Şimdi Ara

MANTIKLI ARAÇ: Mini cooper 1.5d otomatik. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
1
Favori
26.256
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: onurranger

301 dizel diyorsunuz pes artık. Pejonun en dandik arabası. Yakıttan başka hiçbirşey veremiyor. Kalite yok. Konfor yok. Her tarafı trim sesi dolu. Nasıl böyle bir kanıya varabildiniz??

Golf de söylenildiği gibi sıradan bir araba. Klasik tasarımı mevcut. GTI veya R olmadığı sürece oldukça monoton bir araba. Sıfır fiyatı da 160 bin tl yi buldu. Manuel otomatik farkı da 20 bin tl olmuş. Kim ne derse desin her an arıza çıkarabilecek dsg şanzıman da sıkıntılı. Bu paralar verilmez o araca (şahsi görüşüm). Mini cooper da 138 den başlıyor dizel 5 kapılı olan. O da pahalı. Hele insignia zaten kötü. Opel Almanların yüz karasıdır. Herkes bunu bilir. Ancak Yeni kasa astra otomatik vitesi hariç çok iyi araç.

2 senelik konuyu hortlatmadan bir zahmet okuduğunuzu anlasaydınız.

Golfü geçelim cümle alem kalibresini biliyor aracın, kaç senedir rakiplerini çatır çatır ezip en çok tercih edilen c hatch olmuş, karşılaştırmalarda birinci seçilmiş bu araca 2018 yılında hala .ok atanlar kendini komik duruma düşürüyor sadece. Sürdüğünüzü geçtim, içine bindiğinizden bile şüpheliyim herhangi kasa golf'ün. "Her an arıza verecek dsg" yav he he, kaç tane dsgli aracı kaç sene kullandınız da gevrek attınız? Mesajı okuyan da sanır ki satılan her 10 dsgli aracın 5i arıza veriyor. Ne arıza veriyormuş dsg açıklar mısınız?

Lütfen detay istiyorum sizden, her an arıza yapacak diyorsunuz ya hadi bana son üç yılda dsgli araçlardaki şanzıman arızaları sebeplerini söyleyin, oranlarını gösterin. "Eniştemle, kaynımın jettası vardı şanzıman arıza yaptı, dsg çok kötü tü kaka" muhabbeti olmasın ama..

Okuduğunuzu anlasaydınız dedim mesajımı bir kaç kez daha okuyun ve sonra tarihine bakın. O mesajda o dönemde f/p araçlarından bahsediyorum. O dönemde 301 ve c elysee dizeller son derece uygun fiyatlara satılan araçlardı. Tam f/p araçlarıydı. "Pojonon on koto oroboso" muhabbeti yapmaya gerek yok. Konu o değil orada, konu f/p. En kötü arabasıysa ne olmuş? Adam zaten en uygun fiyata veriyor, range rover fiyatına vermiyor. Muadilleri sümbül çok mu iyi?

Ayrıca kendinizi haklı göstermek için golfün fiyat listesindeki en pahalı fiyatını belirtip(160bin) de, "ama mini dizel 138den başlıyor" diyerek çok komiksiniz farkında mısınız? Mini dizel 138den başlıyorsa, golf dizel de 121'den başlıyor. Kıyas yapacaksanız bu şekilde yapın. Ki ben mesajımda özellikle golfe değinmediğimi, o dönem ikinci el miniye 100bin vermenin mantıksızlığından bahsettiğimi yazmışım. Siz şimdi 138e dizel mini var diyorsunuz, dikkatinizi çekerim biz orada 2016 yılında ikinci el miniye 100bin vermekten bahsediyoruz. O zaman döviz nasıldı, o zaman araç fiyatları nasıldı şimdi nasıldı, bir kıyas edin ondan sonra saldırın.

• ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi musetea -- 19 Nisan 2021; 18:6:49 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sterlin cinsinden yedek parça temin ederek dünyanın kaskosunu ufacık arabaya vermek icin birebir.

Çok yaşa Kraliçe.

MINI alip C sinifina biniyorum demek de ayri bir enterasan bence Mini 1nesil tasarimini ve hacmini hicbir zaman degistirmemeliydi. mini marka olarak Smart'a rakipti. Kendini Mini sanan dev alacagima 1 serisi ya da A3 alırım satarken cile çekmemek bu kadar pahali arabalarda daha makul sanirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KingOfAnarchy -- 14 Nisan 2018; 19:5:14 >
  • ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi musetea -- 18 Nisan 2021; 18:59:17 >
  • musetea kullanıcısına yanıt
    Filtreleri, Bakim işçiliğini kasko mu karşılıyor?

O kadar pahali parcalara göre kasko risk hesapliyor. Mini kullanici profilinden risk yuksek bir marka ayrica. Ne kadar risk o kadar Kasko Primi.

• Lord Sparhawk L kullanıcısına yanıt
    Konu hortlayacak. Golfe çok kez bindim. Sürdüm. Aynı şekilde a3 sedan s tronic modelini çok kez sürdüm. A3 kullanım kılavuzundaydı sanırım dsg yazıyordu. Yani nasıl olduğunu çok iyi bilirim. Kafası karışan, bazen hızlı bazen yavaş vites atan bir şanzıman. Ancak konfor olarak iyi. Bundan dolayı da sıkıntı çıkarabiliyor. Dsg ile ilgili pek çok sorun biliyorum. Vw yetkili serviste çalışan tanıdığımız var. Çok da iyi olmadığını söylüyor.

Golfün başlangıç fiyatı 1.0 motorlu manuel şanzımanlı 117 bin tl olduğunu hatırlıyorum en son bayiye gittiğimde(yanlış olabilir).

• hayatta mini'ye para vermem. ne idüğü belirsiz dandik iç plastik aksamlı ingiliz tenekesi... rover filan bile daha kaliteliydi zamanında...
  • Piyasada bulabileceğiniz en kaliteli c segment araçlardan birisidir, yüzünün eskimemesi ve tarzı da cabası.
    İç mekanı son derece kaliteli ve hoş detaylara, sürprizlere sahiptir. Alfa dan, Volvo dan daha fazla premiumdur.
    Ancak tüm bunlara karşı bu araçlarda tek birşey yok; hacim. Eğer geniş hacme ihtiyacınız varsa üzer. O zaman belki Countryman bakacaksınız ya da hiç Mini ye bakmayacaksınız. Countryman fiyatları da bugün 200 ü aşkın.

Mesela 10 yaşındaki bir mini ile herhangi bir 10 yaşındaki c segmenti yan yana koysaydık, Mini neden kaliteli olduğunu hemen anlatırdı. Boyasından malzemesine, sürüşünden tasarımına çok ince zevklere hitap eden; kaliteli bir araçtır. İngiliz tarzına sahip bir Alman üretimi. Herşeyle suçlayın ama kalitesiz demeyin test etmeden. Retro tasarımdan hoşlanmıyorsanız eyvallah. Sadece geniş ve büyük araçları seviyorum diyorsanız yine eyvallah. Ayrıca hemen hiçbirzaman Golf ten ucuz filan da değildir, mini de de herşey tıpkı BMW, Audi gibi opsiyon olduğundan öyle gibi görünebilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kalsiyum 17 -- 4 Temmuz 2018; 21:59:14 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.