Şimdi Ara

mantle ne demek?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
912
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler bu mantle i hep duyuyorum amd nin bi teknolojisi galiba ama bunu kullanabilmek icin amd islemcimi gerekiyor ekran kartimi ne ise yariyor bir suru sorum var bi yanitlayin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Amd'nin Hd7000 serisi veya R serisi herhangi bir ekran kartına sahip olman gerekir öncelikle. Ayrı oyununda mantle teknolojisini desteklemesi gerekir. Bu teknolojiyi intel veya amd herhangi bir işlemcide kullanabilirsin bu konuda sıkıntı yok. Tam olarak ne işe yaradığını söyleyemeyeceğim ancak özellikle r serisi ekran kartlarında kullanıldığında oyunlarda fps artışı meydana geliyor. Tekrardan söyleyeyim oyununda mantle'ı desteklemesi gerekir.
  • Yanlış bilmiyorsam mantle şudur :Oyun oynarken oyunlar işlemciyi ve ekran kartını yoğun olarak kullanır ama işlemci kullanımı çok artarsa fps düşüklüğü meydana gelir , mantle İşlemci kullanımından artmamasını ya da işlemci kullanımını kısarak Saf GPU gücünü oyunda kullanmanı sağlar. Bu da FPS artışı demek oluyor. Ne kadar doğru anlattım bilemiyorum ama böyle bir şeydi
  • http://forum.donanimhaber.com/m_82786009/f_//tm.htm

ilk mesaja ve son sayfadaki testlere bakabilirsin.isin profu olacam dersen de o da mevcut baslikta ama kisaca mantle islemciyi rahatlatan dolayisi ile islemci ihtiyacini azaltan daha yavas islemci ile kuvvetli ekran karti kullanmani saglayan bir API'dir yani directx gibi.
  • arkadaslar mantle nerden acılır biliyormusunuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: atkosturanadam

arkadaslar mantle nerden acılır biliyormusunuz?

Oyunun kendi grafik ayarları bölümünden diye hatırlıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: atkosturanadam

arkadaslar mantle nerden acılır biliyormusunuz?

bf4'te oyun ici grafik ayarlarindan, thief'te oyun acilmadan onceki grafik ayarlarinda.uc asagi bes yukari hepsi bu sekilde olacaktir bundan sonra.ayarda cikmasi icin uygun ekran karti ve surucu olmasi lazim 14.1 oncesi surucu olmamasi gerekiyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    iOS 18 ne zaman çıkacak?
    8 ay önce açıldı
    2023'de Ne olacak ?
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.