Şimdi Ara

manticore ve centeur droplarını bilen?? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
76
Cevap
0
Favori
4.862
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • arkadaslar bu centaur guclu bı hayvan mı bı warıor 60+ bide 1920 heal kesılır mı
  • quote:

Orjinalden alıntı: ahmetdabak

centaurdan chıtın sheld cıkıyo...
    herkeze ii kandiller

uçtun sende chitin shield sadece isiloondan çıkıyor eskiden lesath ın dropları arasındaydı cz şimdi sadece isiloondan düşüyor söylerken uçmayalım cs çıksa millet neden isiloonla uğraşsın gider centaur keser
  • quote:

Orjinalden alıntı: The_Playboy

quote:

Orjinalden alıntı: aaa_TR

ne manticoredan bi şi düşer ne de centaure dan ama bi söylentiye göre manticore abysste kesilirse içinden shell düşebiliomuş ama hangi parça hiiiiç bilmiom

bu arada bi ark demişki centaurdan shard düştü yok ib düştü bare uyduruosan düzgün uydurda enion bow fln de elindeki enion ya daha inandırıcı olur

uyduranların alayına

Niye uyduralım be bebecik... Çıktı ki çıktı diyoruz sen inanmassan inanma adam sormuş cevaplıyoruz. Herkesi kendiniz gibi uyduruyor sanmayın...

Eniona anca senın gıbı saflar inanır işte... ENİON BOW FORGETTEN TEMPLE İTEMIDIR! ATTAN EŞEKTEN DÜŞMEZ....

• öfff nedense bu manticor mudr nedir bide centuerin drop son günlerde number one
  • shard veya ıb duştugunu ılk defa duydum
  • asga da olması lazım
  • quote:

Orjinalden alıntı: kadkad

arkadaslar shard bildiğim kadarıyla dm ve türleri doom soldier ve gargoilden düştüğünü biliyorum
    her çeşit shelli competeyi rahat düşüreceğiniz dark stoen dur 2 saat keserseniz mutlaka düşer ayrıca falcondan ve cw dende düşüyor fakat oldukca zor
    ib chitinlar vede harbon larke break golem ve türlerinden
    mirage harpy ve türleri
    glave troll ve türlerinden bol bol düşüyor

fakat önemli bir nokta bunları düşürmek için en az 2 saat uğraşmanız gerekiyor vede hangi yaratığı keserseniz kesin seri kesmeniz gerekiyor inanın meyvesini alırsınız ben cok düşürdüm

Arkadaşım 2 saat falan uğraşmak gerekmiyor . Ben arkadaşımla iddia ya girdim o dedi daha 51 lwl de troll kesemezsin falan filan keserim dedim . Bi tane kestim glave çıktı ilk kesişimde ... Şimdi troll kesiyorum 30 31 tane olduğu zmn glave düşüyor ... Yani zamanla alakası yok şans işi .

• bana bir keresinde manticore den priest kolluk fp düşmüştü bir daha da kesmedim

server: Xigenon
    lvl :53
    class: mage
    char satılık tır isteyen bana pm atsın
  • ganaturdan shard cikarmistik bide normal chitin
    ss yok luzum gormedim hem cok olmustu

acemiler cenatura yaklasmayin derim birini keserken oteki ....... :)
  • hersey ckalbr la
  • durun bırz post kasım la
  • laynnnn
  • quote:

Orjinalden alıntı: Attention!Cenq

Hell abbsyde manticoreden abbsy lulabılıy mi ne öle bişi çıkıyor..

Monsterı 30 Sn uyutmaya yarıyor sanırım..

ilginç
  • quote:

Orjinalden alıntı: IamKmkm

Hell Abysteki Centaurlardan Priestlerin 70 lvl masteri ıcın kullanılan Abys Eye cıkıor

bu dogrudur ben su ana kadar hep abyss de kesmısımdır centaur içinden bana su ana kadar abyss eye abyss lulaby cıktı bide-str +3 abyss gem full plate elemental staff yane içinden high class cıkmaz centaurun ıcınden soyleyenşerde baya sallıor ben x de oynuorum su ana kadar kımsenın kestıgını fazla gormedım kesenlerde en fazla 10 tane kesıp cıkıolarlar ama tek sorun su ana kadar centaurlarda 20 sefer yatmısımdır cunku debuff atıor.. manticoreden de hıc bişi cıktıgını gormedım kestım kestım ama nafile sdece coın 2 saat sonra ss ler gelıor
  • Centaur diğer canavarlardan daha zeki bir hayvandır neden diye sorarsanız?

Onlara TS işlemez,o beygirin bi arkadaşına dalarsanız diğerleri bunu görürse kötü olur.

57'ken arkama 1500/300/960 bi priestle kesiyordumki attackım çok azdı ozmnlar,şimdi 59 lvl warrior'um en fazla 25 snyemi alıyor.

Yukardaki 60 lvl warrior 1920 healle kesermi demiş çok rahat keser.Yaklaşık 10 tane kesmiştim Kalluga'da en iyi düşen,ve sonunca düşen Priest Fp +1'di
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.