Şimdi Ara

Mansur yavasin bütün anketlerde fark atmasi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
74
Cevap
0
Favori
4.352
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İmamoğlu, Türk siyasetine Erdogan gibi uzun yıllar damga vuracak gibi duruyor. Profilleri çok benzer. Parlama noktaları ikisinin de aynı; İBB başkanlığı. Mizaçları da çok benzer. İmamoğlu kaybetmez, Türk siyasetini dizayn edenler buna izin vermez. İBB başkanlığını kazanamayan biri CB olamaz. Erdoğan'ın dediği gibi İstanbul'u kaybeden Türkiye'yi de kaybeder. İmamoğlu'nun karşısında Kurum gibi bir bürokratın şansı hiç yok. Binali Yıldırım kadar oy alabileceğini düşünmüyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 0zkanK. kullanıcısına yanıt

Ben bu muhalefete kızgın ve kırgınım. Islak tuvalet terliği in bile kazanabileceği bir seçimi göz göre göre kaybettikleri için...

Bunca halkın umudunu - sokaktan gelen Yavas veya İmamoğlu aday yapışsın çağrılarını görmezden gelip halkın inadına inadına onlara en ters gelen - Erdoğan'a ise can suyu verecek adayı bulup çıkarttılar için.

İşte o nedenle diyorum ki bunlar oldugu sürece Erdoğan ülkenin içine etsede biz kurtulamayacağız. Muhalefet değişecek halkın sesini duyan nsanlar gelecek. İşte o zaman Türkiye sürüklendiği Ortadoğu bataklığında kurtulacak.

Ben bu yuzden Zafer diyorum, eskiden İyip diyordum. Ancak bunların danışıklı dövüş oldugunu düşünüyorum artık.

Bizim bu adi oyundan çıkıp çarkı kırmamız gerek bu ülkeyi kurtarmak için. Bu halk Erdoğan'ın göz göre göre kaybedeceği seçimi ona zorla kazandıran bir muhalefeti haketmiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Periah -- 18 Şubat 2024; 22:21:46 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Başkan kadar il genel mecliside önemli.Gördüş işte başkan ve meclis aynı partiden olmalı.

• mansur bey ne yapmışta %69 almış kemal beyin adamları sanırım halen görevde.Mansur yavasin bütün anketlerde fark atmasi 

• Eskiden mansura oy veren biri olarak bu sefer ne mansura ne turguta oy vericem.

Şuan erdoğan’ın başımızda olmasının bir sebebi de mansur’un halkın sesini değil de genel başkanının sesini dinlemesi.

Bu sebeple mansur’a kırgın ankara halkından sağlam bir tokat yemesi gerektiğini düşünüyorum.

• furandor kullanıcısına yanıt
    Bu sefer de Kurum %70 ile geliyor :D

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Konuyu kk lı trol 1234Rambo açtı sandımMansur yavasin bütün anketlerde fark atmasi 

• Outlaw-E kullanıcısına yanıt
    Ekrem değişebilir .

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • furandor kullanıcısına yanıt

Mansur yavasin bütün anketlerde fark atmasi 

• Periah kullanıcısına yanıt

Hocam seçmenin akıllı olması lazım. CHP, AKP, MHP gibi düzen partilerine oy vermemesi lazım.

• Ankara seçmeni belediyenin bütçesini dinazora değil halka harcayani seçti, yine seçecek. Ben mansur başkanın o kadar oy almasina değil, akp nin yüzünden hiyanet, sahtekarlik, yalan - dolan akan adayinin oy almasina şaşırdım.

• Adamın doğru dürüst bir icraatı yok ama polemiğe girmiyor, populizm yapmıyor, pkk siyasetçilere yanlamıyor. Bu yanlarıyla badi ekremden ayrılıyor. Kolay kazanacak gibi görünüyor.

Gerçekten Mansur çıksaydı farklı olurdu hayırlısı olsun ne diyelim

• sonardan başka inanmam. her seçimde nokta atışı ile biliyor neredeyse. bunlar düzmece paralı anket genel seçimde de chp kazanıyordu bunlara göre.

• por favor kullanıcısına yanıt

neredeyse hdpden oy almıyor diyceksiniz sandım biran.Mansur yavasin bütün anketlerde fark atmasi 

• Bir kaç gün önce Ankara da idim şu kadarını söyleyim akp fanatiği olanlar bile yerel seçim için Mansur başkan diyor Ankara da hemen herkes memnun ondan şu anki Keçiören belediye başkanı olan akp adayını iyi bildiklerinden kimse desteklemiyor ve sevmiyor bu yüzden Ankara da Mansuru kimse yıkamaz ama İstanbul için aynı şeyi söyleyemem orda İstanbul halkı çok fena bölünmüş durumda.

Kılıçdaroğlu, Mansur Yavaş ve İmamoğlu gibi güçlü isimler varken seçimi kazanma şansı olmayan Erdoğan için elinden geleni yaptı. Bir de üstüne eski akp lileri muhalif kontenjanından meclise soktu.

Bu utanç ona ve şakşakçılarına ömür boyu yetmeli.

Mansur yavasin bütün anketlerde fark atmasi

• man utd kullanıcısına yanıt

Don kişot aday gösterseydi tayyip ve avanesi şu anda vatana ihanetten yargılanıyordu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sıçuruk Kedi -- 4 Mart 2024; 13:28:10 >
  • masurun 3 tan eser yada projesi ne deseniz kpsssi sorusu olur.Mansur yavasin bütün anketlerde fark atmasi 

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.