Şimdi Ara

manticore ve centeur droplarını bilen?? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
76
Cevap
0
Favori
4.862
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: darkswordman

quote:

Orjinalden alıntı: baddayberkk

Peki Servant Of İsiloon dan ne çıkıyo bilen varmı 7tane kestim boş

high class item
    Bana middle class çıktı

• hiçbişey düşmüyo centaur dan adamlar sadece zevk için kesiyo o atları

YAŞASIN SNOW-MAN hem kolay kesiliyo hemde 100tane kırdır mutlaka ib-shard düşüyo yuppiii.Yılbaşını iple çekiyorum
  • Burda manticore keserken bi resmim var :) 4-5 tane kestik ama içinden hiç bişey çıkmadı

http://img123.imageshack.us/my.php?image=manticore3rc1.jpg
  • manticoreden complete duşuyo diye duydum ama hell abyss teki manticore den, sanırım düşen itemlerde hell abysste kesilenlerden düştü ???
  • bize dün 10.00 para düştü şü armorda satılanlardam bide viper sıtaf manticoreden
  • Hell abbsyde manticoreden abbsy lulabılıy mi ne öle bişi çıkıyor..

Monsterı 30 Sn uyutmaya yarıyor sanırım..
  • artık ne cıkacagınuı bılemessın sansına
  • ARKDAŞLAR DUN YAKLAŞIK 2 İLE 3 SAT ARASI centaur KESTIM DÜŞEM ITELER 1 TANE SHARD, 2 TANE PRIEST CITIN, 2 TANE CRIMISION CITIN DÜŞTÜ.CYBERDA SHARDIDA 220 MILYONA SATTIM BOLE BIR KONU OLACAGINI BILSEYDIM SS CEKERDIMM AKLIMA GELMEDI HİÇÇ.AMA BI DAHA KINE DÜŞERSE ÇEKIP KOYARIM SS
  • valla 15-16 tane maticore baya da centaur kestim havamolsun die hiçbişey düşmedi adam gibi uğraşmaya değmez onun yerine dm kes daha iyi
  • Manticoredan şimdiye kadar bişe düşüremedim ama centaurdan shard düşmüştü.
  • abssyy helldekinnerden shell düsüomus
  • ne manticoredan bi şi düşer ne de centaure dan ama bi söylentiye göre manticore abysste kesilirse içinden shell düşebiliomuş ama hangi parça hiiiiç bilmiom

bu arada bi ark demişki centaurdan shard düştü yok ib düştü bare uyduruosan düzgün uydurda enion bow fln de elindeki enion ya daha inandırıcı olur

uyduranların alayına

• servant of isilondan shell düşüyo beyler bizzat gördüm hem onu mageler çok rahat kesiyolar
  • centaur mudur nedir ne çıkar o cisimlerden yaa hiç kesmeyi denemedim 65 e kasıyorum manes iAMSercan

• sercan salak salak konusup adamın canını sıkma salak smilelerinide kendine sakla...
  • manticore dan shell dusurmustu arklar 30 tanede falan
  • pekı ben archerınm arkadas ice mage centaur u o buzla durdursa ben uzaktan arc shout ıle kesebılırmıyım yoksa benı yatırırmı sonucta elınde ok var benım lvl 60 master acık atack wolf ıle 1444

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi monarıza -- 25 Temmuz 2006; 0:59:23 >
  • sana söyle söyleyeyim centaur uzaktan ok atarak buff kırıyor haberin olsun ve hiç bir centaur uzaktan kesilemez taaki çok saglam birkaç okçu ile belki :D ben 55 lvlım warrior tek bufferle kesiyuorz ama centauru dışarı çıkartıp öle kesiyoruz digerlinin yanında yemez çünkü he bu gune kadar belki 100-150 tane kestim ama para ve buyuk mana pottan başka bişiiy düşmedi... eger shar düşüyorsa ve ib umarm bana çıkar... :)
  • Valla bizim arkadaşlar Centraur dan Rogue Chitin düşürmüşlerdi X te, Centaurdan az da olsa High Class item düşebiliyor, Manticore dan ise +9 takılar düşüyormuş vede 1440 lık can potu galiba
  • quote:

Orjinalden alıntı: aaa_TR

ne manticoredan bi şi düşer ne de centaure dan ama bi söylentiye göre manticore abysste kesilirse içinden shell düşebiliomuş ama hangi parça hiiiiç bilmiom

bu arada bi ark demişki centaurdan shard düştü yok ib düştü bare uyduruosan düzgün uydurda enion bow fln de elindeki enion ya daha inandırıcı olur

uyduranların alayına

Niye uyduralım be bebecik... Çıktı ki çıktı diyoruz sen inanmassan inanma adam sormuş cevaplıyoruz. Herkesi kendiniz gibi uyduruyor sanmayın...

Eniona anca senın gıbı saflar inanır işte... ENİON BOW FORGETTEN TEMPLE İTEMIDIR! ATTAN EŞEKTEN DÜŞMEZ....

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.