Şimdi Ara

Mansur Yavaş: Cumhurbaşkanı adayı olsaydım kazanacağımı düşünüyorum (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
80
Cevap
1
Favori
3.207
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
23 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Evet ama kendisi söylediklerini unutma hastalığına sahip daha neler neler dedi ve hepsini çiğnedi.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Hayret İmamoğlu ile birlikte seçim gecesi AA'ya inanmayın yalan söylüyorlar seçimi biz üç kez kazandık demiştiler kendisi Cumhurbaşkanı yardımcısı değil mi ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi retro61 -- 8 Mart 2024; 10:10:12 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Olsaydın o zaman, KK diktatörlüğüne karşı gelemedin 5 senemizi yaktın.

• Furondor Hamas-İsrail konusuna bekleniyorsun.Günlerdir şu fotoya bakın hiç mi vicdanınız sızlamıyor demiyorsun insanların gözleri seni arıyor.Yoksa sende mi İsrail'le ticaret yapıyorsun

Bloklamış sanırım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UzmanAga -- 8 Mart 2024; 10:27:53 >
  • 0zkanK. kullanıcısına yanıt

Aramızda kalsın kaybettiler😆

• cidden muhalefetin yerinde olmak istemezdim  

• BeQuiet! kullanıcısına yanıt
    Mansur alamazdi
    Meral aksener her turlu hakareti hak eden donek işguzar oyunbozan ve ahlaksiz bir kadın
    Mansur bos yapmis oyle dediyse
    Secim donemi dedikleri cok dogruydu
    O bir belediye baskani
    Cb degil

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Meral aksener denilen şey gecen Erdogana dusman degilim dedi :D
    Ulkeyi mahveden adama dusman degilse ondandir demektir

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Tarih korkakları yazmaz!

• yakuoo Y kullanıcısına yanıt

Erdoğan düşmanı olabilirsiniz bu yavasi savunmazsin

Ümit Özdağ ve Meral mommy demedi mi seni ben aday yapcam. Gel diye hani nerde ?

• Bu çorbacıya ankaradayken oy vermemiştim. Oy kullanmamıştım hatta. Bu rezilliğe rağmen oy verebilecek olan varsa gitsin versin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Enes Eyibil E kullanıcısına yanıt

Mansur Yavas doğru adaydı. Eğer muhalefetin adayı olsaydı Erdoğan'a 20 puan fark atacaktı.. Ümit Özdağ ve Merak Akşener'in yanında ciddi bir MHP oyunda alacağı kesindi.

Fakat sinsi ve içten pazarlıklı Kılıçdar Yavas aday olduktan sonra vazgeçmeyip kendide CHP'den aday olsa idi seçim yine kaybedilir di nitekim CHP adı ve bazı etnik ve mezhepsel gruplar Kılıçdarı destekleyeceği için oyları bölerdi.

Dolayısıyla Kılıçdar'ı kendini dayatmayı bırakması ön koşuldu fakat Kılıçdar Erdoğan'ın kazanması için getirilmiş bir piyon oldugundan bunu asla yapmayacaktı.

• Periah kullanıcısına yanıt

Yukarıdakilerde dedeleri savunuyor hala

• Bunlar vatandaşın rahata ermesinden çok kendi koltuklarının rahatını düşündüğü için memleket bu halde.Bunlar koltuklarında otursun,imtiyazları devam etsin gerisi tırıvırı bunlar için...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evet haklı kazanırdı ama katılmadı ve bizi buna mahkum etti konuşmaya gerek yok

• Mansur'un yüzsüzlük seviyesi:

MatterArsivyoutube
    ben yazdım kadere
    https://www.youtube.com/watch?v=MQ17A8iThXY
  • kilicdaorglu gitti napti aksener,ilk firsatta arkasina bakmadan kacti,sanirim meydan bana kalacak akliyla hareket ediyor ama sectigi belediye elemanlarin anketleri assa yönlü,iyi parti baraj altinda kalirsa sasmamak gerek..

• Ua-87 kullanıcısına yanıt

mansur yavas veya imamogu birsey yapamazdi,son söz birden cok kaybetmis inatci bir genelbaskanin yüzünden kayankalan bir olaydi,sonunda cumhurbaskanligi secimide kaybedince artik onun emeklige ayrilmasi gerekti ama aksener hanfendi,kemal kilicdaroglu al assa edildikten sonra chpdeki yenilikcilere sirtini cevirdi,meral hanim sonunda gercek yüzünü gösterdi..

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.