkeyi 5 yıl daha ateşe attı. Ankara'yı alsın şimdi tepe tepe yönetsin. Tabi KK denen hainin de bunda etkisi var, o yüzden Mansur Bey'e çok da kızamıyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Dev demişken gercek bir dev koyalım da şuraya bakalım kimlerin alerjisi var?

Mansur Yavaş: Cumhurbaşkanı adayı olsaydım kazanacağımı düşünüyorum

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Ankara'yı da kaybedeceğini biliyor o yüzden kendisini bu şekilde tanımlıyor.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.