< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Mansur yavasin bütün anketlerde fark atmasi (3. sayfa)
-
-
Adam Ankara’da marka. Tabi ki fark atacak..
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Mansur %55+ ile gelecek. Her parti bunu biliyor zaten. Sırf Mansur'u başkan yaptırmamak için çıkarılan Topel'in %1 alması bile acınası olur.
İmamoğlu kaybedecek, geçen seçimki kadar sükse yapamadı, halk 1 kere imkan vermişti, şimdi geri alacak.
-
Vatan bölündü bölünecek Mansur hala gitsin belediye de Ankara'nın çöpüyle uğraşacak. Kendisi cumhurbaşkanlığı seçiminde kimsenin onayını almadan çıkıp adayım dese milyonlar onu destekler sokaklar bayram gibi olurdu, 6lı masa da kabul etmek zorunda kalırdı. Rahatlıkla da AKP'lilerden oy alıp seçilebilirdi.
Kendisine düşen sorumluluğu yapmadı. O yüzden ben artık vizyonsuz olduğunu düşünüyorum kendisinin.
İmamoğlu mu kaybedecek 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
ikisi de kaybedecek
-
Seçimden sonra burada toplanalım. Herkes tahminini yazsın.
-
1961 yılından beri Ankara ve İstanbul belediyesini hep aynı parti kazanmış, şimdi de öyle olacak... Ankarayı mansur yavaş alırsa istanbulu da ekrem alır.
ben rasgele oy verecem, kağıtta en yakışıklı kimse ona oy verecem.
edit: fikir değiştirdim, şu resmin renkli çıktısını alacam A4 kağıdına ve seçim zarfına bunu koyacam. en azından oyları okurken sayemde eğlenirler biraz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nikita7404 -- 18 Mart 2024; 20:59:33 > -
Mansur ankarada çok oy kaybedecek. Özellikle batıkentten çok kaybı olacak bence. Ama sonuçta gene seçilir mi en büyük aday.
Cengiz Topel 5-6 puan alacak, mevcut ABB 51'lerden 46'ya düşecek, 1-2 puanda Saadet vs. bağımsız aday çıkardı oradan kaybedecek.
Turgut 48,77 alması gerekir 28 Mayıs'a göre, buradan ZP ve YRP 1-2 puan eritir diye düşünüyorum, 45,10-45,50 civarı alacak.
Mevcut ABB ise 44,50-45,00 civarı alacak, ikisine de +/- 1-2 puan diyebiliriz.
Turgut Başkana hayırlı olsun. Ankara için İnşâAllah kazanacaktır.
Allah şifa versin
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
%10-12'lik kisim bagimsiz paşa
-
Blokla geç 😂😂
batıkent yenimahalle çankaydan kaybı olmaz.
-
Yok, 2023 28 Mayısı attım ben.
Buradan 48,77'yi muhafaza etse garanti kazanır ama YRP 100 bin koparacak. Eriyen oylarla beraber 48,77'den 46 civarına inecektir.
Mevcut ABB ise 51 civarından 5-7 puan Cengiz alsa 45-46'ya düşecek, 1-2 + 1-2 Saadet ve diğer minnak partiler koparsa dip seviyelerde 42 alır. Tabii tepki oylarıyla ben 44-45 alacağını düşünüyorum.
Neyse 50 saat sonra belli olacak. Bakalım.
Seçimi Cengiz T Y belirleyecek, %5-7 alırsa hayırlı olsun Turgut Başkana.
Genel seçimde de böyle fark atıyordu. Aman kılıçdar uyanmasın aday ben olacağım diye ortaya çıkar yine.
-
Batıkentte yaşıyorum. Kimse memnun değil. Adamların polatlıya su götürcez diye kazıp yaptığı yollarda araçlar halay çekiyor. Son 1 yılda attıkları tüm afsaltlar pok gibi. Kimle konuşsam vermeyecez diyor.
Geçtiğimiz günlerde bi toplantıda AKP'li bir isim "yaptırdığımız anketlerde Kurum 1-1.5 puan ya önde ya geride çıkıyor" dedi.
Sonra da itiraf gibi yorumunu ekledi:
"Kurum bizim yaptırdığımız anketlerde bile 1-1.5 puan önde çıkıyor ise 7-8 puan farkla kaybedeceğiz demektir"...
Özet.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ormanci -- 28 Mart 2024; 15:13:23 > -
bu kadar fark olmasının imkanı yok 48-44 gibi bir sonuç ile biter yok 15 puan yok 20 puan abartmasınlar.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X