Şimdi Ara

Sehit olmak istiyorum!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
28
Cevap
0
Favori
1.226
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ulkem ugruna , vatanımın ugruna , gozumu kırpmadan sehıt olmak ıstıyorum. Askerde kardesım dıyecegım kısılerle savunmak ıstıyorum. Ne kadarda su an bu haberler paylasılmasa da. Evet . Asker cocuguyum ama sehıt olmak nasıp olur ınsallah.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• bende bir dünya savaşında komutan olup ülkemi kurtarmak isterdim.
  • Kardeşim Allah nasip etsin ama şuan bu hükümet varken gidip doğuda şehit olmak değil de bir gün gerçekten vatanı müdafaa mecburiyetinde düşersek o zaman şehit olmak daha hayırlı diye düşünüyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şehit arapça bir kelimedir ve anlamı islamiyet uğruna canını feda etmektir/savaşta islamiyet uğruna. Artık herkese şehit diyorlar. öğretmenin ayağı kayıyor başüstü düşüyor şehit oluyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Demacia -- 4 Ocak 2014; 1:23:18 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Suprémacy

Kardeşim Allah nasip etsin ama şuan bu hükümet varken gidip doğuda şehit olmak değil de bir gün gerçekten vatanı müdafaa mecburiyetinde düşersek o zaman şehit olmak daha hayırlı diye düşünüyorum.

evet hocam ! Nasıl anlatıcam bılmıyorum ama.

• ayakkabi kutulari icin degmez

• Eğer cidden gönülden istiyorsan onun motivasyonu yeterli ama hatırlanman en fazla 1 yıl sürer, unutulursun. Ve şehit olmak istemek işin kolayına kaçmanın başka bir versiyonu, dönem teknoloji dönemi. Eğer şehit olarak katkın olursa sadece o dönemi kurtarırsın ama teknolojik olarak katkıda bulunursan (bilim adamı) ülkenin geleceğini değiştirirsin. Şehit olma hayalide düşük ve güçsüz devletlerde görülen bir durum.

Not: Evet şehit Arapçadır ve aynı anlamı taşımıyor dediğimizle ama yerine getirecek başka kelime bulamıyoruz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Amrothrim -- 4 Ocak 2014; 1:26:26 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Akademisyen Olmak İstiyorum
    6 yıl önce açıldı
    Komando Olmak İstiyorum
    10 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Onun yerine kendine bir alan seçip onda bir numara olarak güçlen ve nüfuz sahibi ol daha yararlı olursun vatanımıza.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ken Adams

Onun yerine kendine bir alan seçip onda bir numara olarak güçlen ve nüfuz sahibi ol daha yararlı olursun vatanımıza.

Normalde nefrolog olmak ıstıyorum ama malum yaklasıyor. Dusundukce dusundum.

• Sistem seni çok iyi etkilemiş.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Albert Camus

Sistem seni çok iyi etkilemiş.

Her konuda senin gibi bi tane olmak zorunda mı ? Adam vatan askını dile getiriyor sen sistem diyorsun hala büyük ihtimalle gece gündüz ot içip gitar çalan hippinin tekisin.

• bugün apoyu salmak isteyen bir açılım komedisi var. eğer mezarında kemiklerin sızlasın istiyorsan şehit ol. AmAa şehitlerin değeri bilinmiyor artık. şehitlerin adından bahseden faşist apoyu öven ise liberal oldu. ülkemiz açılım uğruna nerelere geldi. aponun salınması yakındır. ve salındıpğı gün ülkeden çtı çtımayacak. halkı o kıvama getirdiler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Amrothrim

Eğer cidden gönülden istiyorsan onun motivasyonu yeterli ama hatırlanman en fazla 1 yıl sürer, unutulursun. Ve şehit olmak istemek işin kolayına kaçmanın başka bir versiyonu, dönem teknoloji dönemi. Eğer şehit olarak katkın olursa sadece o dönemi kurtarırsın ama teknolojik olarak katkıda bulunursan (bilim adamı) ülkenin geleceğini değiştirirsin. Şehit olma hayalide düşük ve güçsüz devletlerde görülen bir durum.

