arkadaslar bu centaur guclu bı hayvan mı bı warıor 60+ bide 1920 heal kesılır mı
quote:
Orjinalden alıntı: ahmetdabak
centaurdan chıtın sheld cıkıyo... herkeze ii kandiller
uçtun sende chitin shield sadece isiloondan çıkıyor eskiden lesath ın dropları arasındaydı cz şimdi sadece isiloondan düşüyor söylerken uçmayalım cs çıksa millet neden isiloonla uğraşsın gider centaur keser
quote:
Orjinalden alıntı: The_Playboy
quote:
Orjinalden alıntı: aaa_TR
ne manticoredan bi şi düşer ne de centaure dan ama bi söylentiye göre manticore abysste kesilirse içinden shell düşebiliomuş ama hangi parça hiiiiç bilmiom
bu arada bi ark demişki centaurdan shard düştü yok ib düştü bare uyduruosan düzgün uydurda enion bow fln de elindeki enion ya daha inandırıcı olur
uyduranların alayına
Niye uyduralım be bebecik... Çıktı ki çıktı diyoruz sen inanmassan inanma adam sormuş cevaplıyoruz. Herkesi kendiniz gibi uyduruyor sanmayın...
öfff nedense bu manticor mudr nedir bide centuerin drop son günlerde number one
shard veya ıb duştugunu ılk defa duydum
asga da olması lazım
quote:
Orjinalden alıntı: kadkad
arkadaslar shard bildiğim kadarıyla dm ve türleri doom soldier ve gargoilden düştüğünü biliyorum her çeşit shelli competeyi rahat düşüreceğiniz dark stoen dur 2 saat keserseniz mutlaka düşer ayrıca falcondan ve cw dende düşüyor fakat oldukca zor ib chitinlar vede harbon larke break golem ve türlerinden mirage harpy ve türleri glave troll ve türlerinden bol bol düşüyor
fakat önemli bir nokta bunları düşürmek için en az 2 saat uğraşmanız gerekiyor vede hangi yaratığı keserseniz kesin seri kesmeniz gerekiyor inanın meyvesini alırsınız ben cok düşürdüm
Arkadaşım 2 saat falan uğraşmak gerekmiyor . Ben arkadaşımla iddia ya girdim o dedi daha 51 lwl de troll kesemezsin falan filan keserim dedim . Bi tane kestim glave çıktı ilk kesişimde ... Şimdi troll kesiyorum 30 31 tane olduğu zmn glave düşüyor ... Yani zamanla alakası yok şans işi .
bana bir keresinde manticore den priest kolluk fp düşmüştü bir daha da kesmedim
server: Xigenon lvl :53 class: mage char satılık tır isteyen bana pm atsın
ganaturdan shard cikarmistik bide normal chitin ss yok luzum gormedim hem cok olmustu
acemiler cenatura yaklasmayin derim birini keserken oteki ....... :)
hersey ckalbr la
durun bırz post kasım la
laynnnn
quote:
Orjinalden alıntı: Attention!Cenq
Hell abbsyde manticoreden abbsy lulabılıy mi ne öle bişi çıkıyor..
bu dogrudur ben su ana kadar hep abyss de kesmısımdır centaur içinden bana su ana kadar abyss eye abyss lulaby cıktı bide-str +3 abyss gem full plate elemental staff yane içinden high class cıkmaz centaurun ıcınden soyleyenşerde baya sallıor ben x de oynuorum su ana kadar kımsenın kestıgını fazla gormedım kesenlerde en fazla 10 tane kesıp cıkıolarlar ama tek sorun su ana kadar centaurlarda 20 sefer yatmısımdır cunku debuff atıor.. manticoreden de hıc bişi cıktıgını gormedım kestım kestım ama nafile sdece coın 2 saat sonra ss ler gelıor
Centaur diğer canavarlardan daha zeki bir hayvandır neden diye sorarsanız?
Onlara TS işlemez,o beygirin bi arkadaşına dalarsanız diğerleri bunu görürse kötü olur.
57'ken arkama 1500/300/960 bi priestle kesiyordumki attackım çok azdı ozmnlar,şimdi 59 lvl warrior'um en fazla 25 snyemi alıyor.
Yukardaki 60 lvl warrior 1920 healle kesermi demiş çok rahat keser.Yaklaşık 10 tane kesmiştim Kalluga'da en iyi düşen,ve sonunca düşen Priest Fp +1'di
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme