Bildirim
mantar yetistirmek istiyorum
Samsung Galaxy S25: Yapay Zeka Parmaklarınızın Ucunda
https://www.amazon.com.tr/stores/page/92F263DE-74F5-45CA-B8EE-2FA578898A76?ref_=s25dh
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
-
Buldunuz mu yöntemini, üretebildiniz mi acaba.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hangi mantarın kültürünü yapmayı düşünüyorsunuz kültür mantarı (agaricus bisporus) 22-23 derece sıcaklıkta %70-90 nem ile ışık ihtiyacı olmadan yetistirebilirsiniz ancak mantar miseli, kompost , örtü toprağı hazırlama çok sıkıntılıdır hazır olarak dikdörtgen prizması şeklinde torbalar halinde satan yerler var.
İstiridye mantarı(pleurotus ostreatus) üretiminde ise 17-18 derece sıcaklık nem ve mantarın furtifikasyon organı oluştugu dönemde ışığa ihtiyaç var kütüğe aşılama yönteminde uzun süre ürün alsanız da torba yöntemi ile daha kısa zamanda daha çok ürün alırsınız kütüklerin yer kaplaması ağırlık gibi dezavantajları olması nedeniyle torba yöntemi daha çok kullanılıyor.
Her iki mantarın kültürü yapılırken en sıkıcı olacak şeyde küf oluşumu olacaktır.
Mevsimi gelince dağdan mantar toplayıp kanlıca mantarı diye satıyoruz daha zehirlenip ölen olmadı çok şükür. Kavak agacında mantar yetiştirmeyi deniyorum. Sonuç aldım. Kavak ağacını herzaman bulmak zor oluyor. Kavak ağacın talaşını denemek için bir kaç torba hazırladım. Alerjim olduğunu anladım tüm yüzüm alerjiden dolayı şişmeye başladı. Nefes almakta güçlük çektim ,
bende mantar yetiştirmek istiyorum bahçede yetişen mantarlar var mıdır illa karanlık ortam mı gerekli verimli bahçemiz var izmirde toprak verirmi yüksek hava sıcaklığı şu sıralar 14 15 derece mantarlara karşı aşırı bir ilgim var çeşitleriyle ilgili yetiştirme ile ilgli kitap dergi kaynak tavsiyelerine açığım
Kuzugöbeği mantarı yetiştşren varmı
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X