Not: Evet şehit Arapçadır ve aynı anlamı taşımıyor dediğimizle ama yerine getirecek başka kelime bulamıyoruz.

Hatırlanmak ? Çanakkale,Sakarya... daha niceleri... Oradaki atalarımız amacı hatırlanmakmıydı? Hayır. Şehitliği Allah isteyene değil istediğine verir.
    Söz konusu hatırlanmaksa bırak kimse hatırlamasın ne farkeder.
    Varsın ülkem dinim için öleyim boş kuyularda cesetim çürüsün hiç önemli değil. Kimse de bilmesin benim şehit olduğumu. Önemli değil. Çünkü bilen birisi var ve o bizlere yeter.

Bazı arkadaşlar şehitlik din yolunda olur demiş.

Namus önemlidir. Dinini yok etmek isteyenlere karşı savaşırsın dininin namusunu korursun. Vatanını işgal etmeye çalışırlar onun uğruna savaşır namusunu korursun. Ananı bacının namusunu korursun gerekirse bunun için ölümü göze alırsın. Şehitlik böyle bir şey.

Ateistler gelip te lütfen trollemesin konuyu.

• yeni yasayla herkes şehit sayılmıyormuydu
    kamyonun önüne atla sivil şehit ol işte
  •  Sehit olmak istiyorum!
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kepsut Teknik

quote:

Orijinalden alıntı: Ken Adams

Onun yerine kendine bir alan seçip onda bir numara olarak güçlen ve nüfuz sahibi ol daha yararlı olursun vatanımıza.

Normalde nefrolog olmak ıstıyorum ama malum yaklasıyor. Dusundukce dusundum.

nerden geliyor hocam nefrolog olma isteği

ha ayrıca yok yere şehit olmak ne bu ülkeye ne birine bir şey kazandırır, genelde hayatta geleceği düşünmeyenler, bi amacı olmayanlar hedefsiz insanlar bu kadar çok ölmeyi isteyebilirler.
    eğer vatan uğruna bir şey yapmak istiyorsan çok çalış, iyi yerlere gel ülkeye bir şey kat. ne bileyim ihracat yap, akademisyen ol öğrenci yetiştir, proje sun, üretime katkı sağla, vakıf kur öğrencilere burs ver vsvs
    şehit olunca eline ne geçecek ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Seviyeli Yarbay -- 4 Ocak 2014; 1:58:00 >

• Polat mı izledin yoksa Ülkücüler mi gaza getirdi ?

• Bu ülkeyi kuran atalarımız anlıyorum ki boş yere canlarını verip şehit olmuş gerçekten yazık

• Şehit olabilmen için ülkenin şeriatla yönetilmesi gerekiyor.Şehit falan olamazsın
  • Kim hatırlayacak ? Anan baban kardeşin gerisinin umrunda olmayacaksın.Haber bülteninde vesikalık fotoğrafıla 15 saniyelik bir haberin dönüp ardından kameramanın saçını ısırıp çeken lama haberine geçilecek.Seni haberlerde izleyen ak gençlik kürdanla dişini karıştırırken haberin 5. saniyesinde başbakanın nutuk attığı bir haberi yayınlayan yan kanala geçecek.Bir kısım duyarlı vatandaş senin için 5 dakika üzülüp hükümete ve teröristlere söverken ertesi gün bünyesi şehit haberlerine alıştığından o da seni unutmuş olacak.E sen ne oldun? 3-5 yiyicinin kirli oyunları yüzünden kim vurduya gittin.Vatanı mı savundun? Eh ananı babanı avutmak için öyle diyecekler.Aslında olan ne? Seni keklik gibi avlayacak adamların arasına bir çömez olarak salınıp ölüme gönderildin vatan savunduğun yok zira ortada bir mücadele değil siyasi işler var.

Eskide kaldı o işler yani gaza gelme uğruna öleceğin adamlar ayakkabı kutularıyla gününü gün ediyor öleni sallayan yok.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.