Şimdi Ara

Manuel Araçlar Artık Zor Satılıyor (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
202
Cevap
1
Favori
16.050
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • manuel qashqai aracımı satarken gerçekten bekledim ve fiyatını ciddi düşürüp satabildim. Bu konuda yazara katılıyorum.

Son olarak yeni aracım otomatik. Kesinlikle manuel amalelikmiş. Yazar otomatik vites yerine donanım alırım demiş ama en büyük donanım zaten otomatik vites bence.
  • Kendi aracımda manuel diye direniyordum, maalesef piyasası iyi diye dizel otomatik aldım. Aynı aracın benzinli otomatiğini alacaktım ona param yetmeyince ben de dizelini alayım dedim Sıfır alana kadar biraz daha koyup 2.el almak gibi oldu bu iş. Evdeki 3 araç da otomatik oldu ortaya karışık yaptırdım biri benzinli, biri lpgli biri dizel

Bir önceki aracım da benzinli manuel idi. 3. ayında satılmıştı aslında piyasası canlı idi. sırf manuel diye satılmadı. Manueli olduğunu bilmeyen arıyor. aa otomatik değil mi diyerek kapatıyordu. Ama hala o aracın keyfini şimdiki aracımda alamıyorum. sürerken bir şey eksik yav diyorum. 10sene sonra otomatik araba alabilirim genç iken otomatik binmenin anlamı yok trafiğe giren biri değilim ve izmirdeyim o yüzden otomatik diye takıntı yapan biri değilim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sadece Sürücü -- 24 Nisan 2020; 21:34:13 >

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.